Închide meniul

Gabi Balint l-a făcut praf pe Octavian Popescu după FCSB – UTA 4-0: „E o decepţie, păcat de el. Să se uite la Coman”

Dan Roșu Publicat: 23 ianuarie 2024, 9:02

Reclamă
Gabi Balint l-a făcut praf pe Octavian Popescu după FCSB – UTA 4-0: „E o decepţie, păcat de el. Să se uite la Coman

Gabi Balint l-a făcut praf pe Octavian Popescu după FCSB - UTA 4-0

Octavian Popescu, în tricoul celor de la FCSB - Hepta

Gabi Balint l-a făcut praf pe Octavian Popescu după FCSB – UTA 4-0, încă un meci în care jucătorul de 21 de ani nu şi-a trecut în cont nicio realizare notabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popescu a rămas cu 3 goluri şi 2 pase decisive în cele 23 de meciuri disputate în acest sezon, puţin faţă de realizările pe care le avea cu doi ani în urmă (10 goluri şi 4 assist-uri). Balint l-a taxat pe jucătorul cotat la 3.4 milioane de euro, care a recunoscut că nu are încredere în el în acest moment.

Gabi Balint l-a făcut praf pe Octavian Popescu după FCSB – UTA 4-0

„Octavian Popescu e o decepție. Era momentul lui, ziua lui, avea ocazia să joace pe postul care îi place. Nimic. Am văzut o pasă cu călcâiul la un moment dat, în careu. Adică după ce că nu i-a ieșit nimic, în loc să joace normal, cinstit, cum trebuie, a vrut să facă un artificiu.

Problema e că e foarte tânăr, dacă iese din echipă cred că se pierde. Păcat de el, că e talentat. A făcut niște meciuri extraordinare, ne miram câtă maturitate avea în joc. A dat goluri la început și apoi a căzut. Are nevoie de un sfătuitor în care să aibă încredere, să îi spună ce face greșit și să aibă încredere în el.

Să se uite la Coman, care a spus că a lucrat cu un mental coach. Trebuie să aibă un psiholog sau să vorbească cu un fost jucător mare în care are încredere. Spune că dă un gol și gata, îi revine încrederea. Nu e chiar așa, că a mai dat goluri, nu se rupe vraja, ai dat un gol și ești alt om.

Reclamă

Poate are niște lucruri din afară care îl afectează. Și eu am avut momente proaste și am vorbit cu Iordănescu. Mergeam la el acasă și vorbeam, stăteam cu el la masă”, a spus Balint, citat de digisport.ro.

Octavian Popescu: Îmi lipseşte încrederea în mine

Octavian Popescu a dezvăluit că obiectivul său din acest sezon este să cucerească titlul alături de FCSB. Mijlocaşul a fost titular în duelul cu UTA, fiind utilizat în flancul stâng al ofensivei, pe poziţia pe care, în mod normal, evoluează Florinel Coman. Chiar şi aşa, acesta a susţinut că îi lipseşte încrederea în această parte a sezonului.

„Am făcut o pregătire foarte bună, am avut şi un meci amical, am câştigat, legăm victoriile şi este foarte bine. Acesta este gândul nostru, să câştigăm fiecare meci, când intrăm pe teren, dăm totul. Îmi fac treaba oriunde joc, sper să o fac cât mai bine.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-am propus să ajut echipa, să câştigăm campionatul, nu l-am mai câştigat de o grămadă de timp. Sunt perioade şi perioade, câteodată eşti cel mai bun, uneori eşti şi jos. Dau totul la antrenament, îmi lipseşte încrederea în mine. Golurile, un meci bun, o pasă de gol…

Nu am simţit presiune, nu a fost o problemă asta. Este foarte bine, suntem la 11 puncte de locul doi. De când sunt aici, nu a fost aşa niciodată. Puteam să avem mai multe. Avem o echipă foarte bună, nu este o întâmplare asta”, a spus Popescu, pentru sursa citată.

FCSB – UTA 4-0

FCSB a învins, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia UTA, în ultimul meci din etapa a 22-a a Ligii 1. Echipa lui Charalambous s-a distanţat la 11 puncte de ocupanta locului secund în clasament.

Arădenii au avut prima ocazie de pe Arena Naţională, în minutul 7, când Ariel Lopez a trimis în bara transversală din şase metri. Apoi au urmat două minute în care Darius Olaru a rezolvat meciul. Gol superb din voleu, din afara careului, în minutul 20, după care, două minute mai târziu, a înscris profitând de greşeala lui Căpuşă. Gazdele au avut un gol anulat pentru ofsaid, în minutul 39, la Octavian Popescu, iar repriza s-a încheiat cu ocazia lui Fabry, din minutul 45+1.

În partea secundă, Kucher a scos la şutul lui Alexandru Băluţă, în minutul 54, dar bucureştenii au beneficiat de un penalti acordat după consultarea VAR şi Olaru a transformat în minutul 66, reuşind prima sa triplă în Superligă. De altfel, mijlocaşul de la FCSB este golgeterul la zi al campionatului, cu 13 reuşite. Rezultatul final a fost stabilit de Miculescu, în minutul 82, după o lansare a lui Şut, o pasă dată de Baba Alhassan şi finalizarea atacantului venit chiar de la Arad.

FCSB s-a impus cu 4-0 şi este pe primul loc în Superligă, cu 47 de puncte, la 11 puncte de echipele clasate pe locurile doi şi trei. UTA Arad se află pe locul 13, cu 24 de puncte.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și