Închide meniul

Gigi Becali l-a distrus pe Eduard Radaslavescu, după Farul – FCSB 0-1: „De asta l-am schimbat!” Contre cu Ilie Dumitrescu

Viviana Moraru Publicat: 1 aprilie 2024, 0:02

Reclamă
Gigi Becali l-a distrus pe Eduard Radaslavescu, după Farul – FCSB 0-1: „De asta l-am schimbat! Contre cu Ilie Dumitrescu

Gigi Becali l-a distrus pe Eduard Radaslavescu, după Farul - FCSB 0-1

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Gigi Becali l-a distrus pe Eduard Radaslavescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul. Patronul roş-albaştrilor l-a schimbat pe mijlocaş în minutul 28 şi s-a contrat cu Ilie Dumitrescu în direct, după ce fostul internaţional a declarat că nici „psihologul nu îl poae schimba” pe latifundiarul din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins-o pe Farul la limită, scor 1-0, în a doua etapă a play-off-ului Ligii 1. Adrian Şut a marcat unicul gol al partidei, iar roş-albaştrii şi-au mărit avansul la şapte puncte în fruntea Ligii 1.

Gigi Becali l-a distrus pe Eduard Radaslavescu, după Farul – FCSB 0-1

Gigi Becali a răbufnit şi l-a făcut praf pe Eduard Radaslavescu, după meciul cu Farul. Acesta a transmis că mijlocaşul a avut o evoluţie extrem de modestă, acesta fiind motivul pentru care a fost schimbat după doar 28 de minute. De asemenea, latifundiarul din Pipera a glumit şi a transmis că regulamentul i-a permis să-l schimbe pe Radaslavescu.

De asemenea, Gigi Becali i-a oferit replica şi lui Ilie Dumitrescu, după ce acesta a declarat că patronul de la FCSB impune respect şi nu poate fi schimbat de nimeni. Patronul roş-albaştrilor a transmis că fiecare are mentalitatea lui.

„Am cerut binecuvântare de la duhovnic ca să intru şi să lămuresc nişte lucruri. Ăsta a fost meci prost… toate galbenele au fost perfecte. Ştiţi de ce? Orice secundă, orice protest, a contat la marcarea golului. Dacă la final sunt 3 puncte… dacă Tavi Popescu nu făcea gălăgia aia şi se întârzia 7 secunde. Totul a fost perfect, sunt 3 puncte minunate.

Reclamă

Spune Ilie Dumitrescu: „Pe Gigi nu poţi să îl schimbi?”. Nici eu nu pot să vă schimb pe voi. Ilie spune aşa: „E echipa lui, dă bani, face cum vrea el”. Aici e vorba de principii de viaţă. Şi aici noi vorbim despre faptul că… ce e aia frică? Am 66 de ani, te plătesc, eşti angajatul meu. Voi aveţi altă mentalite, de asta de haos. Dacă eu am dat la ora asta cam 25 de milioane de euro, cineva vine să îmi spună mie?

Am dat telefon la Ligă şi la Federaţie, mi-a zis Burleanu că pot face schimbare. Da. Avem de luat un campionat, nu vorbim de respectul la jucători. Nu vorbim că stai puţin că îl supărăm pe Radaslavescu. Permite regulamentul? Da. Lasă înjurătura, mă interesa pe mine înjurătura lui. Dar comenta, da. Dacă nu juca nimic. Aici trebuiau schimbaţi vreo 5.

Dacă a pierdut toate mingile, toate! Ei nu ştiu? Le-a spus şi Meme. Dacă a pierdut toate mingile, toate! Ei nu ştiu? Le-a spus şi Meme. Radaslavescu le-a piedut pe toate. A fost o discuţie cu cine jucăm, cu Radaslavescu sau cu Tavi. Eu l-am impus. Ei l-au impus pe Chiricheş, dar Radaslavescu a jucat pentru că Tavi a fost foarte slab sezonul trecut. Ei au vrut cu Tavi şi eu mă simţeam vinovat faţă de ei. Permite regulamentul să schimb, nu pentru că pot! Aici e vorba de regulament respectat, nu că dictez eu!

Reclamă 4 / 0/3

Radaslavescu trebuia schimbat din minutul 15, dar am zis să îl mai lăsăm puţin. Nu contează, permite regulamentul? Ce am făcut eu? Am respectat regulamentul! Eu ştiu ce am făcut azi, respect regulamentele şi legile! Pentru că l-au consolat, mă bucur, înseamnă că îl iubesc. E adevărat, e supărat Radaslavescu, dar regulamentul permite!”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Ce a declarat Ilie Dumitrescu, despre Gigi Becali

Ilie Dumitrescu a transmis un mesaj clar despre Gigi Becali, atunci când a fost întrebat despre momentul în care Eduard Radaslavescu a fost schimbat în minutul 28 al duelului cu Farul. „Mister” a transmis clar că patronul de la FCSB nu poate fi schimbat şi el decide totul la echipa sa.

„Gigi impune respect. La modul: ‘Sunt deciziile mele’. El a dat ordin (n.r. să fie schimbat Eduard Radaslavescu) prin minutul 20. Radaslavescu putea fi schimbat încă din minutul 22, dar a durat până s-a pregătit jucătorul de pe margine. Nu există psiholog să-l schimbe pe Gigi. Un lucru este cert!

Noi vorbim de jucători şi antrenorul execută? Cum?! Eu vă spun filosofia jucătorilor… s-au dus şi i-au spus că le pare rău. Mai ţineţi minte când îl schimba pe Coman după 45 de minute?

Jucătorii nu au nicio treabă. Nu există cineva să îl schimbe pe Gigi Becali! Atunci ce ne mai miră?”, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Farul – FCSB 0-1

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia Farul Constanţa, în etapa a doua din play-off-ul Superligii.

Fundaşul bucureştenilor Vlad Chiricheş a revenit pe teren după o absenţă de şapte luni. Ultimul său meci a fost jucat la 28 august 2023, în deplasare, la Arad, cu UTA. Prima repriză nu s-a remarcat prin ocazii mari ale vreuneia dintre cele două formaţii, ci prin schimbarea lui Radaslavescu, după nici o jumătate de oră de joc.

Reclamă

În repriza secundă, Ngezana s-a accidentat şi a fost aproape de autogol în minutul 57, cînd a deviat o centrare, iar Târnovanu a scos in extremis. Portarul oaspeţilor a mai avut o intervenţie bună în minutul 68, pentru ca două minute mai târziu să se desfăţoare o fază controversată. Octavian Popescu a căzut, arbitrul Marcel Bîrsan a oprit jocul când Florinel Coman trimiktea în plasă, dar arbitrul i-a acordat cartonaş galben lui Octavian Popescu, pentru simulare. Oaspeţii au înscris în minutul 81, când Florinel Coman a executat un corner şi Adrian Şut a deschis scorul.

În clasament, FCSB are 38 de puncte, cu şapte peste ocupanta locului secund, Universitatea Craiova. Farul este pe locul 5, cu 25 de puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și