Închide meniul

Gigi Becali a auzit ce a spus Dawa şi a reacţionat imediat: „Poate a uitat”

Bogdan Stănescu Publicat: 21 ianuarie 2024, 23:38

Reclamă
Gigi Becali a auzit ce a spus Dawa şi a reacţionat imediat: „Poate a uitat

Gigi Becali a auzit ce a spus Dawa şi a reacţionat imediat: "Poate a uitat"

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe / Hepta

Gigi Becali a auzit ce a spus Joyskim Dawa legat de contractul său şi a reacţionat imediat. Patronul FCSB-ului a precizat că poate prelungi înţelegerea fundaşului camerunez pentru încă 3 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contractul lui Dawa cu „roş-albaştrii” expiră în vară, dar FCSB are opţiune de prelungire pentru alţi 3 ani.

Gigi Becali a auzit ce a spus Dawa şi a reacţionat imediat: „Poate a uitat”

Dawa are contract până în… Bine, dacă are până în vară, vedem ce va fi. A zis şi el aşa, poate a uitat cât mai are contract.

Tată, mai are încă trei- patru ani contract. El are declaraţie, eu spun că mai are trei ani şi jumătate de contract. Mai are trei ani din vară”, a declarat Gigi Becali pentru orangesport.ro.

Dawa a recunoscut că i-ar plăcea să fie transferat de la FCSB la o altă echipă, dintr-un campionat mai valoros.

Reclamă

Asta e ţinta mea. Să joc mai bine, să ajung într-o ligă mai bună, iar România e un pas foarte bun în acest drum.

(n.r.- despre un transfer) Dacă am posibilitatea, de ce nu? Dar acum mă concentrez asupra a ceea ce am de făcut la FCSB. Sunt bine, am contract până la finalul verii, apoi am opţiune de prelungire pentru încă trei ani, dar pentru moment sunt bine.

Sunt concentrat sută la sută pentru acest sezon şi apoi mai vedem ce se întâmplă”, a declarat Joyskim Dawa.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, reacţie fermă după ce un jucător de la FCSB îşi forţează plecarea: „Nu sunt paznicul lui!”

Gigi Becali a oferit o reacţie fermă, după ce un jucător de la FCSB îşi forţează plecarea, în această iarnă. Ianis Stoica a luat decizia de a nu se mai prezenta la antrenamentele celor de la U Cluj, formaţie la care a fost împrumutat de roş-albaştri, dorind să schimbe echipa în această perioadă de mercato. Patronul de la FCSB a transmis un mesaj ferm, despre situaţia tânărului jucător.

Ianis Stoica a fost împrumutat de FCSB la U Cluj, în iarna anului trecut. Împrumutul jucătorului de 21 de ani va expira la finalul sezonului.

Ianis Stoica îşi forţează plecarea de la U Cluj. În cantonamentul de iarnă al clujenilor, atacantul a primit o ofertă de la Hapoel Beer Sheva, iar la momentul respectiv, a decis să rămână la echipă.

Situaţia s-a schimbat însă, iar Ianis Stoica s-a răzgândit. Jucătorul de 21 de ani nu s-a mai prezentat la antrenamentele lui Ioan Ovidiu Sabău, dorind să plece la formaţia din Israel.

Gigi Becali a fost întrebat despre situaţia lui Ianis Stoica, şi a oferit un răspuns categoric. Acesta a transmis că este dispus să renunţe la serviciile atacantului, iar dacă va primi o ofertă bună în schimbul său, le va acorda şi celor de la U Cluj un procent din transferul acestuia.

„Tată, eu nu sunt paznicul lui Ianis Stoica și nu știu eu ce a făcut el pe la antrenamentele lui U Cluj. Că s-a dus, că nu s-a dus, e treaba lor. Eu le-am zis clar că dacă am o ofertă pentru Ianis, atunci le dau și lor 10 la sută.

Vreau să fie mulțumită toată lumea. Dar, hai că nu mă apuc acum să vorbesc de ce s-ar putea întâmpla, că nu vreau să mă trageți voi de limbă”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și