Închide meniul

Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1

Alex Ioniță Publicat: 19 august 2024, 23:45

Reclamă
Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1

LIVE TEXT | Farul - Hermannstadt (22:00)

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Meciul Farul – Hermannstadt, scor 3-2, din etapa a 6-a a Ligii 1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Victorie obţinută de Gică Hagi la meciul său cu numărul 500 ca antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rivaldinho a avut nevoie de numai 7 minute pentru a marca. A „plouat” cu goluri după pauză. Mai întâi, Murgia a înscris cu o execuţie superbă şi a restabilit egalitatea. Imediat după, Grigoryan şi Rvaldinho au punctat pentru constănţeni. Hagi a avut din nou emoţii pe final, când Dragoş Iancu l-a învins pe Buzbuchi.

Farul s-a impus la limită, cu 3-2, şi a părăsit ultimul loc din Liga 1. A urcat până pe locul 8 în clasament.

LIVE TEXT | Farul – Hermannstadt 3-2

Min. 90+4: Ocazie uriaşă pentru Hermannstadt. Neguţ a şutat din voleu, iar Gustavo Marins a respins in extremis în corner.

Min. 87: Gică Hagi a primit cartonaş galben pentru proteste.

Reclamă
Reclamă

Min. 83: Farul – Hermannstadt 3-2. Dragoş Iancu a redus din diferenţă şi menţine vii speranţele sibienilor.

Min. 74: Fază controversată. După un şut al lui Denis Alibec, mingea loveşte în mână un jucător al lui Hermannstadt. Arbitrul este chemat să revadă faza cu ajutorul sistemului VAR, dar decide să nu acorde lovitură de la 11 metri.

Min. 63: Denis Alibec a intrat în locul lui Gabi Iancu.

Reclamă

Min. 57: Farul – Hermannstadt 3-1. Rivaldinho a reuşit „dubla”, cu o execuţie din apropiere. A primit o centrare perfectă.

Min. 52: Farul – Hermannstadt 2-1. Grigoryan a încercat să centreze, dar mingea trimisă de el s-a oprit direct în poartă.

Min. 48: Farul – Hermannstadt 1-1. Ce gol! Murgia a primit o minge în marginea careului, a preluat cu piciorul stâng şi a şutat din întoarcere cu piciorul drept, din voleu. Mingea a lovit bara şi a intrat în plasă!

Min. 39: Grameni a fost aproape să înscrie un gol fabulos! Şi-a încercat norocul cu un şut de la mijlocul terenului. Mingea s-a dus puţin peste transversală.

Min. 32: Ianis Stoica a avut o ocazie uriaşă pentru Hermannstadt. Şutul său a fost respins cu vârful degetelor, de Buzbuchi, în corner.

Min. 7: Farul – Hermannstadt 1-0. Deschidere rapidă de scor. Rivaldinho  a trimis mingea în poartă cu o execuţie spectaculoasă.

Min. 1: A început meciul!

FARUL: Buzbuchi – M. Popescu, Bălașa, Gustavo Marins, C. Ganea – Vînă, Nedelcu, Grameni – G. Iancu, Rivaldinho, Grigoryan
Rezerve: Ducan, D. Sîrbu, Dănuleasa, Grosu, Dican, Radaslavescu, N. Popescu, Casap, Doicaru, Merloi, Alibec, Stoian
Antrenor: Gheorghe Hagi

HERMANNSTADT: Căbuz – Oroian, Găman, Ionuț Stoica, Goncalves – Ivanov – Balaure, Murgia, Biceanu, Ianis Stoica – Chițu
Rezerve: A. Pop, Muțiu, Bejan, D. Iancu, Căpușă, Deaconu, Gandila, Ciubotaru, A. Lupu, Neguțm Miart, R. Popescu
Antrenor: Marius Măldărășanu

Farul primește vizita celor de la Hermannstadt după ce, în etapa precedentă de Liga 1, a fost învinsă de FCSB, cu scorul de 2-3. De cealaltă parte, sibienii lui Marius Măldărășanu au câștigat duelul cu FC Botoșani, din etapa a 5-a, cu scorul de 2-1.

Gică Hagi n-a mai rezistat şi a izbucnit când a aflat decizia autorităţilor

„Eu nu construiesc stadioane, eu am construit baza sportivă, e a Farului. O vom deschide în septembrie, veţi vedea în ce a băgat Hagi banii lui, asta am făcut. Mai mult nu am putut, atât pot! Apropo de visul meu…visul meu a fost să fac o academie de copii şi juniori, şi am făcut-o, la cel mai înalt nivel, şi în România şi la nivel european. Asta am făcut eu în ultimii 16 ani, am construit o academie, care are cel mai mare buget, am muncit pentru România, am produs. La seniori, uitaţi! Acolo e presiune, iese, uneori nu iese, deocamdată suntem normali. Aţi văzut fetele, un an şi au câştigat campionatul. Ai bugetul cel mai mare.

Stadionul nu e al meu, e al oraşului. Dacă vrei să treci la alt nivel, trebuie să vină banii. Farul are multe de făcut, de aceea nu am plecat la lotul naţional! De aceea nu am acceptat! Farul are multe de făcut, încă foarte multe de făcut pentru a face performanţă la nivel intern, să se bată cu cele mai bune, şi după la nivel european. Încă sunt multe! E nevoie de timp şi sperăm să se facă lucrurile. Dacă nu se împlinesc… mai mult de atât, nu pot să mai fac. Să nu aveţi speranţă. Am luat campionatul, Supercupa, Cupa, ce pot să fac mai mult. Am produs jucători. 58 de jucători am debutat! 61 am debutat în prima ligă! Fac 60 la anul. Sunt om şi eu, viaţa e din ce în ce mai scurtă. Aşa că voi lăsa loc celor tineri, Farul va fi forever!”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă.

Reclamă

Ar trebui să îşi dea demisia Neil Lennon de la Rapid?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:41

Toto Wolff, anunţ despre înlocuitorul lui Lewis Hamilton la Mercedes: „Uneori uit cât de tâmpit eram eu la 17 ani!”

14:36

OFICIAL | Răzvan Lucescu, afacere de aproape 12 milioane de euro la PAOK! Lovitura reușită de campioana Geciei

14:16

Marius Șumudică, prima reacție despre preluarea Rapidului! Mesaj direct despre negocierile cu Dan Șucu

13:54

Ana Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă”

13:35

Preţul biletelor pentru meciurile României cu Kosovo şi Lituania. Anunţul făcut de FRF

13:33

FC Voluntari – Dinamo, în play-off-ul Cupei României! Cu cine joacă U Cluj, Petrolul și FCU Craiova. Rezultatele tragerii

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 3 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 4 „Să îmi dau demisia?” Neil Lennon, atac la un reporter după Rapid – Dinamo 1-1. Întrebările care l-au scos din minţi 5 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 6 „Nu mai ești în Ligue 1!” Kylian Mbappe, făcut praf după Mallorca – Real Madrid 1-1! Reacții dure după debutul starului în LaLiga
Citește și