Închide meniul

Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”

Bogdan Stănescu Publicat: 6 mai 2024, 23:58

Reclamă
Gigi Becali, „aroganţa serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea

Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali a făcut „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova. Patronul FCSB-ului a comentat posibila numire a lui Mircea Lucescu la Rapid şi venirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a spus că Gâlcă, ce a obţinut o victorie în această seară împotriva FCSB-ului, nu e de talia lui.

Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”

Până acum vă spuneam să ne aduceți echipe. Acum vă spun ‘aduceți-ne antrenori’. Văd că Șucu vrea să-l aducă pe Mircea Lucescu. A venit și Dan Petrescu. Gâlcă nu e de talia mea. Bine că mi-ați adus antrenori cu care să mă lupt.

Îl vreau pe Lucescu să vină la Rapid, am și eu cu cine să mă bat. De-aia n-am vrut să plec la Liverpool. Când am auzit că vine Lucescu la Rapid… Dacă-i dă un milion, cred că vine. Și un buget de 7-8 milioane de euro de transferuri”, a declarat Gigi Becali pentru primasport.ro după Universitatea Craiova – FCSB 2-0.

Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”

Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Finanţatorul campioanei a dezvăluit, imediat după meci, despre ce este vorba.

Reclamă

Risto Radunovic a lipsit din lotul FCSB-ului pentru meciul cu Universitatea Craiova. Gigi Becali a declarat că decizia a fost luată de Mihai Pintilii, fără să îl consulte.

Aș fi vrut să câștigăm meciul. Îmi pare rău, dar n-ai cum să-i schimbi pe oameni. Ce poți să le faci, ei campioni fiind? Nu poți să schimbi starea omului. Când nu mai are omul obiectiv nu mai are aceeași concentrare. Eu am vrut să se joace corect și drept și am pus cea mai bună echipă.

Cu Florinel n-am vrut să riscăm, iar Ngezana a fost accidentat. Radunovic? Fără să știu eu, a zis că el are ceva acasă, o problemă personală și i-a dat drumul Pintilii fără să-mi spună nimic. Eu nu îi dădeam voie. Cum adică ai tu problemă personală? Joacă fotbal! Așa cum am jucat cu Farul trebuia să jucăm și cu Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă ăla lipsește, ăla lipsește, ce mai facem? M-a deranjat chestiunea cu Radunovic pentru că e Farul la mijloc și nu vreau ca Gică să se supere pe mine”, a declarat Gigi Becali, după meci, pentru sursa citată.

Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren

Octavian Popescu a anunţat că se operează după Universitatea Craiova – FCSB 2-0. Jucătorul echipei patronate de Gigi Becali a precizat şi cât va lipsi de pe teren.

În minutul 55 al partidei, Octavian Popescu a ratat o ocazie uriaşă. El a trimis un lob superb, dar balonul a trecut puţin pe lângă poarta apărată de Popescu. Miculescu aştepta, cu poarta goală, o pasă de la Octavian Popescu.

A fost un meci bun, din păcate am pierdut. Nu aveam în plan să pierdem în play-off, dar uite că a venit și înfrângerea. Eu am avut o fază pe care am tratat-o superficial. Putea fi un super-gol, dar nu a fost.

În ultimul an am jucat cu o problemă la gleză. Trebuie să mă operez. Voi lipsi maxim o lună și jumătate, două. Recuperarea e imediată totuși, nu voi lipsi în preliminariile pentru cupele europene.

La meciul cu CFR cred că o să fie un spectacol cum nu s-a mai văzut în ultimii ani în România. Suntem serioși, nu ne vopsim în cap! (n.r. râde)”, a declarat Octavian Popescu pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – FCSB 2-0.

 

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 23:02 VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campionii Portugaliei au primit trofeul şi medaliile de campioni! Spectacol total la Lisabona 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoGeorge Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii Vezi toate știrile
Citește și