Închide meniul

Exclus din lotul Rapidului, Alexandru Albu a semnat cu o rivală din Liga 1! Transfer total surprinzător

Publicat: 21 aprilie 2024, 18:33

Reclamă
Exclus din lotul Rapidului, Alexandru Albu a semnat cu o rivală din Liga 1! Transfer total surprinzător

Alexandru Albu a semnat cu o rivală din Liga 1

Alexandru Albu, după un meci al Rapidului / Profimediaimages

Exclus din lotul Rapidului, Alexandru Albu nu a stat pe gânduri şi a semnat cu o rivală din Liga 1. Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani şi-a găsit imediat echipă, care dacă a avut probleme din cauza vieţii extrasportive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albu a fost criticat în termeni duri după ce a petrecut în club, alături de Borza, la câteva ore după înfrângerea suferită de Rapid în deplasarea cu Poli Iaşi.

Exclus din lotul Rapidului, Alexandru Albu a semnat cu o rivală din Liga 1

Alexandru Albu a primit o amendă uriaşă şi a fost reprimit în cele din urmă în lot. Evoluţiile lui l-au dezamăgit pe Dan Şucu, care a decis să renunţe la mijlocaşul care era pe final de contract.

Potrivit orangesport.ro, Alexandru Albu a semnat deja cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Anunţul vine la o săptămână după ce covăsnenii au reuşit să câştige în Giuleşti, cu un gol marcat în minutul 90+5 de Debeljuh.

Albu era în negocieri pentru prelungirea contractului cu Rapid, în momentul în care a avut „escapada” în clubul de noapte din Iaşi. A fost amendat atunci de conducerea clubului cu 10.000 de euro.

Reclamă

Alexandru Albu a jucat în 29 de meciuri în această ediţie de campionat şi a oferit o pasă de gol. Are o cotă de piaţă de un milion de euro. Nu a fost în lotul Rapidului în remiza cu FCSB, scor 2-2, de pe Arena Naţională. Chiar el spunea că a trecut printr-o perioadă extrem de grea.

A fost o perioadă mai grea, am făcut acea greşeală. Vreau să îmi cer scuze suporterilor. Nu vrea să fac rău clubului. Îmi cer scuze, nu trebuia să fac acel gest prostesc. Am plătit şi am învăţat. Încerc să dau totul pe teren. Îmi pare rău pentru situaţia creată, nu trebuia să ies. Îmi cer scuze suporterilor şi celor din club.

Am avut o perioadă mai nasoală în viaţa mea şi am simţit să refuleze. Din păcate, nu am făcut bine ce a făcut. Am plătit pentru asta. Nu contează perioada, se ia meci cu meci. Meciul direct va fi o altă partidă. Oricine poate câştiga„, spunea Alexandru Albu luna trecută.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și