Închide meniul

Decizie controversată luată de Mircea Rednic înainte de Dinamo – UTA! Primele explicaţii după ajutorul nesperat primit de „câini”

Publicat: 12 mai 2024, 16:26

Reclamă
Decizie controversată luată de Mircea Rednic înainte de Dinamo – UTA! Primele explicaţii după ajutorul nesperat primit de „câini

Decizie controversată luată de Mircea Rednic înainte de Dinamo - UTA. "Câinii" sunt obligaţi să câştige pentru a evita retrogradarea

Mircea Rednic, într-o conferinţă de presă / AS.ro

Decizie controversată luată de Mircea Rednic înainte de meciul Dinamo – UTA, din ultima etapă a play-out-ului, care va fi în această seară, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro. „Câinii” au primit un ajutor nesperat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo este obligată să câştige pentru a continua să spere la evitarea retrogradării. Jucătorii lui Kopic depind şi de jocul rezultatelor în încercarea de a rămâne în Liga 1.

Decizie controversată luată de Mircea Rednic înainte de Dinamo – UTA

În schimb, UTA este sigură de clasarea pe primul loc în play-out. Mircea Rednic a decis astfel să lase acasă aproape o întreagă echipă. Este vorba despre Vlad Morar, Marcelo Freitas, Alexandru Benga, Kemar Lawrence, Diogo Rodrigues, Fabry, Florin Iacob și Raul Stanciu. Potrivit antrenorului de la UTA, mulţi dintre aceştia acuzau probleme medicale.

În afara lui Iacob, toți au probleme medicale. Florin nu mai face deplasarea, nu că ar avea probleme, are ceva, o încărcătură pe cvadriceps, dar am stabilit cu el și cu Kucher acum șase etape, le-am spus clar că vor avea trei și trei.

Acum e rândul lui Kucher să apere. Am ales meciurile în funcție de ce am crezut eu că am nevoie, unde Florin e foarte bun la jocul de picior. Acum am ținut cont și că Dinamo e foarte periculoasă la faze fixe, că are talie și am decis să apere Kucher.

Reclamă
Reclamă 4

S-ar putea să-l debutez și pe Denis (n.r. Bocean-Lungu, al treilea portar, 21 de ani) dacă scorul îmi permite”, a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă.

Au apărut multe zvonuri, în ultimele zile, că Mircea Rednic ar putea să o ajute pe Dinamo să se salveze de la retrogradare. Prin urmare, decizia luată de a lăsa 8 jucători importanţi la Arad, este una controversată.

Din postura de jucător al lui Dinamo, Rednic a câştigat două titluri şi trei Cupe ale României. El a fost şi ultimul antrenor care a făcut-o campioană pe Dinamo, în 2007.

Reclamă

Cum arată clasamentul în play-out-ul Ligii 1, înainte de ultima etapă:

1. UTA – 37 de puncte
2. Oţelul – 33 de puncte
3. Hermannstadt – 31 de puncte
4. U Cluj – 30 de puncte
5. Petrolul – 29 de puncte
6. FC Botoşani – 25 de puncte
7. FC Voluntari – 24 de puncte
8. Poli Iaşi – 24 de puncte
9. FCU Craiova – 22 de puncte
10. Dinamo – 22 de puncte

Ultimele două clasate retrogradează direct, iar ocupantele locului 7 şi 8 se duc la barajul pentru menţinerea în Liga 1.

„Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA

Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA. „Câinii” au neapărată nevoie de victorie în partida cu echipa lui Mircea Rednic pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare.

Rednic a ajutat Dinamo. A bătut toate echipele cu care Dinamo s-a confruntat până acum. El i-a ajutat cât a putut. Dar o să fie profesionist și pentru că, probabil, îl macină și perioada din trecut pe care a avut-o la club, dar și ultima plecare.

A și luat bani de acolo. A avut o carieră lungă în care făcut bani. Și un antrenor care vrea să își facă jucătorii să joace, mai ales în momente grele, vine și cu ceva de acasă. O primă de joc sau ceva. Eu la Brăila îi păcăleam pe jucători cu zile libere.

Jucătorul trebuie să știi să îl gestionezi foarte bine și să îl faci să joace când ai cea mai mare nevoie de el. Vestiarul ține antrenorul. El răspunde de ce se întâmplă acolo. Atât psihologic, cât și tactic. Eu cred că vine să câștige cu Dinamo, așa cum a spus”, a declarat Florentin Petre pentru fanatik.ro.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:10

Motivul ireal pentru care Adrian Mutu nu a ajuns la Munchen, la România – Olanda: „E incredibil! Aveam bilete!”

17:15

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Edi atacă cu Man, Drăguş şi Ianis Hagi. Echipele de start

17:12

Gabriela Ruse a fost eliminată în primul tur la Wimbledon 2024! Elena Rybakina, victorie fără emoţii la All England Club

16:44

Trei echipe din Bundesliga, pe urmele unui tricolor! Ce jucător al României poate prinde transferul vieţii după EURO 2024

15:58

Scandal înainte de România – Olanda! Un suporter român, reţinut de poliţişti cu câteva ore înainte de meci

15:55

Mihăiţă Neşu, înainte de România – Olanda: „Pare o echipă un pic sub nivelul arătat în ultimii ani”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și