Închide meniul

„E tot ce-mi doream!” Alex Mitriţă, reacţie după anunţul revenirii la naţională! Ce a spus după Universitatea Craiova – Rapid 1-1

Viviana Moraru Publicat: 31 august 2024, 23:43

Reclamă
„E tot ce-mi doream! Alex Mitriţă, reacţie după anunţul revenirii la naţională! Ce a spus după Universitatea Craiova – Rapid 1-1

Alex Mitriţă, reacţie după anunţul revenirii la naţională | Ce a spus după Universitatea Craiova - Rapid 1-1

Alex Mitriţă / Profimedia Images

Alex Mitriţă a oferit o reacţie fermă, după Universitatea Craiova – Rapid 1-1, despre anunţul revenirii la naţională. Starul oltenilor s-a declarat extrem de bucuros pentru faptul că Mircea Lucescu l-a convocat în lotul „tricolorilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriţă a oferit declaraţii, la finalul derby-ului cu Rapid. Mijlocaşul a reuşit să marcheze din penalty în poarta giuleştenilor, în partida din etapa a opta a Ligii 1.

Alex Mitriţă, reacţie după anunţul revenirii la naţională | Ce a spus după Universitatea Craiova – Rapid 1-1

Alexandru Mitriţă a declarat că Universitatea Craiova a fost echipa care a controlat jocul. Acesta s-a declarat mulţumit însă de faptul că oltenii nu au fost învinşi.

De asemenea, Mitriţă a confirmat şi ofertele primite în această vară. Mijlocaşul a transmis că a spus pas unor contracte uriaşe, doar pentru a continua pe „Ion Oblemenco”.

„Am dominat totul jocul, am avut ocazii pentru a câştiga. Dar e important că n-am pierdut, Rapid e o echipă de tradiţie. Ne doream victoria, dar e bine că am luat şi un punct.

Reclamă
Reclamă

Nu vreau să mă gândesc aşa departe, vreau să iau fiecare meci în parte, vor urma meciuri grele, cu adversari foarte buni.

O bucurie imensă, e tot ce-mi doream după un sezon foarte bun, după un start foarte ună. Sunt bucuros că îmbrac din nou tricoul echipei naţionale şi sper să joc bine şi la echipa naţională.

Oferte au fost, pe bani foarte mulţi, dar ştiţi cât înseamnă pentru mine acest oraş, vreau să le ofer asta oltenilor, nu vreau să se vorbească de mine că am plecat pentru a câştiga bani. Sunt tot aici, vreau să rămân.

Reclamă

Am avut un joc foarte bun de posesie, am dominat jocul, am câştigat duelurile, ocazii ne-am creat, am avut şi eu două. Din păcate am ratat. Nu este tocmai plăcut, ai ocazie şi la următoarea fază iei gol. Lipsă de comunicare, dar nu mai poţi să dai timpul înapoi”, a declarat Alexandru Mitriţă, conform digisport.ro.

Universitatea Craiova, remiză cu Rapid în derby-ul etapei

Universitatea Craiova a terminat la egalitate sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu Rapid, în etapa a opta din Liga 1. Un spectator a avut probleme de sănătate şi a fost transportat la spital, în minutul 85.

Rapid a înscris prima la Craiova, prin fundaşul Braun, în minutul 17, care a primit o pasă de la Petrila. În minutul 30 Săpunaru l-a faultat pe Koljic în careu, iar Istvan Kovacs a dictat penalti. Alexandru Mitriţă a transformat şi a adus egalarea. Oaspeţii puteau intra în avantaj la cabine, dar Petrila a trimis în bară, în minutul 43. Arbitrul Kovacs a acordat un penalti pentru Rapid, în minutul 45, pentru un contact între Koljic şi Paşcanu, dar după verificarea VAR, a anulat decizia.

Repriza secundă a fost săracă în faze de poartă. Meciul a fost oprit în minutul 79 din cauză că un spectator a avut probleme medicale, ambulanţa a intrat pe teren, iar spectatorul respectiv a fost urcat în maşină şi transportat la spital. Partida s-a reluat după cinci minute însă nici una dintre echipe nu a mai putu înscrie. S-a încheiat 1-1, iar Craiova urcă pe primul loc în clasament, cu 15 puncte. Rapid are 9 puncte şi este pe locul 8.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:46 1 sept.

VideoViktor Gyokeres, de neoprit! Starul lui Sporting a înscris şi cu FC Porto şi a ajuns la 7 goluri în 4 meciuri!

0:25 1 sept.

Laurenţiu Popescu, sunat de Mircea Lucescu după ce i-a luat locul lui Horaţiu Moldovan la naţională! Mesajul superb transmis

0:14 1 sept.

„Asta contează mult!” Costel Gâlcă, reacţie fermă după Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Ce le-a reproşat jucătorilor lui

0:04 1 sept.

Marius Şumudică a anunţat transferuri la Rapid: „Vin 3 jucători”! „Săgeţi” către Neil Lennon: „Arătăm rău fizic”

23:55

VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal

23:52

Horaţiu Moldovan a refuzat convocarea la echipa naţională! Înlocuitorul ales de Mircea Lucescu

1 VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45) 2 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 3 VIDEOOllie Bearman a câştigat cursa de sprint din etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Italiei, LIVE în AntenaPLAY 4 UPDATECiprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional. Replica lui Marica 5 VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Italiei a fost în AntenaPLAY 6 VIDEOMoreirense – Benfica 1-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Di Maria a egalat dintr-un penalty în minutul 90+6
Citește și