Închide meniul

U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda

Publicat: 4 mai 2024, 20:35 / Actualizat: 4 mai 2024, 22:02

Reclamă
U Cluj – Dinamo 3-3! Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda

U Cluj - Dinamo 3-3

Jucătorii lui Dinamo, supăraţi după o nouă înfrângere / Hepta

Meciul U Cluj – Dinamo, din etapa a 8-a a play-out-ului Ligii 1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Jucătorii lui Zeljko Kopic au nevoie de un miracol pentru a se salva de la retrogradare, în ultima etapă a sezonului, cu UTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a primit din nou gol în prelungiri. Ovidiu Bic a egalat pentru clujeni, marcând un gol norocos. „Câinii” au urcat provizoriu pe loc de baraj, fiind la egalitate cu FCU Craiova și cu un punct peste Poli Iași, dar cu un meci în plus față de cele două.

U Cluj – Dinamo 3-3

Final! U Cluj – Dinamo 3-3! Meci nebun în Ardeal! Dinamo a fost egalată în prelungiri și are nevoie de o minune pentru a se salva de la retrogradare.

Min. 90+1: U Cluj – Dinamo 3-3! Clujenii au reușit să marcheze, după un gol norocos marcat de Ovidiu Bic!

Min. 87: U Cluj – Dinamo 2-3! Pavicic a dat lovitura și a reușit să o ducă pe Dinamo în avantaj! Ahmed Bani a pasat decisiv la reușita la golul marcat printr-o lovitură de cap de Pavicic.

Reclamă

Min. 61: U Cluj – Dinamo 2-2! Oancea a reușit să egaleze, după o gafă colosală în apărarea lui Dinamo!

Min. 47: U Cluj – Dinamo 1-2! „Câinii” au întors scorul! Milanov a reușit să marcheze un gol superb, din pasa aceluiași Dennis Politic!

Min. 37: U Cluj – Dinamo 1-1! Ahmed Bani a reușit să egaleze, după ce a marcat cu un șut de la marginea terenului, din pasa lui Dennis Politic.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 6: U Cluj – Dinamo 1-0! Daniel Popa a deschis scorul cu un şut la colţul lung.

Min. 1: A început partida.

U Cluj – Dinamo LIVE TEXT. Echipele de start

Echipele de start:

U Cluj: Gorcea – Oancea, Masoero, Thalisson, Chipciu – Silaghi, Bic, Nistor – Roguljic, Anselmo, D. Popa
Rezerve: Germonas, Chinteș, Techereș, Roger, Simon, Grobry, Pănoiu, Ilie, Chirilă
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Dinamo: Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – De Moura, Milanov, Gnahore, Pavicic, Politic – Bani, Gregorio
Rezerve: Răilean, Iglesias, D. Irimia, Ilic, Bordușanu, Neagu, R. Grigore, A. Irimia, N. Roșu, Amzăr. Costin
Antrenor: Zeljko Kopic

Fanii lui Dinamo au cedat după rezultatele dezastruoase obținute de favoriți și i-au cerut demisia antrenorului. Kopic nu a luat în calcul să plece și luptă pentru a menține echipa în prima ligă.

(N.r. Ce aţi simţit când v-au cerut demisia, după meciul cu Voluntari?) Nu am nicio problemă să discut cu fanii. Dar ce nu mi-a plăcut a fost momentul şi locul pe care le-au ales. După meci, emoţiile sunt la cote maxime. Toată lumea e supărată. Sunt primul care se supără după meciuri.

Reclamă

(N.r. Are nevoie Dinamo de un miracol?) Da! (N.r. Veţi rămâne la Dinamo sau totul depinde de următoarele două meciuri?) Nu cred că este momentul să vorbim despre aşa ceva. Mă simt bine aici, îmi place echipa şi dau tot ce am mai bun pentru club”, a declarat Zeljko Kopic, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu U Cluj.

„Șepcile roșii” au pierdut trei dintre ultimele patru meciuri din campionat, dar nu au grijile retrogradării. Etapa trecută au cedat cu 2-3 pe terenul lui FCU Craiova.

Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo

Întrebat despre o posibilă retrogradare a lui Dinamo, Mircea Rednic a răbufnit și a dezvăluit faptul că nu este interesat de situația echipei din Ștefan cel Mare.

Antrenorul de la UTA a spus că nu ar trebui să fie considerat un dinamovist, având în vedere că a făcut performanță și alături de Rapid.

Pe mine nu mă interesează de alții (n.r. de Dinamo). Pentru noi (n.r. UTA) toate meciurile sunt importante. La Arad, toate partidele sunt grele. Nu facem calcule pentru clasament. În sfârșit, va fi primul an în care nu facem calcule.

(n.r. Credeți că Dinamo va retrograda?) Eu n-am treabă cu nimeni și nu mă interesează. Nu mai vorbiți că sunt dinamovist, pentru că nu am nicio treabă. Și la Rapid am fost atâția ani și am luat trofee. apoi pe unde i-am prins i-am bătut. Eu nu am nicio treabă cu nimeni”, a spus Mircea Rednic, la conferința de presă.

UTA este lider în play-out, iar în ultima etapă va juca chiar în deplasare cu Dinamo.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și