Închide meniul

Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 mai 2024, 9:44

Reclamă
Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor

Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimedia

Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1 la CFR Cluj. Antrenorul ardelenilor pregăteşte deja noul sezon în care are ca obiectiv câştigarea titlului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu începe revoluţia la CFR Cluj, Iar primul pe lista de transferuri este golgheterul celor de la FC U Craiova, Aurelian Chiţu.

Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1 la CFR Cluj

Aurelian Chiţu a avut un start de sezon foarte bun. Deşi echipa lui Adrian Mititelu este pe ultimul loc în clasament, cu o etapă înainte de finalul playout-ului, Aurelian Chiţu a fost unul dintre cei mai prolifici atacanţi din Liga 1. Chiţu a marcat 10 goluri în acest sezon al Ligii 1.

Conform fanatik.ro, cei de la CFR Cluj i-au oferit lui Aurelian Chiţu un salariu de 14.000 de euro pe lună. Chiţu este cotat la 600.000 de euro de site-ul Transfermarkt.

Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj

Dan Petrescu a oferit prima reacție, după ce CFR Cluj a învins-o pe Rapid cu scorul de 3-2. Antrenorul a declarat că nu era pregătit să revină atât de repede pe banca clujenilor, mărturisind că duelul cu giuleștenii a fost unul foarte dificil.

Reclamă

CFR Cluj s-a impus cu 3-2, în duelul din etapa a opta din play-off. Clujenii au urcat pe locul secund și i-au lăsat pe giuleșteni pe ultimul loc din play-off.

Dan Petrescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa atacanților săi, Philip Otele și Daniel Bîrligea, cei care au marcat contra Rapidului. De asemenea, antrenorul a mai transmis că a discutat cu toți ceilalți jucători, după ce a revenit în Gruia, mărturisind că urmează să ia decizia finală în privința celor care își vor încheia contractul cu CFR Cluj.

Nu eram pregătit să intru așa repede în pâine, nu mi-a fost ușor, nu vreau să iau meritele din ce s-a întâmplat. Am vrut să ajut, am zis că nu vreau să încurc. Nu e ușor să câștigi trei meciuri în play-off la rând, Rapid a jucat foarte bine, are un lot foarte bun, s-au văzut jucătorii care au intrat. Ceva se întâmplă la noroc, nu ai cum să ai așa jucători și să nu câștigi.

Trebuie să ne concentrăm pe meciul următor. Nu avem alți jucători care să-i înlocuiască, dacă eram eu antrenor, existau alți jucători pe bancă. Sunt în formă excelentă amândoi, joacă pentru echipă, Otele a făcut un meci excepțional azi.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut discuții cu toți jucătorii, cu Manea pentru că termină contractul. Cât va rămâne, va da totul. Dar nu pot să facă echipa după ce își dorește unul sau altul. Cristi ne-a ajutat să câștigăm. Niciun jucător de aici nu trebuie să se gândească că termină contractul, dacă mă convinge, rămâne aici”, a declarat Dan Petrescu, conform primasport.ro.

 

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și