Închide meniul

Câţi suporteri va avea FCSB la derby-ul cu Dinamo! Anunţul lui Gheorghe Mustaţă: „Suntem deja atâţia! Vrem să le vindem pe toate”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 noiembrie 2023, 9:46

Reclamă
Câţi suporteri va avea FCSB la derby-ul cu Dinamo! Anunţul lui Gheorghe Mustaţă: „Suntem deja atâţia! Vrem să le vindem pe toate

Câţi suporteri va avea FCSB la derby-ul cu Dinamo

Gheorghe Mustaţă este liderul Peluzei Nord / Profimediaimages

Câţi suporteri va avea FCSB la derby-ul cu Dinamo. Liderul galeriei roş-albaştrilor, Gheorghe Mustaţă, a anunţat că din cele 9 mii de bilete primite s-au vândut deja peste 5.500.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va avea o o peluză întreagă la derby-ul cu Dinamo, conform unei înţelegeri făcută între cele două galerii.

Câţi suporteri va avea FCSB la derby-ul cu Dinamo

”De bilete, suntem deja peste 5.500, și sperăm ca până în ziua meciului să le vindem pe toate cele 9.000. Cu Dinamo, dacă vă aduceți aminte, se discuta că se va juca pe Ghencea. Eu am stabilit cu băieții de la Dinamo să le dau toată peluza.

În cazul în care jucam în altă parte, făceam același lucru. Pe Arcul de Triumf la fel, am vorbit cu conducerea, am stabilit, le-am dat 600 de bilete. Lucrurile se întâmplă așa cum am stabilit. Ei ne dau peluza, totul e ok, sunt peste 5.500 de bilete vândute”, a declarat Gheorghe Mustață pentru fanatik.ro.

Ioan Andone ştie ce trebuie să facă Dinamo cu FCSB

Ioan Andone ştie ce trebuie să facă Dinamo cu FCSB. Fostul mare jucător şi antrenor al „câinilor” a dezvăluit cum pot jucătorii lui Ovidiu Burcă să obţină un rezultat bun în meciul de pe Arena Naţională.

Reclamă

Dinamo şi FCSB sunt în situaţii total diferite. Dacă echipa lui Elias Charalambous se află pe primul loc în Liga 1, „câinii” sunt penultimii în acest moment.

Ioan Andone consideră că un astfel de derby nu poate fi dezechilibrat, chiar dacă locurile din clasament spun altceva. Andone consideră că Dinamo trebuie să aibă grjiă în defensivă şi a dat ca exemplu meciul cu CFR Cluj, atunci când dinamoviştii au obţinut un punct pe Arena Naţională. De asemenea, Andone mizează şi pe un gol al „câinilor”.

„Un derby nu e dezechilibrat niciodată, în opinia mea. Uitați-vă ce s-a întâmplat și la FCSB – Rapid, deși Rapidul e altceva. Dar cei de acolo s-au mobilizat și au reușit să câștige fără probleme.

Reclamă 4 / 0/3

Dar Dinamo trece printr-o perioadă foarte proastă din punct de vedere al rezultatelor. Va fi interesant, iar eu sper ca Dinamo să nu piardă. Uitați, ei s-au mobilizat foarte bine cu CFR Cluj (n.r. – remiza din octombrie, 1-1), iar CFR-ul era într-o perioadă foarte bună atunci.

Dinamo ar trebui să nu mai aibă probleme în ultimii 30 de metri, fiindcă ei construiesc destul de bine.

Ținând cont că FCSB are niște jucători extraordinari în atac, ei ar trebui să aibă atenție acolo, în zona fundașilor centrali. Eu zic că ei vor da un gol (n.r. – Dinamo). Doar să nu primească multe…

Începutul de campionat a fost în regulă, dar Dinamo trebuie să-și rezolve acum ce a greșit în ultimul timp pe faza de atac. Dacă-și rezolvă problema asta și se organizează foarte bine defensiv, să nu le de spații celor de la FCSB, eu zic că pot să obțină un rezultat în favoarea lor”, a declarat Ioan Andone, potrivit gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și