Închide meniul

„Eu nu mă joc!” Mircea Rednic, măsură radicală după FCSB – UTA 2-0! Prima reacție, după ce a făcut scandal în vestiar

Alex Ioniță Publicat: 1 septembrie 2024, 23:52

Reclamă
„Eu nu mă joc! Mircea Rednic, măsură radicală după FCSB – UTA 2-0! Prima reacție, după ce a făcut scandal în vestiar

Mircea Rednic a anunțat o măsură radicală după FCSB - UTA 2-0!

Profimedia

Mircea Rednic a anunțat o măsură radicală după FCSB – UTA 2-0! Antrenorul arădenilor nu s-a ferit de cuvinte, la interviu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB și UTA s-a încheiat cu scorul de 2-0 și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Duelul de pe „Arcul de Triumf” a contat pentru etapa cu numărul 8 a sezonului de Liga 1.

Mircea Rednic, măsură radicală după FCSB – UTA 2-0!

Mircea Rednic a dezvăluit că nu le va mai oferi jucătorilor zile de vacanță imediat după meciuri, având în vedere că, după spusele sale, unii fotbaliști de la UTA erau cu gândul la zilele libere, în timpul partidei cu FCSB.

Totodată, tehnicianul de la UTA a mai spus că jucătorii care nu demonstrează că pot juca în Liga 1 vor fi dați afară de la echipă.

„Sunt dezamăgit, cred că am fi meritat mai mult, ținând cont de câte ocazii am avut. Cu ei mai am răbdare, dar ținând cont de ce ocazii am avut… Câmpanu la 11 metri, vrei să dai lângă bară…

Reclamă
Reclamă

Ne jucăm cu ocaziile și e normal! Chiar e rușinos ce se întâmplă în București cu terenurile.. Pe unul nu se poate juca, Ghencea e cum e, Dinamo e în paragină.. aici terenul e..

A fost efort bun, e păcat. Ne-am creat situații, am avut ritm, am avut momente în care i-am surprins. Se vede totuși experiența, schimbările.

Eu cred că în perioada asta de 2 săptămâni ne vom îmbunătăți. Ne lipsește un atacant care să bage mingea în poartă. Urmează 2 meciuri acasă.. o să fie altceva.

Reclamă

(n.r. s-au auzit țipete în vestiar) Păi e normal! Te joci cu ocaziile, e păcat de munca pe care o faci în teren. Așa e cu echipele bune, Steaua (n.r. FCSB) e cea mai bună echipă din țară.

Le-am dat 2 zile libere, unii erau deja cu gândul la vacanță. Nu o să mai fie așa, nu imediat după meci.

Echipa a jucat, am jucat în deplasare, cu FCSB, care s-a calificat în Europa League. Eu cred că ne-am prezentat bine.

Presiune e peste tot. Și noi cerem rezultate, dar trebuie să fim realiști.

Eu nu mă joc! Trebuie să îmi arăți că poți să fii aici, dacă nu le convine să plece! Doi au plecat, nu au făcut față concurenței.”, a spus Mircea Rednic, potrivit digisport.ro.

FCSB – UTA Arad 2-0

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia arădeană UTA, în etapa a opta din Liga 1.

Arădenii au început meciul de pe Arcul de Triumf cu o ratare uriaşă a lui Kadiri, şut peste poartă din careu, dintr-o poziţie excelentă, în minutul 2. Cei care au deschis scorul au fost însă jucătorii echipei gazdă, în minutul 16, când Octavian Popescu a centrat şi Ngezana a înscris cu o lovitură de cap. Portarul Robert Popa a prins balonul la lovitura de cap a lui

Lixandru, din minutul 27, şi la pauză bucureştenii au intrat în avantaj la pauză. După reluare, Cîmpanu a trimis puţin pe lângă poarta lui Târnovanu, în minutul 54. Un minut mai târziu arbitrul a dictat penalti pentru un henţ al lui Conte, analiza VAR a confirmat lovitura de pedeapsă, însă Alexandru Băluţă a executat slab şi Robert Popa a respins.

Totuşi, Băluţă a profitat de o pasă a lui Daniel Popa şi a marcat pentru 2-0 în minutul 87, aducând a doua victorie în Superligă pentru FCSB, care urcă pe locul 9, cu 8 puncte. UTA Arad este pe 13, cu 7 puncte. Lixandru, mijlocaşul de la FCSB, s-a accidentat şi va rata, probabil, convocarea la echipa naţională a României.

FCSB: Târnovanu – V. Creţu (Baeten 46), Ngezana, Dawa, Panţîru – Lixandru (Edjouma 60), Baba Alhassan – M. Ştefănescu (Miculescu 46), Al. Băluţă, Oct. Popescu (Pantea 46) – D. Popa. ANTRENOR: Elias Charalambous

UTA ARAD: R. Popa – Dozi, I. Conte, Paulolo, Trif – Cîmpanu (R. Cristea 82), Hrezdac, Van Durmen (Joao Pedro 82), V. Costache (Ghezali 64) – Fabry (Ezekiel 77), Kadiri (Dumiter 77). ANTRENOR: Mircea Rednic

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:30 2 sept.

VIDEOGuimaraes – Famalicao 2-1 a fost în AntenaPLAY. Victorie dramatică în minutul 90+1 pentru gazde

0:11 2 sept.

„Trebuie să dau mai mult!” Alex Băluță, mesaj sincer după criticile primite. Ce a spus după FCSB – UTA 2-0

0:06 2 sept.

Lixandru a dezvăluit diagnosticul primit după ce s-a accidentat: „M-am gândit doar la naţională”! Cum poate arăta piciorul lui

23:52

Siyabonga Ngezana, savuros după ce a fost întrebat despre plecarea de la FCSB: „O să stau până Gigi spune că e ok”

23:37

VideoMircea Rednic, scandal cu jucătorii în vestiar după înfrângerea cu FCSB! „Puriul” i-a certat serios şi a aruncat lucruri!

23:27

Alex Băluţă şi-a luat revanşa în FCSB – UTA! Jucătorul „anti-gol” a spart gheaţa şi a înscris după ce a ratat un penalty

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 4 FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând 5 VIDEOAtromitos – PAOK 1-2. Campioana Greciei a obţinut dramatic a treia victorie a sezonului, cu un gol marcat în minutul 90! 6 FotoAlessandro Del Piero a fluturat steagul în momentul în care Charles Leclerc a trecut linia de sosire! Scenă fabuloasă la Monza
Citește și