Închide meniul

Dani Coman vrea să devină preşedintele LPF! Anunţul fostului portar: „Voi candida”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 15 februarie 2024, 23:42

Dani Coman vrea să devină preşedintele LPF! Anunţul fostului portar: „Voi candida

Dani Coman vrea să devină preşedintele LPF! Anunţul fostului portar: "Voi candida"

Dani Coman / Hepta

Dani Coman vrea să devină preşedintele LPF!. Preşedintele celor de la FC Hermannstadt are planuri măreţe în viitor şi vrea să contribuie la dezvoltarea şi creşterea nivelului fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gino Iorgulescu, actualul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a câştigat în 2022 un nou mandat, cu unanimitate de voturi.

Dani Coman vrea să devină preşedintele LPF! Anunţul fostului portar: „Voi candida”

Actualul preşedinte de la FC Hermannstadt şi-a propus ca în viitor să candideze la funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Fostul portar este convins că poate ridica nivelul fotbalului românesc din această postură.

Coman nu a dezvăluit când se va întâmpla acest lucru, dar mai are timp de gândire, în condiţiile în care următoarele alegeri la şefia LPF vor avea loc în 2027:

„Despre FRF nu s-a vorbit niciodată. Cândva voi candida la LPF. Nu e momentul acum. Îmi doresc să progresez în tot ceea ce fac. Cred că aş putea ridica nivelul fotbalului din postura aceea. (n.r. – referitor la salariul mare avut de Gino Iorgulescu) Eu ştiu să trăiesc şi cu bani mulţi bani, şi cu puţini”, a declarat Dani Coman, la orangesport.ro.

Reclamă

Dani Coman a fost dorit de Gigi Becali la FCSB!

Dani Coman a fost dorit de Gigi Becali la FCSB! Preşedintele lui FC Hermannstadt a dezvăluit că a primit mai multe oferte, de-a lungul timpului, din partea clubului patronat de Gigi Becali.

Dani Coman a punctat că nu va face parte niciodată din conducerea clubului FCSB. El şi-a explicat această decizie prin ataşamentul faţă de clubul Rapid.

“Dacă voiam să lucrez cu Gigi Becali și consideram că pot, eram de mult timp acolo. Am avut oferte tot timpul de la FCSB. Nu e nicio poartă deschisă niciodată. Eu am crescut la Argeș, am jucat la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am cum să ajung niciodată. Din punctul meu de vedere, nu se va pune problema niciodată. Cu tot respectul pe care il port domnului Becali și oamenilor de acolo, nu se va pune problema niciodată”, a declarat Dani Coman pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și