Închide meniul

Florent Hasani a anunţat ce obiective are la Rapid! Ce l-a convins să vină în Giuleşti şi ce a spus despre Liga 1

Alex Masgras Publicat: 23 decembrie 2023, 16:47

Reclamă
Florent Hasani a anunţat ce obiective are la Rapid! Ce l-a convins să vină în Giuleşti şi ce a spus despre Liga 1

Florent Hasani a anunţat ce obiective are la Rapid

Florent Hasani, în timpul unui interviu / Captură Rapid TV

Florent Hasani a anunţat ce obiective are la Rapid! Atacantul de 26 de ani din Kosovo este primul transfer oficializat de Rapid în această iarnă. El a vorbit pentru Rapid TV despre obiectivele pe care le are la formaţia din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hasani a dezvăluit că s-a sfătuit şi cu Albion Rrahmani, celălalt atacant din Kosovo al celor de la Rapid, înainte de a semna cu giuleştenii.

Florent Hasani a anunţat ce obiective are la Rapid!

Hasani, noua achiziţie a celor de la Rapid, speră ca la finalul sezonului, echipa sa să prindă un loc de cupe europene.

„Sunt aici în sfârșit! Este o plăcere pentru mine să fiu la un club ca Rapid. Am încheiat toate lucrurile pe care le avem de făcut și acum mă concentrez doar pe fotbal. Am primit mai multe oferte, dar cu Rapid am avut un sentiment venit din inimă că va fi o alegere bună.

Am analizat tot, am vorbit cu mai mulți oameni, ultimul fiind Albion Rrahmani. După aceea, am luat hotărârea că aceasta este cea mai bună decizie pentru mine. Sper că vom juca în Europa la finalul acestui sezon.

Reclamă

Nu am mai jucat de mult în Europa. Am urmărit partidele Rapidului și am văzut că atmosfera de aici este incredibilă. Mi-a plăcut foarte mult și abia aștept să joc în fața suporterilor”, a declarat Florent Hasani, pentru Rapid TV.

Florent Hasani, după ce a semnat cu Rapid: „Albanezilor le place campionatul din România”

Hasani a avut numai cuvinte de laudă despre campionatul din România, spunând că Liga 1 se numără printre campionatele apreciate de către albanezi:

„Albanezilor le place campionatul din România. Este o ligă de calitate și pentru mine a fost un lucru pozitiv. A fost mai ușor să iau decizia de a veni la Rapid. Albanezii au numai vorbe bune despre Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

În primul rând să mă adaptez în cadrul echipei cât de repede se poate și în al doilea rând să ajut echipa cu goluri și pase de gol. Să luptăm unul pentru celălalt și astfel cu fiecare meci în parte, vom fi din ce în mai aproape de atingerea obiectivelor”, a mai spus Florent Hasani.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și