Închide meniul

Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat că Florinel Coman pleacă în Qatar: „De ce nu vă puneți întrebarea asta?”

Alex Ioniță Publicat: 12 aprilie 2024, 21:10

Reclamă
Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat că Florinel Coman pleacă în Qatar: „De ce nu vă puneți întrebarea asta?

Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat că Florinel Coman pleacă în Qatar

Colaj Ilie Dumitrescu și Florinel Coman / Profimedia

Iată cum a reacționat Ilie Dumitrescu, după ce a aflat că Florinel Coman pleacă în Qatar. Fostul mare atacant a vorbit sincer despre decizia lui „Mbappe” de România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunțat că Florinel Coman s-a înțeles deja cu o formație și că va pleca de la FCSB în perioada de mercato din vară. Acesta ar pleca în Qatar, la Al-Duhail.

Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat că Florinel Coman pleacă în Qatar

Ilie Dumitrescu este de părere că decizia lui Florinel Coman trebuie să fie respectată, având în vedere că nu a mai primit nicio ofertă importantă din Europa, în ultima perioadă.

„Mister” a vorbit și despre un moment în care o formație importantă din străinătate punea pe masă o sumă importantă pentru „Mbappe”. Este vorba despre Sporting Lisabona, actualul lider din Liga Portugal, competiție care se vede LIVE în AntenaPLAY.

„Coman cred că a fost urmărit la foarte multe meciuri. Au trecut peste el niște ani, a acumulat experiență, a ajuns la un nivel de formă foarte bun. Uite că nu sunt echipe din Europa care să plătească 5 milioane de euro pentru Coman. De ce nu vă puneți și întrebarea asta?

Reclamă

Singura ofertă pe care a avut-o Coman din Europa a fost de la Sporting Lisabona, imediat după turneul final U21 (n.r – în 2019). Erau undeva la 7 sau 8 milioane, Gigi poate să confirme. Eu știu sigur de la Victor Becali, care îl reprezenta pe Coman atunci. După a avut probleme, accidentări. Acum e la un nivel extraordinar. A jucat și la echipa națională, fără prea multe realizări în cupele europene, doar în campionatul nostru.

Nu există ofertă importantă de 5 milioane din exterior pentru Coman. Atunci, el ce să facă? Are familie, are un copil, asta e. E greu să te pui în locul unui jucător care primește o ofertă de două milioane pe an. Este decizia lui și trebuie să o respectăm”, a spus Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Transferul pe care îl forţează Gigi Becali la FCSB. Cine poate veni în locul lui Florinel Coman

Patronul liderului din Liga 1 l-a felicitat pe Florinel Coman, care îi aduce în conturi 5 milioane de euro. A dezvăluit că Octavian Popescu ar putea să îl facă uitat pe „Mbappe”.

Reclamă 4 / 0/3

„Pot să spun că m-au contactat şi pe mine, dar nu poate să vină că suntem în luptă la campionat. Nu pot să spun mai multe. Trebuie să fim campioni şi să vorbim după aia.

Nu am ce să fac. Eu mă bucur pentru băiat, îţi dai seama. Nu mi-a picat nimic rău. Atâta timp cât un om poate să câştige aproape de 10 milioane într-un contract, nu îmi pare rău.

I-am spus că meseria lui acum este. Fotbal mai pot să fac şi acum, peste 5 ani, peste 10 ani. Florinel Coman ne-a făcut campioni anul ăsta. Ce să-i spun? Dacă mai iau şi 5 milioane pe Coman, îmi iau cam toţi banii daţi lui Hagi. Nu mai vreau să mă laud cu titlul. Eu am fost contactat şi eu am vorbit cu el.

Mi-a spus că nu vrea să vorbească despre transfer până nu câştigăm titlul. Şi în plus, mi-a spus că vrea să câştige toate meciurile. Mai are şi alte prime în contract. Se duce “George” (n.r. Tavi Popescu) în stânga„, a declarat Gigi Becali la primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și