Închide meniul

Eduard Radaslavescu l-a dezamăgit pe Mihai Stoichiţă: „Eu i-am dat un sfat”. Marele reproş pentru tânărul de la FCSB

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 3 aprilie 2024, 8:55

Eduard Radaslavescu l-a dezamăgit pe Mihai Stoichiţă: „Eu i-am dat un sfat. Marele reproş pentru tânărul de la FCSB

Mihai Stoichiţă, în timpul unui meci / Hepta

Eduard Radaslavescu l-a dezamăgit pe Mihai Stoichiţă. Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal a vorbit despre situaţia mijlocaşului de 19 ani de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima etapă din play-off, în meciul pe care liderul l-a disputat pe terenul celor de la Farul Constanţa, Eduard Radaslavescu a fost înlocuit după doar o jumătate de oră, după ce Gigi Becali a fost nemulţumit de prestaţia acestuia.

Eduard Radaslavescu l-a dezamăgit pe Mihai Stoichiţă: „Eu i-am dat un sfat”

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, s-a declarat dezamăgit de Eduard Radaslavescu, după ultimele evenimente în care a fost implicat mijlocaşul de 19 ani. Stoichiţă a declarat că i-a sfătuit pe tinerii jucători care nu prind minute la echipele lor de club să îşi caute alte formaţii, pentru a juca, fiind de părere că, în acest moment, FCSB îi stopează cariera lui Radaslavescu:

„Le-am dat un sfat fotbaliştilor care nu joacă la aceste cluburi. Le-am spus să meargă să joace, că nu ştiu cât poţi să joci acum la FCSB. Nu pot să spun că îi distruge cariera, i-o stopează.

Sunt foarte dezamăgit de cum evoluează el. Eu aveam doi ani şi jumătate (n.r.- la FRF) când a fost la Euro U19. El era mai mic, era jucător de 2004 în teren. Mă uit la el că refuză să se ducă să fie un jucător bun la altă echipă.

Reclamă

Acceptă să joace la FCSB unde devine pe zi ce trece un anonim. Du-te, `Rada`, şi joacă titular meci de meci şi întoarce-te la FCSB un alt jucător peste un an sau doi”, a declarat Mihai Stoichiţă, la fanatik.ro.

Gigi Becali l-a distrus pe Eduard Radaslavescu, după Farul – FCSB 0-1

Gigi Becali a răbufnit şi l-a făcut praf pe Eduard Radaslavescu, după meciul cu Farul. Acesta a transmis că mijlocaşul a avut o evoluţie extrem de modestă, acesta fiind motivul pentru care a fost schimbat după doar 28 de minute. De asemenea, latifundiarul din Pipera a glumit şi a transmis că regulamentul i-a permis să-l schimbe pe Radaslavescu.

„Am 66 de ani, te plătesc, eşti angajatul meu. Voi aveţi altă mentalite, de asta de haos. Dacă eu am dat la ora asta cam 25 de milioane de euro, cineva vine să îmi spună mie?

Reclamă 4 / 0/3

Am dat telefon la Ligă şi la Federaţie, mi-a zis Burleanu că pot face schimbare. Da. Avem de luat un campionat, nu vorbim de respectul la jucători. Nu vorbim că stai puţin că îl supărăm pe Radaslavescu. Permite regulamentul? Da. Lasă înjurătura, mă interesa pe mine înjurătura lui. Dar comenta, da. Dacă nu juca nimic. Aici trebuiau schimbaţi vreo 5.

Dacă a pierdut toate mingile, toate! Ei nu ştiu? Le-a spus şi Meme. Dacă a pierdut toate mingile, toate! Ei nu ştiu? Le-a spus şi Meme. Radaslavescu le-a piedut pe toate. A fost o discuţie cu cine jucăm, cu Radaslavescu sau cu Tavi. Eu l-am impus. Ei l-au impus pe Chiricheş, dar Radaslavescu a jucat pentru că Tavi a fost foarte slab sezonul trecut. Ei au vrut cu Tavi şi eu mă simţeam vinovat faţă de ei. Permite regulamentul să schimb, nu pentru că pot! Aici e vorba de regulament respectat, nu că dictez eu!

Radaslavescu trebuia schimbat din minutul 15, dar am zis să îl mai lăsăm puţin. Nu contează, permite regulamentul? Ce am făcut eu? Am respectat regulamentul! Eu ştiu ce am făcut azi, respect regulamentele şi legile! Pentru că l-au consolat, mă bucur, înseamnă că îl iubesc. E adevărat, e supărat Radaslavescu, dar regulamentul permite!”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și