Închide meniul
VIDEO

„Ce surpriză mi-aţi făcut!” Imagini emoţionante cu Mircea Rednic, în ziua în care împlineşte 62 de ani

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 aprilie 2024, 13:43

„Ce surpriză mi-aţi făcut! Imagini emoţionante cu Mircea Rednic, în ziua în care împlineşte 62 de ani

Imagini emoţionante cu Mircea Rednic, în ziua în care împlineşte 62 de ani

Mircea Rednic, sărbătorit de cei mai mici fani ai UTA-ei / Captură Instagram

Au apărut imagini emoţionante cu Mircea Rednic, în ziua în care antrenorul de la UTA împlineşte 62 de ani. „Puriul” a avut parte de o surpriză chiar la stadionul „Francisc Neuman” din Arad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rednic nu are nicio zi de pauză şi a fost prezent în cantonament pentru a pregăti meciul cu Hermannstadt, care va fi vineri, de la ora 17:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Arădenii sunt pe primul loc în play-out.

Imagini emoţionante cu Mircea Rednic, în ziua în care împlineşte 62 de ani

Astăzi e zi de sărbătoare în familia utistă! Antrenorul principal al echipei noastre, Mircea Rednic împlinește 62 de ani!

La mulți ani, coach!„, a fost mesajul postat pe contul oficial de Instagram al celor de la UTA Arad.

Rednic a fost sărbătorit chiar de un grup de copii care a venit să facă un tur al stadionului. Aceştia i-au cântat „La mulţi ani” antrenorului UTA-ei. Vizibil surprins şi emoţionat, „Puriul” le-a mulţumit celor mai mici fani.

Reclamă

Emoții la Arad! UTA oferă săptămânal, posibilitatea grupurilor organizate de copii sa facă un tur al stadionului. Astăzi, micuții care vizitau arena „Francisc Neuman” i-au făcut o surpriză antrenorului Mircea Rednic cântându-i ‘La mulți ani!‘”, au transmis oficialii clubului.

View this post on Instagram


A post shared by UTA Arad (@uta1945arad)

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Rednic, dat pe spate de cei 5000 de copii care au făcut spectacol în tribune la UTA – Botoșani 1-0

Mircea Rednic a dezvăluit că a fost dat pe spate de cei 5000 de copii care au făcut un adevărat spectacol în tribune, la UTA – Botoșani 1-0. Tehnicianul arădenilor a vorbit și despre „prima” primită de jucătorii săi, după acest succes.

Fanii lui UTA nu au voie să mai participe la partidele arădenilor din acest sezon, însă oficialii „textiliști” au deschis porțile arenei pentru copii, care au luat cu asalt stadionul.

A fost o atmosferă incredibilă, nu îmi imaginam. 5000 de copii au strigat, au încurajat, au fost pozitivi, au avut un mare merit la victoria noastră. Nu am jucat foarte bine, dar scopul scuză mijloacele. Am pierdut cu ușurință mingiile, nu am mai blocat.

Îi felicit pe Kucher, pe fundașii centrali, și-au făcut datoria. Mă bucur că jucătorii au înțeles că este un moment delicat, să nu ai suporterii alături. Mă bucur că am venit de departe, suntem în frruntea play-out-ului. Noi trebuie să ne facem treaba.

Le-am dat liber, nu le-am mai dat prime, le dau libere drept primă. Ne bucurăm și de duminică pregătim meciul cu Sibiul de aici.

Sper ca decizia care se va lua să fie pentrru fotbal. Am avut 5000 de copii, adăugăm încă 5000 de fete frumoase care i-au însoțit și putem spune că jucăm cu trribuna plină. Aradul trăiește prin fotbal, mă bucur că sunt antrenor aici.

Suntem neînvinși, dar nu putem fi mulțumiți total, încă e o situație grrea, mă refer și la mine, la prroblemele de sănătate. Dacă vom câștiga vineri, cu Sibiul, avem șanse mari să ne salvăm, să nu mai stăm cu emoții” a spus Mircea Rednic, după meci.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și