Închide meniul

Florinel Coman, anunţ despre plecarea de la FCSB! Marele său obiectiv din 2024

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 aprilie 2024, 21:06

Reclamă
Florinel Coman, anunţ despre plecarea de la FCSB! Marele său obiectiv din 2024

Laude la scenă deschisă pentru Florinel Coman

Florinel Coman / Profimedia

Florinel Coman a făcut un anunţ despre plecarea de la FCSB. Perla de la FCSB a spus că se gândeşte la un transfer în străinătate. 5 milioane de euro este clauza de reziliere a lui Florinel Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, nu transferul în străinătate este marele său obiectiv din 2024. Coman e disperat să câştige primul său titlu cu FCSB.

Florinel Coman, anunţ despre plecarea de la FCSB! Marele său obiectiv din 2024

„Mă gândesc (n.r – la un transfer), dar nu mereu pentru că sunt angrenat în lupta la campionat. Îți dai seama, te gândești, e normal. Dacă muncești și ai realizări, cu siguranță că visezi și mai departe.

Obiectivul personal este să iau campionatul cu această echipă. Sunt de foarte mult timp aici. M-am atașat și este normal să-mi doresc un titlu, mai ales că este Steaua (n.r – FCSB) și este cea mai iubită echipă din România”, a spus Florinel Coman la sport.ro.

Topul în care Florinel Coman e peste Angel di Maria

Iată topul în care Florinel Coman e peste Angel di Maria. Specialiștii au realizat o listă cu jucătorii care au parte de sezoane de vis, iar „Mbappe de România” ocupă o poziție surprinzătoare.

Reclamă
Topul realizat de specialiști este bazat pe media notelor obținute de jucătorii din afara celor mai importante campionate ale Europei. Sofascore.ro a publicat această listă, în care se regăsesc jucători importanți din campionatele Cehiei, Ungariei, Olandei, Scoției, Serbiei, dar și din Liga Portugal.
Printre aceștia, singurul jucător din campionatul României, este Florinel Coman, care ocupă poziția a 5-a. Topul este bazat pe media notelor obținute în acest sezon, iar „Mbappe” a obținut punctajul de 7,92. Tot el a fost cel care a postat această listă, pe rețelele de socializare.
Jucătorul de la FCSB se află peste Angel Di Maria, care ocupă poziția a 9-a, cu 7,76. Din Liga Portugal, în acest top, se mai regăsește si rivalul argentinianului, Viktor Gyokeres, de la Sporting Lisabona. Acesta ocupă poziția a 3-a, cu media de 7,99.
Di Maria și Gyokeres se vor duela direct în derby-ul etapei din Liga Portugal, Sporting – Benfica. Partida se joacă sâmbătă de la ora 22:30 și va fi LIVE în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și