Închide meniul

Cristi Săpunaru a spus de ce jucător al FCSB-ului se teme înainte de derby-ul de pe Arena Naţională: „E în creştere de formă”

Bogdan Stănescu Publicat: 8 martie 2024, 11:10

Reclamă
Cristi Săpunaru a spus de ce jucător al FCSB-ului se teme înainte de derby-ul de pe Arena Naţională: „E în creştere de formă

Cristi Săpunaru a spus de ce jucător al FCSB-ului se teme înainte de derby-ul de pe Arena Naţională

Cristi Săpunaru, la conferinţa de presă de dinainte de meciul cu FCSB / captura Facebook Rapid

Cristi Săpunaru a spus de ce jucător al FCSB-ului se teme înainte de derby-ul de pe Arena Naţională. Este vorba despre Florinel Coman, care le-a adus numeroase puncte „roş-albaştrilor” în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă va împlini pe 5 aprilie 40 de ani, Cristi Săpunaru nu se gândeşte la retragere.

Cristi Săpunaru a spus de ce jucător al FCSB-ului se teme înainte de derby-ul de pe Arena Naţională

Meci greu, întâlnim echipa de pe primul loc. O echipă valoroasă, dar sperăm ca la finalul meciului să ne bucurăm noi. La fel cum e acest meci, e şi meciul cu Dinamo. Sunt speciale pentru mine, datorită copilăriei pe care am avut-o alături de Rapid.

Încă o pagină din istoria frumoasă a Rapidului. S-a spus că va fi nevoie de Arena Naţională, nu credea nimeni, dar în două zile a fost sold-out. Cred că Rapid a fost corect când le-a oferit toată peluza celor de la FCSB. Jucăm acasă, suntem în faţa publicului nostru, să plece acasă fericiţi toţi rapidiştii. Nu se joacă la meciul acesta campionatul. Intrăm în play-off, vedem la câte puncte vom fi în spatele lor, mai sunt zece meciuri de jucat în play-off.

(N.r. Despre Florinel Coman, e cel mai periculos) Nu putem vorbi despre o singură persoană, chiar dacă Florinel e în creştere de formă, a fost decisiv în ultimele meciuri. Să vorbim despre echipă, anul acesta e ceva diferit la ei, dar şi la noi e, nu se aştepta nimeni ca în trei ani să ne batem la campionat. E meciul care aduce cei mai mulţi suporteri.

Reclamă

„Mă interesează doar meciul acesta, amintirile s-au dus”

Mă interesează doar meciul acesta, amintirile s-au dus. Nu îmi pregătesc un discurs, în funcţie de cum este echipa, asta le spun. Când spun ceva, cred în ce spun. Nu păcălesc colegii. Doar aşa putem să fim mai puternici.

M-a şi odihnit mister, a fost vorba şi de o răceală, dar sunt bine.

Nu am preferinţe pentru play-off, dar dacă e să o iau pe prietenie, rapidiştii care sunt la alte echipe, să intre în play-off. Dar am mulţi prieteni. Cea mai bună va intra în play-off.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. Despre prelungire) Nu va fi ultimul sezon, eu cred că mai pot, să vedem ce se va întâmpla mai departe”, a declarat Cristi Săpunaru în conferinţa de presă de dinainte de meciul cu FCSB.

Rapid – FCSB se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00, pe Arena Naţională. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„E rivalitate, duşmănie” Gigi Becali a spus de ce nu mai poate fi prieten cu Dan Şucu, înainte de derby-ul Rapid – FCSB

Gigi Becali a spus de ce nu mai poate fi prieten cu Dan Şucu, înainte de derby-ul Rapid – FCSB. Becali a precizat că era prieten cu Şucu înainte ca finanţatorul Rapidului să intre în fotbal.

“Cu Şucu eram prieten. Dar hai să îţi spun un lucru. Eram prieten înainte să vină la Rapid. Nu poţi să fii prieten cu patronii de la Rapid şi de la Dinamo. Oricât ar fi Dinamo de jos, aia este rivalitate, duşmănie.

Cu Dinamo şi Rapid nu poţi să fii prieten. Cu Craiova n-avem noi rivalitate, suntem prieteni cu patronii, cu toată lumea. Nu e problemă. Dar cu Dinamo şi Rapid… Aşa mi-a zis galeria când am venit, la început: ‘Pe noi nu ne interesează campionatul, ne interesează să îi batem pe Dinamo şi pe Rapid!’. Auzi, ce nebuni! Şi primul an am luat campionatul.

I-am și bătut, am luat şi campionatul. Apoi am spus că o să îi desfiinţez. Dar mă refeream că îi bat la fotbal. Dar nu m-am gândit că o să îi desfiinţez definitiv şi pe ăia la insolvenţă. Şi pe Dinamo la Divizia B. Nu m-am gândit că o să le fac chiar aşa. I-am băgat şi pe Rapid în faliment, în Divizia C şi pe Dinamo în Divizia B. I-am destabilizat definitiv. I-am spulberat”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și