Închide meniul

Florin Prunea, şocat de ce a văzut la Rapid – Farul: „Tribuna 2 se certa cu peluza. Am rămas stupefiat”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 16 martie 2024, 15:29

Florin Prunea, şocat de ce a văzut la Rapid – Farul: „Tribuna 2 se certa cu peluza. Am rămas stupefiat

Florin Prunea, şocat de ce a văzut la Rapid - Farul: "Tribuna 2 se certa cu peluza. Am rămas stupefiat"

Florin Prunea / Hepta

Florin Prunea a fost şocat de ce a văzut la Rapid – Farul. Echipa lui Cristiano Bergodi a debutat cu stângul în play-off. La doar câteva zile de la succesul cu FCSB de pe Arena Naţională, scor 4-0, rapidiştii au primit o adevărată lovitură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii giuleşteni au fost zguduiţi şi de scandalul din ultimele zile. Liviu Ungurean, şeful galeriei, a fost arestat preventiv într-un dosar în care a fost audiat şi Daniel Niculae, preşedintele clubului.

Florin Prunea, şocat de ce a văzut la Rapid – Farul

În semn de protest, galeria nu a cântat pe durata celor 90 de minute ale partidei. Florin Prunea credea că un astfel de scandal ar fi trebuit să îi unească şi mai mult pe fanii giuleşteni, dar a recunoscut că a rămas stupefiat în momentul în care suporterii de la tribuna 2 se certau cu cei din peluză:

„Nu am crezut că se poate nărui în 48 de ore munca unor oameni. Și aici includ conducerea clubului, suporterii, toată lumea, jucători, antrenor. În 48 de ore, totul s-a năruit ca un castel de nisip.

Eu mă gândeam: ‘cred că vor avea orgoliu, se vor uni și vor merge mai departe’. Eu așa am crezut.

Reclamă

Niciodată nu am văzut Giuleștiul așa de trist. Mai mult, Tribuna 2 să se certe cu galeria, cu peluza… Și nu înțeleg de ce. Acum sunt momentele când se văd…

Bun, liderul are probleme (n.r. – Liviu Ungurean, șeful peluzei), să dea Dumnezeu să le rezolve, pentru că nimeni nu vrea să ajungă acolo, Nico are și el probleme lui.

Eu mă așteptam să fie mai răi decât erau înainte. Mai răi, în sensul bun, adică să-i încurajeze și mai tare.

Reclamă 4 / 0/3

Și am rămas stupefiat să văd cum arăta Rapid acum câteva zile, club european, da?, și în meciurile din trecut, și ce s-a întâmplat aseară în Giulești. Parcă s-a șters tot”, a declarat Florin Prunea, la digisport.ro.

Cristiano Bergodi, mesaj dur pentru fani: „Noi ce vină avem?”

Cristiano Bergodi a vorbit şi despre protestul galeriei, care nu a cântat în timpul partidei cu Farul. Peluza a protestat după ultimele evenimente în care au fost implicaţi Liviu Ungurean, şeful galeriei, dar şi Daniel Niculae, preşedintele clubului. Cu toate acestea, Bergodi nu înţelege ce vină au jucătorii în această situaţie:

„Sunt lucruri care s-au întâmplat în ultimele zile care ne-au afectat. Eu zic că nu e uşor să treci peste aceste momente. Jucătorii s-au antrenat bine, dar această atmosferă, cu peluza care nu cântă… eu nu înţeleg ce vină are echipă. Ce vină avem noi? Înţeleg protestul, dar e un moment dificil pentru echipă. E un meci de fotbal, cântaţi, daţi un sprijin echipei. Astăzi nu am înţeles, sincer. Repet, noi nu avem nicio vină. Singura vină e că am pierdut meciul.

Lupta continuă. Trebuie să schimbăm foaia în meciul cu Craiova, dar asta este din păcate”, a declarat Cristiano Bergodi, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și