Închide meniul

Cristiano Bergodi, reacție dură după ce ar fi primit un ultimatum de la Dan Șucu: „De ce să facem doar 4 puncte”

Alex Ioniță Publicat: 14 decembrie 2023, 14:19

Reclamă
Cristiano Bergodi, reacție dură după ce ar fi primit un ultimatum de la Dan Șucu: De ce să facem doar 4 puncte”

Cristiano Bergodi, reacție dură după ce ar fi primit un ultimatum de la Dan Șucu

Cristiano Bergodi, în timpul unui meci - Hepta

Cristiano Bergodi, reacție dură după ce ar fi primit un ultimatum de la Dan Șucu. Tehnicianul celor de la Rapid s-a enervat la conferința de presă premergătoare partidei cu Petrolul Ploiești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid Bucureşti, Cristiano Bergodi, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte o victorie în derby-ul cu Petrolul Ploieşti pentru ca formaţia să depăşească perioada mai puţin bună pe care o traversează, notează agerpres.ro.

Cristiano Bergodi, reacție dură după ce ar fi primit un ultimatum de la Dan Șucu. Mesajul tehnicianului

Înainte de partida cu Petrolul, Cristiano Bergodi a dezvăluit faptul că dorește să câștige aceast duel, mai ales având în vedere faptul că între cele două echipe există o mare rivalitate.

„E un derby, ne dorim să-l câştigăm pentru că nu trecem printr-o perioadă bună. E o rivalitate mare între Rapid şi Petrolul, dar importante sunt cele trei puncte pentru a ne apropia din nou de locurile fruntaşe. Venim după o înfrângere dureroasă acasă, însă se pare că moralul băieţilor a revenit. Am vorbit şi eu cu ei, au vorbit şi cei din conducere… în fotbal se poate schimba totul de la un moment la altul. Noi am muncit la fel ca în cele trei luni în care nu am pierdut, însă se pare că echipa a pierdut puţin din turaţie pentru că au intervenit problemele cu accidentările. Sunt foarte multe meciuri de când ne lipsesc jucători şi nu e uşor. Şi aşa am pierdut puţin din încredere. Acum e un moment mai greu, dar trebuie să mergem înainte”, a afirmat el.

Bergodi susţine că are susţinerea conducerii şi a subliniat că nu i s-a impus câştigarea unui anumit număr de puncte în ultimele meciuri din acest an pentru a nu fi demis

Totodată, tenicianul italian al echipei de sub Podul Grant a avut o reacție nervoasă atunci când a fost întrebat de un posibil ultimatum primit din partea conducerii. Acesta a dezmințit aceste zvonuri, și l-a citat pe Andrea Mandorlini, antrenorul celor de la CFR Cluj.

Reclamă

„Continuitatea cu mine? Ce pot să spun… mi-a plăcut ce a zis Mandorlini: ‘Dacă mă lasă să fiu antrenor, sunt antrenor. Dacă nu, la revedere’. Ce putem face? Eu sunt antrenorul Rapidului şi am venit aici cu inima deschisă. Am avut o discuţie cu cei din conducere şi am tot sprijinul din partea lor. Sigur că trebuie şi să obţin rezultate, pentru că pe noi, antrenorii, rezultatele ne ţin întotdeauna. În fotbal nu se ştie niciodată. Dar am simţit încredere din partea lor, iar eu în continuare o să îmi fac treaba aici. Şi fără nicio presiune, pentru că sunt trist şi dezamăgit, la fel ca jucătorii, dar nu pentru că îmi pot pierde locul de muncă la Rapid. Nu mi-au zis direct că trebuie să fac un număr de puncte în aceste două meciuri. Eu ştiu că trebuie să facem cât mai multe. De ce să facem doar 4 puncte? Putem face şi şase puncte, de ce nu?”, a adăugat Cristiano Bergodi.

Conducerea Rapidului se află în negocieri pentru transferul câtorva jucători, a anunţat tehnicianul, fără a dezvălui numele acestora

Antrenorul a mai dezvăluit faptul că echipa sa se află în negocieri cu câțiva jucători, pentru a-i aduce în iarnă.

Când am discutat cu domnul Şucu şi ceilalţi din conducere am spus ce avem nevoie. Şi înţeleg că sunt în discuţii cu anumiţi jucători, e normal. Alhassan (n.r. – Baba Alhassan de la FC Hermannstadt) s-a dus la FCSB şi e bine pentru el. Şi e bine şi pentru FCSB, probabil, nu ştiu, vom vedea. Însă noi avem alţi jucători cu care sunt discuţii pentru a întări lotul în iarnă. Nu este Baba Alhassan singurul jucător… cu tot respectul pentru el. Sunt şi alţii pentru a ne întări. (Daniel) Paraschiv e un jucător bun, a avut un sezon bun anul trecut, acum s-a remarcat mai puţin. Dar eu nu vorbesc de el dacă vine… conducerea ştie ce caracteristici trebuie să aibă jucătorii pe care să îi luăm. Nu e problema mea. Domnul Şucu vrea neapărat să întărească echipa şi vrea să facă un efort din punct de vedere financiar pentru asta. S-a scris de şase achiziţii, dar unde şase achiziţii? Nu, într-o asemenea perioadă se fac 2-3 transferuri pentru a întări o echipă. Dar şase sunt prea mulţi”, a precizat Bergodi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:03 Irina Begu, în turul 3 de la Roma! Calificare după doar 29 de minute pentru româncă, după abandonul adversarei 14:34 Dominic Thiem se retrage din tenis! Anunţul campionului din 2020 de la US Open: „Am ajuns la concluzia că e decizia corectă” 14:21 Decizia luată de Denis Alibec, după ce a fost dorit la FCSB! Mama atacantului a făcut anunţul: „E un risc, dar şi-l asumă!” 13:43 Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo: „Au vrut să aibă o jucărie fotbalistică!” Ce a spus despre Mircea Rednic 13:42 Yokohama – Al Ain LIVE VIDEO (sâmbătă, 13:00) în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 12:57 Mircea Lucescu, mesaj ferm atunci când a fost întrebat despre Rapid! Unde a fost surprins alături de Dan Şucu 12:39 Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs 12:26 Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj! Arena Naţională, gata să „erupă” la meciul campionilor 12:23 FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: „Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa” 11:42 Probleme pentru FIFA! Forul condus de Gianni Infantino, somat de sindicatul fotbaliştilor: „Este dincolo de saturaţie” Vezi toate știrile
Citește și