Închide meniul

Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali

Publicat: 15 aprilie 2024, 8:30

Reclamă
Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali

Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous

Florinel Coman, după CFR Cluj - FCSB 0-1 / Colaj Instagram/Profimediaimages

Florinel Coman a anunţat din nou că vrea să plece de la FCSB şi l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Imediat după ce le-a adus roş-albaştrilor victoria în derby-ul cu CFR Cluj, din etapa a 4-a a play-off-ului, „Mbappe” l-a felicitat pe antrenorul cipriot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coman a înscris un gol de poveste în Gruia. A executat perfect o lovitură liberă şi a ajutat-o pe FCSB să se distanţeze la 13 puncte de rivale. Echipa lui Gigi Becali poate deveni matematic campioană chiar etapa viitoare, pe Arena Naţională, împotriva Rapidului.

Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous

La finalul confruntării cu CFR Cluj, Florinel s-a descătuşat. A postat pe Insta Story două imagini în care îl ridică în slăvi pe Elias Charalambous. A transmis şi un mesaj cu trimitere la Gigi Becali, prin care dă de înţeles că antrenorul cipriot este cel care a contribuit decisiv la performana FCSB-ului din Liga 1.

Elias Charalambous, numero uno (n.r. numărul unu)„, a scris golgheterul FCSB-ului pe reţelele sociale.

Reclamă

Florinel Coman s-a fotografiat alături de Charalambous în vestiar şi a precizat din nou că nu are de gând să mai rămână la FCSB.

(n.r: E vreo șansă rămâi la FCSB?) Nu cred, eu îmi doresc să fac pasul, dar întâi am ca obiectiv să câștig campionatul.

Mă simt foarte bine. O execuție frumoasă. Ce pot să spun? Un meci câștigat, cu gândul ăsta am venit, să câștigăm și să ne facem finalul de campionat mult mai ușor. E clar că ne-am fixat un obiectiv pe termen scurt, să terminăm cât mai repede acest campionat.

Reclamă 4 / 0/3

Mă simt bine că fac parte din acest grup, că jucătorii sunt alături de mine și-mi dau libertatea să-mi arăt calitățile. Publicul, minunat, mai mulți ai noștri”, a spus Florinel Coman, pentru digisport.ro, după CFR Cluj – FCSB 0-1.

Am făcut un pas mare, o victorie importantă. Nu s-a terminat. În seara asta băieții vor petrece și de mâine ne vom concentra pe meciul cu Rapid. Mereu am spus că Florinel, la calitățile pe care le are, nu este de România. Este un jucător de clasă mondială și a arătat-o din nou astăzi„, l-a completat şi Charalambous.

CFR Cluj – FCSB 0-1

Bucureştenii au dominat startul de meci din Gruia şi după ce Răzvan Sava a respins în bară şutul lui Adrian Şut (min. 11), Florinel Coman a executat perfect o lovitură liberă şi a deschis scorul în minutul 16. Miculescu, pentru oaspeţi, şi Bîrligea, pentru gazde, au mai ratat ocazii şi la pauză FCSB a intrat cu avantaj de un gol.

În partea secundă Cristian Manea a trimis o lovitură de cap periculoasă, în minutul 47. Florinel Coman a şutat peste poartă în minutul 58, iar Ngezana a trimis cu capul alături opt minute mai târziu. Bîrligea a ratat o ocazie uriaşă în minutul 74, când a şutat de două ori spre poarta lui Târnovanu. Peter Michael a trimis şi el pe lângă poarta bucureştenilor, cu o lovitură de cap (min. 85). Finalul a fost încins, cu Aly Abeid eliminat şi meciul s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru FCSB, care conduce cu 44 de puncte în play-off, având 13 puncte avans faţă de echipa de pe locul secund, CFR Cluj, care a adunat 31 de puncte.

CFR CLUJ: R. Sava – Cr. Manea (Mogoş 78), M. Ilie (Kresic 58), Boben, Abeid – Muhar, K. Keita (El Kaddouri 70), Avounou (P. Michael 77) – C. Deac, Bîrligea, Otele. ANTRENOR: Francisc Dican

FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Ngezana, Chiricheş, Radunovic – Lixandru, Ad. Şut, Olaru (Dawa 82) – Oct. Popescu (Radaslavescu 82), Miculescu (Antwi 89), Fl. Coman (Baba Alhassan 79). ANTRENOR: Elias Charalambous

Cartonaşe galbene: K. Keita 22, Boben 65 / Radunovic 81

Reclamă

Cartonaş roşu: Aly Abeid (CFR Cluj) minutul 90+10

Arbitri: Sebastian Colţescu – Valentin Avram, Andrei Constantinescu – Szabolcs Szabo

Arbitri VAR: Radu Petrescu – Alexandru Vodă

Observator: Octavian Şovre

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și