Închide meniul

Gigi Becali a vrut să scape de el și acum este cel mai bun jucător U21 din Liga 1! Cifrele lui sunt de-a dreptul senzaționale

Alex Ioniță Publicat: 25 decembrie 2023, 11:41

Reclamă
Gigi Becali a vrut să scape de el și acum este cel mai bun jucător U21 din Liga 1! Cifrele lui sunt de-a dreptul senzaționale

Gigi Becali are probleme după transferul lui "Vicinius" la FCSB. Ce se întâmplă cu Nana Antwi şi de ce nu poate debuta

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a vrut să scape de el și acum este cel mai bun jucător U21 din Liga 1! Este vorba despre Ianis Stoica, care este împrumutat de la FCSB la U Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânărul atacant a impresionat în acest sezon în tricoul „șepcilor roșii”. Cifrele acestuia sunt de-a dreptul senzaționale, iar asta l-ar putea face pe Gigi Becali să își regrete decizia.

Gigi Becali a vrut să scape de el și acum este cel mai bun jucător U21 din Liga 1! Ce a realizat Ianis Stoica

De la startul acestui sezon competițional de Liga 1, Ianis Stoica a reușit să marcheze de 5 ori în cele 20 de partide jucate pentru formația ardeleană. Având în vedere aceste reușite, tânărul atacant este cel mai bun marcator U21 din campionatul intern.

Acesta i-a depășit și pe mai mulți jucători de la FCSB, cum ar fi: Pantea, Radaslavescu, David Miculescu (1 gol), Lixandru (1 gol) și Octavian Popescu (2 goluri). Fotbaliștii enumerați anterior sunt jucătorii care se încadrează la regula U21 din lotul echipei pregătite de Elias Charalambous.

Gigi Becali l-a împrumutat pe Stoica la U Cluj pentru că nu credea în abilitățile acestuia. În urmă cu ceva timp, latifundiarul a vorbit despre situația atacantului:

Reclamă

„Da, l-am dat pe Ianis Stoica la U Cluj. A plecat sub formă de împrumut. Așa cum am mai spus, vreau să scap de trei-patru jucători. Am rezolvat cu unul”, spunea Gigi Becali.

Gigi Becali a pus ochii pe un mijlocaș din Liga 1

Gigi Becali a pus ochii pe un mijlocaș de la o formație din Liga 1. Latifundiarul din Pipera negociază un transfer al lui Doru Andrei, jucător care evoluează Voluntari. Ar fi al treilea transfer al iernii pentru FCSB, după ce au fost prezentați oficial deja Baba Alhassan și Luis Phelipe.

Conform gsp.ro, Gigi Becali a început deja negocierile cu oficialii celor de la Voluntari, în privința unui transfer al lui Doru Andrei.

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocașul este avantajat și de faptul că este eligibil pentru regula U21. Doru Andrei este născut în februarie 2003, ceea ce reprezintă faptul că s-ar putea încadra regulii și în sezonul viitor.

FCSB a folosit, în mod constant, doar doi jucători U21 în acest sezon, anume Octavian Popescu și Alexandru Pantea. În lipsa acestora, a mai fost utilizat și Eduard Radaslavescu.

Doru Andrei este titular indiscutabil la Voluntari, reușind să marcheze trei goluri și să ofere două assist-uri, în cele 25 de meciuri bifate în toate competițiile.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și