Închide meniul

Florin Prunea, detalii incredibile din vestiarul lui Dinamo: „Se înjurau între ei!” Ce a spus despre plecarea lui Ovidiu Burcă

Viviana Moraru Publicat: 30 noiembrie 2023, 13:51

Reclamă
Florin Prunea, detalii incredibile din vestiarul lui Dinamo: Se înjurau între ei!” Ce a spus despre plecarea lui Ovidiu Burcă

Florin Prunea, detalii incredibile din vestiarul lui Dinamo

Jucătorii lui Dinamo, la finalul unui meci/ Hepta

Florin Prunea a oferit detalii incredibile din vestiarul lui Dinamo. Fostul internațional a dezvăluit că s-a produs o ruptură și între jucători, mărturisind că aceștia „se înjurau între ei” la derby-ul pierdut cu FCSB. Prunea s-a mai declarat surprins de demisia lui Ovidiu Burcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Burcă și-a dat demisia de la Dinamo, la două zile distanță după derby-ul pierdut cu FCSB. „Câinii” au rămas fără antrenor, și oficialii din Ștefan cel Mare poartă negocieri cu Florin Bratu.

Florin Prunea, detalii incredibile din vestiarul lui Dinamo

Florin Prunea a dat cărțile pe față și a oferit declarații dure despre situația de la Dinamo. Fostul internațional a declarat că, până acum, a refuzat să ofere detalii din vestiarul „câinilor”, însă la derby-ul cu FCSB a observat că jucătorii își adresau cuvinte grele, fapt ce demonstrează că relațiile dintre ei nu sunt cele mai bune.

Fostul portar a mai declarat că nu se aștepta ca Ovidiu Burcă să-și dea demisia, însă susține că problemele imense de la club l-au determinat să facă acest lucru.

„Recunosc, nu mă așteptam să plece Ovidiu. Acum, când văd ce se întâmplă este clar că acolo au fost probleme mari! Și vorbesc de la cel mai înalt nivel până în vestiar. Eu cred că și în vestiar sunt. Am văzut … Am zis, până acum am tăcut, am zis, hai să protejăm echipa … I-am văzut la meciul cu FCSB, jucători care se înjurau între ei … Era clar că acolo și în vestiar este ceva rupt.

Reclamă

Să le dea Dumnezeu mintea cea de pe urmă să aducă un om care să adune aceste cioburi pentru că e clar că acolo totul este țăndări”, a declarat Florin Prunea, conform digisport.ro.

Ioan Andone ştie care a fost greşeala majoră pe care a făcut-o Ovidiu Burcă la Dinamo

Ioan Andone ştie care a fost greşeala majoră pe care a făcut-o Ovidiu Burcă la Dinamo. „Fălcosul” consideră că Burcă nu s-a axat pe obţinerea punctelor, acesta fiind motivul pentru care a trebuit să plece de la Dinamo.

A fost entuziasm foarte mare cu promovarea și nu au analizat bine. Nu au fost în regulă transferurile. Nu au fost reușite, nu au luat jucători care să aducă puncte, nu contează impresia artistică. A greșit, nu s-a axat pe acumularea punctelor. Aștepți un meci, două, dar nu zece.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorul își pierde din încredere, nu mai are entuziasm, are teamă. În ultimii 30 de metri, nu s-au creat ocazii. El a vrut să joace ca o echipă mare, e filosofia lui, dar trebuie să intri în lupta directă. Au avut o problemă mare, prin numărul de goluri înscrise, e clar.

Nu poți să vorbești până nu vine perioada de transferuri. Dacă rămânea, sunt convins că Burcă schimba șase-șapte jucători, care nu au demonstrat că merită să fie la Dinamo. Eu nu pot să dau nume. Trebuie să aduci un număr ’9’, doi jucători rapizi în părți. Îți mai trebuie mijlocaș central, un fundaș central”, a declarat Ioan Andone pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” Vezi toate știrile
Citește și