Închide meniul

„Credeați că am uitat fotbalul?” Florin Tănase, reacţie fabuloasă după ce a marcat primul gol pentru FCSB de la revenire!

Bogdan Stănescu Publicat: 30 septembrie 2024, 0:19

Reclamă
„Credeați că am uitat fotbalul? Florin Tănase, reacţie fabuloasă după ce a marcat primul gol pentru FCSB de la revenire!

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după ce a marcat primul gol pentru FCSB de la revenire!

Florin Tănase / Hepta

Florin Tănase a avut o reacţie fabuloasă după ce a marcat primul gol pentru FCSB de la revenire! Tănase a înscris singurul gol al meciului Sepsi – FCSB 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tănase a avut evoluţii care l-au mulţumit pe Gigi Becali de la revenire. Imediat după partida de la Sfântu Gheorghe, Gigi Becali l-a dat pe Tănase ca exemplu de angajament.

„Credeați că am uitat fotbalul?” Florin Tănase, reacţie fabuloasă după ce a marcat primul gol pentru FCSB de la revenire!

„Primul gol, cred că la prima ocazie. Sunt fericit că am marcat, dar și că am luat toate cele trei puncte. Meciul din seara aceasta trebuie să ne dea de gândit pentru că nu am făcut un meci foarte bun. 

La Steaua (n.r. FCSB) trebuie să câștigi tot timpul. În trecut am jucat și două meciuri în două minus, am fost egalați pe final, dar sper ca acest meci să fie un început pentru noi și să adunăm puncte în campionat. 

(n.r. Începi să te simiți aproape de 100%) Da, normal. Muncesc, credeați că am uitat fotbalul? Eram în urmă cu pregătirea, acum sunt bine. 

Reclamă
Reclamă

Eu cred că putem și în Europa League. Avem jucători valoroși și sigur că putem să ne batem cu ei de la egal la egal”, a declarat Florin Tănase pentru digisport.ro după Sepsi – FCSB 0-1.

Gigi Becali a luat la ţintă un jucător al FCSB-ului după victoria la limită cu Sepsi: „Nu se poate la mine aşa ceva”

Gigi Becali a luat la ţintă un jucător al FCSB-ului după victoria la limită cu Sepsi. Becali l-a criticat pe Tavi Popescu, pe care, de altfel, l-a schimbat la pauză.

Becali i-a transmis un avertisment lui Tavi Popescu. Deşi l-a botezat pe Tavi Popescu, spunând în nenumărate rânduri că acum îl cheamă „George”, Becali i-a spus tânărului jucător că nu acceptă o asemenea atitudine la FCSB.

Reclamă

Aștept să revină (n.r.: Tavi Popescu). Dacă e un meci de luptă, păi luptă! Dacă vrei să fii la echipa asta, suferă, cum a suferit echipa. Aleargă măcar cât Tănase, tu ai 20 de ani! Tănase are 30.

Nu cred că nu poate să alerge. Are mentalitate de lasă-mi mingea că dau eu gol. E vedetă. Luptați, bă, tată! (n.r. Prea blajini ăștia mici?) Da!

Dacă tu stai să dormi pe teren, nu se poate la mine aşa ceva”, a spus Gigi Becali la primasport.ro.

Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire

Meciul Sepsi – FCSB 0-1 a fost transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro. Campioana României a obţinut a treia victorie din acest sezon şi a urcat până pe locul 10 în Liga 1.

Unicul gol al partidei de la Sf. Gheorghe a fost Florin Tănase, cel care a şi marcat primul său gol de la revenirea în tricoul roş-albaştrilor. De partea cealaltă, Sepsi se află pe locul 13, cu 11 puncte. Dacă pentru covăsneni urmează meciul de pe terenul celor de la FC Hermannstadt, FCSB se pregăteşte pentru duelul de la Salonic din Europa League, cu PAOK.

Sepsi: Niczuly – Ciobotariu, Ninaj, Fl. Ștefan – Haruț, M. Sota, Alimi, Oroian – Matei, M. Coman, Kallaku
Rezerve: Gyenge, Gedo, Bardea, A. Dumitrescu, Breij, Siger, Popsa, Neskovic, Hajdin, Oberlin, Drăghiceanu
Antrenor: Valentin Suciu

FCSB: Târnovanu – Crețu, Dawa, Chiricheș, Panțîru – Șut, Alhassan – Băluță, Fl. Tănase, Oct. Popescu – Daniel Popa
Rezerve: Vlad, Bîrligea, Miculescu, Ștefănescu, Lixandru, Edjouma, Baeten, Olaru, Pantea, Musi, Radunovic, Luis Phelipe
Antrenor: Elias Charalambous

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:36 30 sept.

Atletico – Real Madrid 1-1! Echipa lui Simeone a obţinut un egal dramatic! Partida a fost întreruptă din cauza fanilor gazdelor

0:16 30 sept.

„Dă, bă, cu pumnul!” Gigi Becali l-a avertizat pe Ştefan Târnovanu după Sepsi – FCSB 0-1: „Să îi fie frică”

0:15 30 sept.

FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal

0:06 30 sept.

Decizia lui Alex Băluţă după ce a fost criticat de Gigi Becali! Fotbalistul FCSB-ului a făcut dezvăluirea după victoria cu Sepsi

0:05 30 sept.

Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!”

23:53

Scandal uriaş în Atletico – Real Madrid! Jucătorii, trimişi la vestiare după ce fanii gazdelor au aruncat cu obiecte în teren

1 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 2 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 3 VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY 4 Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu 5 „Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza 6 Gloria Buzău – Farul 1-0. Buzoienii i-au învins pe constănţenii lui Gică Hagi şi au obţinut prima victorie acasă din acest sezon
Citește și