Închide meniul

Florinel Coman, dialog incredibil cu arbitrul Cătălin Buși: „Voi m-aţi văzut doar pe mine înjurând, dar el asta mi-a spus!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 februarie 2024, 22:18

Reclamă
Florinel Coman, dialog incredibil cu arbitrul Cătălin Buși: „Voi m-aţi văzut doar pe mine înjurând, dar el asta mi-a spus!

Florinel Coman, dialog incredibil cu arbitrul Cătălin Buși

Florinel Coman s-a răfuit cu jucătorii Botoşaniului / Captură Orange Sport

Florinel Coman a avut un dialog incredibil cu arbitrul Cătălin Buși, care a fost la centru în meciul FCSB – FC Botoşani, scor 3-1, din etapa a 27-a a Ligii 1. „Mbappe” a văzut cartonaş galben după ce şi-a ieşit din minţi pe finalul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a fost decisiv pe Arena Naţională. A reuşit o „dublă” de senzaţie şi a ajutat-o pe FCSB să câştige în faţa ultimei clasate. Roş-albaştrii nu se pot bucura pe deplin. Nana Antwi şi căpitan

Florinel Coman, dialog incredibil cu arbitrul Cătălin Buși

Ne gândeam că ne aşteaptă un meci greu, era clar că vor veni cu dăruire în plus, cu altă viteză de joc. Am început foarte bine meciul, am marcat în minutul 6. Am crezut că totul va fi cum doream, dar din păcate nu a fost aşa. Nana este la debut, aşa că ne pare rău pentru el, l-am încurajat la pauză, a început să plângă.

Dacă Botoşani joacă aşa, cum a făcut cu noi, câştigă lejer play-out-ul. Îmi ajut mult echipa, nu sunt egoist. Sunt cifrele mele, sunt fericit, pentru asta joc. Meciurile cu încărcătura asta îmi aduc fericirea. Presiunea ne lipseşte pentru a câştiga meciurile.

Nu intrăm relaxaţi, dar ne bucură că suntem la 10 puncte de Rapid. Ne-a bucurat eşecul Rapidului, şi ei fac la fel. Ne-am bucurat doar de rezultat. Cel mai important e că am reuşit să ieşim foarte bine.

Reclamă

Faultul acela, m-a aruncat cu capul în genunchi. Mi s-a părut prea dur. Asta este, sunt nervi la fotbal… dacă nu eşti nervos, mai bine stai acasă. Am avut ieşiri, dar în seara asta nu am înjurat pe nimeni. Arbitrul cred că a greşit toate fazele. Mai mult, mi-a spus: ‘Dă-i drumul’. Voi m-aţi văzut doar pe mine înjurând, dar el mi-a spus ‘dă-i drumul’„, a declarat la digisport.ro.

Cum arată clasamentul actualizat al Ligii 1:

1. FCSB – 58 puncte
2. CFR Cluj – 48 puncte
3. Rapid – 48 puncte
4. Farul – 41 puncte
5. Universitatea Craiova – 39 puncte
6. Hermannstadt – 37 puncte
7. UTA – 37 puncte
8. Petrolul – 35 puncte
9. U Cluj – 34 puncte
10. Sepsi – 33 puncte
11. Oţelul – 32 puncte
12. FCU Craiova – 30 puncte
13. Poli Iaşi – 30 puncte
14. FC Voluntari – 27 puncte
15. Dinamo – 22 puncte
16. FC Botoşani – 20 puncte

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman s-a năpustit asupra unui adversar în FCSB – FC Botoşani

În minutul 79, „Mbappe” a fost faultat de Mouaddib. Francezul l-a călcat pe starul roş-albaştrilor, în încercarea de a opri un atac. În cădere, Coman s-a lovit cu capul de fundaşul central al moldovenilor, Celea.

Celea a încercat să îl evite pe Florinel Coman, dar „perla” lui Gigi Becali a cedat nervos. L-a luat de cap pe jucătorul ultimei clasate din Liga 1. S-a răfuit cu el pe teren, chiar sub privirile arbitrului!

Extrem de furios, „Mbappe” a fost oprit cu greu de coechipieri. Cătălin Buşi i-a acordat cartonaş galben atât lui Coman, cât şi celor doi jucători ai moldovenilor: Mouaddib şi Celea.

„Centralul” partidei a acordat nu mai puţin de trei cartonaşe roşii pe durata partidei. Nana Antwi şi Darius Olaru au fost eliminaţi de la FCSB, iar Kaprof a fost jucătorul Botoşaniului care a fost trimis la cabine mai devreme.

Coman a fost autorul unei duble pe Arena Naţională. Adrian Şut i-a dat o pasă genială lui Florinel Coman, peste apărarea celor de la FC Botoşani. Coman a câştigat duelul de viteză cu Dimitrov şi l-a învins pe Ducan cu o scăriţă de efect.

Florinel Coman a mai marcat odată în minutul 76 şi a ajuns la 12 goluri marcate în acest sezon pentru FCSB. Are şi opt pase decisive.

FCSB, victorie la limită cu FC Botoşani

Bucureştenii au deschis scorul în minutul 7, prin Florinel Coman, dar gazdele s-au văzut în inferioritate numerică din minutul 18, când Nana Antwi a fost eliminat cu roşu direct. Chiar şi cu un om în minus, FCSB a avut o bară, prin Octavian Popescu, în minutul 25 şi la pauză a fost 1-0 pentru gazde.

Reclamă

Imediat după startul reprizei secunde moldovenii au înscris prin Margiotta, arbitrul Cătălin Buşi a anulat golul, dar l-a acordat după intervenţia VAR şi a fost 1-1 din minutul 48. Juan Kaprof a primit şi el cartonaş roşu, în minutul 57, restabilind egalitatea numerică pe teren. FCSB a pus presiune şi Dawa a înscris cu capul, în minutul 71, gol care a avut nevoie de validarea VAR.

Florinel Coman a înscris din nou în minutul 76 , a făcut 3-1 şi a ajuns la 12 goluri înscrise. Însă Olaru a fost eliminat în minutul 86, după consultarea VAR, iar Ofosu a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 90+4.

S-a încheiat 3-2 pentru FCSB, care a ajuns la 58 de puncte şi este lider în Superligă, cu zece puncte în faţa echipelor de pe locurile 2 şi 3. FC Botoşani e pe ultimul loc, cu 20 de puncte.

FCSB: Târnovanu – Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Şut, Olaru – Al. Băluţă (Miculescu 87), Oct. Popescu (Radaslavescu 82), Fl. Coman (Ov. Popescu 82). ANTRENOR: Elias Charalambous

FC BOTOŞANI: Ducan – Dimitrov, Sadiku, Celea, Ţigănaşu – I. Filip (Ofosu 77), Dican (Margiotta 46), G. David (Mitrov 46) – Ed. Florescu (Charles Petro 68), E. Lopez (Mouaddib 46), Kaprof. ANTRENOR: Bogdan Andone

Cartonaşe galbene: Fl. Coman 76, Radunovic 90+6 / I. Filip 20, Kaprof 30, Sadiku 36, G. David 38, Celea 80, Mouaddib 80

Cartonaşe roşii: Nana Antwi (FCSB) min. 18, Darius Olaru (FCSB) min. 90+1 / Juan Kaprof (FC Botoşani) min. 56

Arbitri: Cătălin Buşi – Marius Badea, Ionuţ Marius Bobe – Ana Maria Terteleac

Arbitri VAR: Cristina Mariana Trandafir – Ionuţ Coza

Observator: Vasile Bratu

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și