Închide meniul
EXCLUSIV

„E momentul să plece!” Florinel Coman, lăudat de un rival din Liga 1: „Atitudinea lui e foarte bună!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 martie 2024, 17:25

„E momentul să plece! Florinel Coman, lăudat de un rival din Liga 1: „Atitudinea lui e foarte bună!

Florinel Coman, lăudat de un rival din Liga 1

Florinel Coman, în timpul unui meci / Hepta

Florinel Coman e lăudat de un rival din Liga 1. Ciprian Marica, acţionatul celor de la Farul Constanţa, e convins că e momentul ca Florinel Coman să facă pasul la o echipă de top din străinătate. Coman este golgheterul la zi al Ligii 1, cu 15 goluri marcate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman este cel mai în formă fotbalist din Liga 1, iar Becali îl poate pierde în vară. 5 milioane de euro este clauza de reziliere a lui „Mbappe de România”.

Florinel Coman, lăudat de un rival din Liga 1

Sezonul de vis al lui Florinel Coman l-a impresionat pe Ciprian Marica. Fostul atacant al României e de părere că e momentul ca Florinel Coman să plece în străinătate.

E un jucător care a ajuns la o maturitate şi îmi place cum a crescut. Eu cred că e momentul pentru Florinel Coman să facă pasul în străinătate, fie că e Germania sau alt campionat. Importantă e suma de transfer, contează mult pe câţi bani te duci acolo şi cum eşti privit. Florinel Coman a crescut frumos şi atitudinea lui e foarte bună, aşa că e momentul„, a spus Ciprian Marica în exclusivitate pentru AntenaSport.

Florinel Coman, reacţie uluitoare despre penalty-ul pe care l-a comis

Florinel Coman, reacţie uluitoare despre penalty-ul pe care l-a comis. „Mbappe” a vorbit și despre victoria echipei sale, cu Sepsi. „Mbappe de România” a vorbit despre victoria din partida cu Sepsi, care i-a dus pe roș-albaștrii la 7 puncte de Universitatea Craiova și Rapid, formații care se află pe locurile 2 și 3 ale playoff-ului. Totodată, acesta a recunoscut faptul că a încercat să îl păcălească pe arbitru, atunci când a făcut penalty-ul din care covăsnenii au marcat.

Reclamă

„Venim după o înfrângere usturătoare. Două zile foarte grele după meci, două zile nedormite, stres, gânduri necurate. Ăsta este fotbalul, la o săptămână ai şansa să te remarci din nou.

Este un plus, normal. Ne-am bucurat, până la urmă nici nu mai ştii dacă să te bucuri sau nu. Erau 15 puncte, sunt 7 acum, înainte de meci erau 4.

(n.r. despre gol) L-am simţit, am simţit fundaşul, m-am uitat înainte să primesc mingea, mi-am uitat Am vorbit cu cineva înainte de meci şi mi-a spus să îi dau în scurt. La penalty, calc şi eu o dată şi fac penalty. E penalty, clar. În meci am reacţionat ca şi cum n-ar fi fost. Dar e normal să încerci ceva pentru tine.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte urmăream echipele, acum urmărim să nu fim urmăriţi. Cred că vom fi campioni. Am avut ocazia cu stângul. Am ieşit pentru că nu mai puteam, am făcut foarte multe sprinturi. Am zis să îi las locul unui coleg mult mai proaspăt care ştiam că va da totul pentru echipă.

Mă bucur că am fost convocat. Îmi era dor de naţională, de colegi. De-abia aştept să începem treaba pentru că a trecut foarte repede timpul de la calificare. De-abia aştept să ne pregătim şi să facem o figură frumoasă”, a spus Florinel Coman, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia Vezi toate știrile
Citește și