Închide meniul

Daniel Popa nu se teme de Gigi Becali, după transferul la FCSB: „Am fost la Dinamo, știu cum e la cluburile de tradiție!”

Publicat: 1 iulie 2024, 21:23

Reclamă
Daniel Popa nu se teme de Gigi Becali, după transferul la FCSB: „Am fost la Dinamo, știu cum e la cluburile de tradiție!

Daniel Popa nu se teme de Gigi Becali, după transferul la FCSB

Daniel Popa, în timp ce sărută sigla FCSB-ului / AS.ro

Daniel Popa asigură că nu se teme de Gigi Becali, după transferul surprinzător la FCSB. Atacantul de 28 de ani anunţă că are experienţa necesară pentru a nu fi afectat de posibilele critici ale patronului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferat cu 300.000 de euro de la U Cluj, Popa este gata să „rupă” plasele sub comanda lui Elias Charalambous. 11 goluri şi 5 pase decisive a reuşit în ediţia trecută de campionat.

Daniel Popa nu se teme de Gigi Becali, după transferul la FCSB

În momentul în care a îmbrăcat noul echipament al FCSB-ului, Daniel Popa nu s-a ferit şi a sărutat sigla.

Mă simt foarte bine la FCSB, eu spun că m-am integrat foarte ok. Băieții m-au primit extraordinar, acum rămâne să demonstrez pe teren că am valoare pentru acest club. Nu am foarte surprins când am aflat de oferta celor de la FCSB, pentru că am făcut un sezon foarte bun și mă așteptam să vină o ofertă bună.

Pregătirea a fost grea, dar așa este la toate echipele. Când se merge în cantonament sunt antrenamente foarte grele. Cred că ne-am descurcat și ne-am pregătit foarte bine. Gigi Becali m-a dorit foarte mult, dar nu simt o presiune foarte mare, pentru că am mai fost și la Dinamo, știu cum este la cluburile de tradiție. Eu cred că o să fie bine și presiunea asta o să mă ajute.

Reclamă
Reclamă 4

Nu știu dacă o să fiu titular în Supercupă, cred că trebuie să-l întrebați pe antrenor acest lucru, pentru că nu depinde de mine. Vreau să joc cât mai repede, pentru că FCSB are niște fani minunați și cred că ne vor ajuta foarte mult, la fel cum au împins echipa de la spate și în sezonul trecut. Sunt sigur că vom câștiga și în această stagiune campionatul, pentru că acesta este obiectivul nostru și avem valoare să o facem„, a declarat Daniel Popa.

Daniel Popa a jucat în 104 meciuri pentru Dinamo, în perioada 2016-2021. A înscris atunci 17 goluri pentru „câini”.

Atacantul a semnat un contract valabil pentru două sezoane cu FCSB şi va încasa un salariu lunar de 16.000 de euro.

Reclamă

Gigi Becali, descriere fabuloasă pentru Daniel Popa

Gigi Becali a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Daniel Popa şi l-a numit pe acesta „maşinărie”. Patronul de la FCSB e convins că atacantul se va adapta la echipa sa, fiind de părere că se va lupta pentru un loc de titular.

De asemenea, Becali a mai subliniat calităţile lui Daniel Popa şi a transmis că nu l-a transferat pe acesta pentru a fi rezervă, ci pentru a juca din primul minut la FCSB.

Nu l-am văzut pe Daniel Popa un om emotiv, care să nu facă față la presiune. El este un fel de mașinărie, își vede de jocul lui, nu-l interesează altceva. Așa îl văd eu pe el, dar nu sunt 100%. Eu cred că va funcționa foarte bine la noi.

Eu nu iau jucători rezervă, când iau, îi iau de titulari. Dacă iau cinci atacanți, îi iau de titulari. Dacă mai cumpăr doi atacanți, și o să-i iau, îi iau de titulari. Statutul și-l câștigă ei. Trebuie să arate că merită să fie titulari”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:46

Cristi Chivu a dat verdictul după România – Olanda 0-3: „Avem carenţe mari! Nu ar trebui să se întâmple asta!”

21:41

România, mesaj pentru gazdele de la EURO 2024, înainte de plecarea din Germania: „Aţi fost parte din povestea noastră”

21:06

Răzvan Marin, mesaj emoţionant pentru fanii români: „Povestea noastră continuă! Am demonstrat că suntem o familie!”

20:47

Monica Niculescu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Care sunt cele două perechi care vor reprezenta România la dublu

20:24

„Pleacă în decembrie cu 40 de milioane de euro!” Transferul lui Dennis Man poate spulbera toate recordurile. Condiţia pusă

20:20

Mark Cavendish a scris istorie în Turul Franţei! Britanicul l-a depăşit pe Eddy Merckx şi a stabilit un nou record

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și