Închide meniul
Foto

„Fierbe” Bănia înainte de derby-ul FCU Craiova – Universitatea Craiova. Atmosferă incendiară pe străzile orașului

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 10 martie 2024, 19:51

„Fierbe” Bănia înainte de derby-ul FCU Craiova – Universitatea Craiova. Atmosferă incendiară pe străzile orașului

„Fierbe” Bănia derby-ul FCU Craiova Universitatea Craiova

Atmosfera din Craiova, înainte de Universitatea - FCU / AS.ro

„Fierbe” Bănia înainte de derby-ul FCU Craiova – Universitatea Craiova. Suporterii celor două mari rivale au luat cu asalt străzile orașului, înainte de marele duel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCU Craiova și Universitatea Craiova va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 20:45. Duelul contează pentru ultima etapă a sezonului regular.

„Fierbe” Bănia înainte de derby-ul FCU Craiova – Universitatea Craiova

Peluza Nord a celor de la Universitatea Craiova și-a mobilizat rapid componenții, care au ieșit în stradă și au făcut un adevărat show pirotehnic, înainte de startul duelului. VEZI IMAGINI CU ATMOSFERA INCENDIARĂ DIN CRAIOVA ÎN GALERIA FOTO

Aceștia au scandat mesaje de susținere pentru echipa favorită, dau nu s-au abținut și i-au adresat injurii lui Adrian Mititelu, dar și familiei sale.

Și suporterii celor de la FCU Craiova au ocupat centrul orașului, înainte de meci. Aceștia au aprins torțe și au făcut un adevărat spectacol în oraș, sub privirile trecătorilor. IMAGINILE CU SUPORTERII LUI FCU CRAIVOA SE REGĂSESC TOT ÎN GALERIA FOTO

Reclamă

Înainte de duelul Craiovelor, Universitatea se află pe locul al 4-lea în Liga 1, cu 46 de puncte. De cealaltă parte, FCU este pe poziția a 13-a în clasament, cu 31 de puncte. Oltenii lui Mititelu pot urca până pe locul 11, în cazul unei victorii.

Nicolo Napoli, prima reacţie după ce a revenit la FCU Craiova

Nicolo Napoli a oferit prima reacţie după ce a revenit la FCU Craiova. Antrenorul italian va începe al zecelea mandat la echipa lui Adrian Mititelu.

Napoli va debuta pe banca echipei în acest chiar în derby-ul oraşului de duminică seară, cu Universitatea Craiova. Italianul a vorbit la conferinţa de presă premergătoare partidei şi a dezvăluit un simplu telefon din partea lui Adrian Mititelu a fost suficient ca el să revină la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

„Ne așteaptă o partidă foarte grea, e derby-ul Craiovei. Va fi un meci dificil și pentru noi, și pentru ei, dar sperăm ca băieții să facă un meci foarte bun.

(n.r – Cu ce v-a convins Adrian Mititelu să vă întorceţi a zecea oară?) Cu nimic. M-a sunat domnul Mititelu înainte de a ajunge aici, să-l ajut.

Am venit cu plăcere și sper că băieții vor face un meci foarte bun. Am fost de multe ori aici când am fost chemat și situația din clasament era dificilă. Eu sunt fericit că m-am întors aici. Sunt mulți fotbaliști cu care am lucrat. Sper că vom salva echipa de la retrogradare”, a declarat Nicolo Napoli, după revenirea la FCU Craiova.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 Vezi toate știrile
Citește și