Închide meniul

Zeljko Kopic, concluzie clară după Poli Iaşi – Dinamo 0-0: „Meritam 3 puncte”. Marele reproş pentru jucători

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 1 martie 2024, 22:38

Zeljko Kopic, concluzie clară după Poli Iaşi – Dinamo 0-0: „Meritam 3 puncte. Marele reproş pentru jucători

Zeljko Kopic, concluzie clară după Poli Iaşi - Dinamo 0-0: "Meritam 3 puncte"

Zeljko Kopic, în timpul meciului Poli Iaşi - Dinamo / Hepta

Zeljko Kopic a tras o concluzie clară după Poli Iaşi – Dinamo. Antrenorul croat al „câinilor” s-a plâns de ratările jucătorilor săi din timpul meciului din Copou. Poli Iaşi şi Dinamo au încheiat la egalitate primul meci al etapei cu numărul 29 din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kopic este de părere că Dinamo merita să obţină toate cele trei puncte, mai ales după prestaţia din repriza secundă a meciului de la Iaşi. Ratările jucătorilor săi au fost şi singurul lucru care l-au nemulţumit pe croat, care a fost încântat de dăruirea dinamoviştilor în meciul de la Iaşi.

Zeljko Kopic, concluzie clară după Poli Iaşi – Dinamo 0-0: „Am ratat mult”

„Cred că am meritat cele trei puncte după cum am jucat. Sunt mulţumit de prestaţie, de energie, de ocaziile create, dar am ratat mult.

E ok un punct, dar în aceste circumstanţe, când ai astfel de ocazii, trebuie să marchezi. Cred că am fost mai aproape de cele trei puncte după cum am jucat în repriza a doua. Am făcut tot ce trebuia, mai puţin să înscriem.

Trebuie să pregătim bine meciul, jucăm acasă. Cred că acolo, alături de suporteri, pe terenul nostru, vom fi mai buni”, a declarat Kopic, la digisport.ro.

Reclamă

Dinamo a ajuns la 26 de puncte în urma egalului de la Iaşi, dar a rămas pe locul 15, în timp ce echipa lui Leo Grozavu a ajuns la 32 de puncte. Etapa viitoare, Dinamo va juca pe teren propriu cu UTA, în timp ce Poli Iaşi va juca la Galaţi, cu Oţelul.

Poli Iaşi – Dinamo

Echipa Poli Iaşi a încheiat la egalitate vineri seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia bucureşteană Dinamo, în etapa a 29-a din Superligă, potrivit news.ro.

La Iaşi, în primul meci al etapei a 29-a, gazdele au evoluat fără antrenorul Leo Grozavu pe bancă, acesta fiind suspendat după cartonaşul roşu primit etapa trecută.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 12 Itu nu a tras destul de tare ca să-i pună probleme lui Golubovic. După nouă minute, Hakim Abdallah a încercat să devieze pasa lui Pavicic, dar a trimis puţin pe lângă poartă. În minutul 63, Hakim Abdallah nu a reuşit să prindă poarta la centrarea lui Borduşanu, iar în minutul 84 Dani Iglesias a pasat perfect, Abdallah a preluat şi nu l-a putut învinge pe portarul ieşenilor.

S-a încheiat 0-0 şi Poli Iaşi a ajuns la 32 de puncte, ocupând locul 12, în timp ce Dinamo are 26 de puncte, fiind pe locul 15.

POLI IAŞI: Ailenei – Todoroski (Martac 88), Samayoa, Fl. Ilie, C. Itu (Saghiri 46), Stefanovici – Harrison (A. Roman 64), Marchioni (Jatoba 46), L. Mihai – Bettaieb, S. Buş (Kabran 64). ANTRENOR: Leo Grozavu

DINAMO: Golubovic – Edgar Ie (Homawoo 46), Velkovski, Patriche – De Moura, Gnahore, Pavicic (Ilic 90+3), Borduşanu – Milanov (Dani Iglesias 61), Hakim Abdallah (A. Bani 90+3), Goncalo Gregorio (Selmani 46). ANTRENOR: Zeljko Kopic

Cartonaşe galbene: Todoroski 10, Marchioni 27

Arbitri: Rareş Vidican – Sebastian Gheorghe, Adrian Popescu – Marius Omuţ

Arbitri VAR: Claudiu Marcu – Viorel Flueran

Reclamă

Observator: Liviu Ciubotariu

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe Vezi toate știrile
Citește și