Închide meniul

Gică Hagi vrea să transfere de la FCSB! Jucătorul pentru care Farul Constanţa insistă

Alex Masgras Publicat: 2 septembrie 2024, 20:59

Reclamă
Gică Hagi vrea să transfere de la FCSB! Jucătorul pentru care Farul Constanţa insistă

Gică Hagi vrea să transfere de la FCSB! Jucătorul pentru care Farul Constanţa insistă

Denis Haruţ, alături de jucătorii de la FCSB / Profimedia

Gică Hagi vrea să transfere de la FCSB. Pe finalul perioadei de mercato din România, cluburile din Liga 1 trag tare pentru a definitiva loturile. FCSB a avut un început de săptămână extrem de activ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce Gigi Becali a anunţat că îl ia pe Mihai Popescu de la Farul Constanţa, după-amiază a venit şi anunţul transferului lui Daniel Bîrligea de la CFR Cluj.

Gică Hagi vrea să transfere de la FCSB! Jucătorul pentru care Farul Constanţa insistă

Pentru ca plecarea lui Mihai Popescu să nu lase un gol în apărarea constănţenilor, Gică Hagi vrea să aducă un înlocuitor cât mai repede.

Potrivit gsp.ro, Hagi are deja un nume în minte. Denis Haruţ, jucător care nu mai intră în planurile lui Elias Charalambous la FCSB, este dorit la malul mării. În acest sezon, Haruţ a jucat doar în meciul cu Oţelul Galaţi, pierdut de campioana României.

Sursa mai sus menţionată susţine că Denis Haruţ nu ar spune nu unui transfer la Farul Constanţa. Fostul fundaş de la FC Botoşani a mai fost dorit de Gică Hagi şi în iarnă. Atunci, cele două echipe au negociat pentru transfer, dar totul a fost sistat din cauza unei accidentări suferite de Haruţ.

Reclamă
Reclamă

Singura problemă pe care o întâmpină Gică Hagi este cea legată de salariul lui Denis Haruţ. În acest moment, fundaşul câştigă 10.000 de euro pe lună la FCSB.

Gigi Becali a anunţat transferul lui Mihai Popescu la FCSB

Gigi Becali a anunţat transferul lui Mihai Popescu la FCSB. Patronul campioanei României a dezvăluit că l-a adus pe fundaşul central de la Farul. A bătut palma cu Gică Hagi pentru suma de 250.000 de euro.

Nemulţumit de Vlad Chiricheş, Becali l-a adus pe fundaşul de 31 de ani al Farului. I-a oferit un salariu lunar de 15.000 de euro şi l-a convins să semneze contractul.

Reclamă

„L-am luat azi pe Popescu, de la Farul. A semnat 1 an plus 1 an. Am dat 250.000 de euro pe el și lui îi dau 15.000 de euro pe lună. Aveam nevoie de fundaș central. Vin competițiile peste noi.

Mie îmi plăcea de când era la Dinamo. El mi-a scăpat printre degete că nu știam. Nu stăteam eu să văd când e liber Popescu. Dar mi-a plăcut de el când ne-a dat el gol odată cu capul dintr-un corner. Acum vreo 3-4 ani, era la Dinamo.

Și îmi plăcea de el că e războinic, e luptător. Fundașul central trebuie să aibă peste 1,80 m și să fie puternic. Nu e puternic, nu ai ce să faci, la revedere”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:50

LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Duel între revelaţiile acestui sezon. Bic a deschis scorul pentru „şepcile roşii”

22:30

Olympiacos a dat lovitura pe piaţa transferurilor! Willian, fostul star al lui Chelsea, a semnat cu rivala lui Răzvan Lucescu

22:29

Reacţia lui Răzvan Lucescu după ce PAOK a picat cu FCSB în grupa Europa League: „Bucuria voastră”! Cum a numit echipa lui Becali

22:03

Mihaela Peneş a încetat din viaţă! Campioana olimpică la aruncarea suliţei avea 77 de ani

22:03

VideoFlorin Răducioiu, surprins de revenirea lui Mircea Lucescu la naţională: „Nu mă aşteptam”! Crede că va duce România la Mondial!

21:28

Gigi Becali a „detonat bomba”! Transferul lui Daniel Bîrligea e în pericol! Ce a spus despre deturnarea jucătorului de către Şucu

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 3 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 4 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând
Citește și