Închide meniul

Gică Popescu a dezvăluit cadoul perfect pentru Gică Hagi, în ziua în care va împlini 59 de ani: „Ăsta ar fi cadoul potrivit”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 30 ianuarie 2024, 22:21

Gică Popescu a dezvăluit cadoul perfect pentru Gică Hagi, în ziua în care va împlini 59 de ani: „Ăsta ar fi cadoul potrivit

Gică Popescu a dezvăluit cadoul perfect pentru Gică Hagi, în ziua în care va împlini 59 de ani

Gică Hagi şi Gică Popescu, în timpul unui meci demonstrativ / Hepta

Gică Popescu a dezvăluit cadoul perfect pentru ziua lui Gică Hagi. Farul Constanţa, echipă antrenată de fostul decar al naţionalei, va juca pe Arena Naţională împotriva liderului FCSB chiar pe 5 februarie, ziua de naştere a lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul campioanei în exerciţiu va împlini 59 de ani, într-o zi în care mai multe staruri ale fotbalului mondial îşi sărbătoresc ziua de naştere.

Gică Popescu a dezvăluit cadoul perfect pentru Gică Hagi

Gică Popescu, preşedintele celor de la Farul Constanţa, a declarat că cel mai frumos cadou pentru Gică Hagi de ziua lui ar fi o victorie în faţa echipei pregătite de Elias Charalambous.

„Vom juca cu FCSB la București. Cel mai potrivit cadou pentru Gică Hagi ar fi victoria”, a declarat Gică Popescu, în cadrul unui eveniment la care au participat componenţii Generaţiei de Aur.

FCSB este pe primul loc după 23 de etape cu 50 de puncte, în timp ce Farul Constanţa se află pe locul 4, cu 36 de puncte.

Reclamă

Florinel Coman, savuros despre duelul cu Hagi: „Se joacă de Ziue Regelui”

La finalul meciului cu Universitatea Craiova, în care FCSB s-a impus cu 3-0, Florinel Coman a vorbit şi despre următorul meci al roş-albaştrilor, cu Farul Constanţa, recunoscând că meciul cu Farul este mereu special, mai ales că va avea loc de ziua lui Gheorghe Hagi.

„Un meci bun, cu o echipă extrem de dificilă. A venit după 4-5 eşecuri. Ne gândeam că vom întâlni o echipă rănită care vrea să se ridice împotriva noastră. Ne-am gândit că suntem liderul campioantului şi ne-am impus să câştigăm. Viteză, am luat deciziile bune, am fost puternici. Nu e nimic grav, am terminat anul cu o durere la deget. Am fost frig şi m-a durut. M-a călcat şmechereşte în prima repriză şi asta a fost.

În a doua repriză mi-a amorţit piciorul. Sunt foarte credinicios, mi se întâmplă lucruri foarte bune şi dedic golul celui care trimite totul asupra mea. Cântăm ce cântă galeria şi facem o horă acolo. Suntem pe drumul cel bun, nu trebuie să ne-o luăm în cap. Normal, este un meci special. E ziua Regelui, se joacă de Ziua regelui, va fi special. Cu siguranţă va fi un spectacol cu ei”, a spus la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia Vezi toate știrile
Citește și