Închide meniul

Gigi Becali ştie care este adevărata Dinamo. Patronul lui FCSB, scandalizat de dezastrul de la marea rivală: „Acum știţi ce se încearcă?”

Alexandru Ivan Publicat: 27 iunie 2022, 23:46

Gigi Becali ştie care este adevărata Dinamo. Patronul lui FCSB, scandalizat de dezastrul de la marea rivală: „Acum știţi ce se încearcă?

Gigi Becali este patronul FCSB-ului

Gigi Becali, patron FCSB / Profimedia

  • Gigi Becali ştie care este adevărata Dinamo
  • Patronul lui FCSB, scandalizat de dezastrul de la marea rivală

Gigi Becali a reacționat dur după promovarea lui CS Dinamo, echipa care aparține de Ministerul de Interne, în Liga 3. Patronul FCSB, aflat în război cu CSA și Ministerul Apărării Naționale, crede că oficialii de la CS Dinamo au interese ascunse.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CS Dinamo, echipa de fotbal a Clubului Sportiv Dinamo, care a aparține Ministerului de Interne, a promovat sâmbătă în Liga 3, după ce a câștigat barajul cu Venus Independența. Imediat după promovare, șefii clubului departamental au anunțat că au planuri să ajungă în Liga 1.

Gigi Becali, scandalizat după promovarea lui CS Dinamo

Gigi Becali, care duce un război continuu pentru identitatea Stelei cu CSA și Ministerul Apărării, susține că CS Dinamo nu este sub nicio formă echipa tradițională „Dinamo”.

Reclamă

„Cum să ai performanţe? Dacă ăla a continuat, ăla e Dinamo. Palmaresul nu se poate vinde, se poate prelua prin continuare activităţii. Punct, nu se poate da.

A zis că nici Dinamo nu e Dinamo. Acum ştiţi ce se încearcă? Au dat echipa, i-au nenorocit pe ăia şi i-au dat milioane lui Negoiţă. Badea a spus că a ţinut palmaresul la el, că acolo are probabil… a făcut pe vremea aia nişte contracte cu CS Dinamo pentru nişte imobile, nişte interese care sunt pe acolo. A început deja… că vin în C, apoi la anul B. Ăştia nu sunt Dinamo, sunt interese. Nu poţi să faci asta pentru că palmaresul nu se dă.

Reclamă

Nu ai cum să dai echipa fără palmares. Se încearcă… echipa a continuat în Liga 1, eu zic că palmaresul e la ei”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

SC Dinamo 1948, echipa care a activat în Liga 1 până acum, a retrogradat pentru prima dată în istorie, după ce a pierdut barajul cu U Cluj.

Mai există și Asociația Club Sportiv Fotbal Club Dinamo București, care activează în Liga 4, condusă de Nicolae Badea. Afaceristul a susținut financiar, din umbră, și echipa retrogradată din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Iftodi: „Noi suntem Dinamo!”

Antrenorul de la CS Dinamo, Daniel Iftodi, a anunțat, imediat după promovarea în Liga 3, că echipa care aparține Ministerului de Interne este continuatoarea de drept a lui Dinamo, nu cea care a retrogradat în Liga 2.

”Noi suntem Dinamo! Toți suporterii sunt bineveniți alături de noi. E greu de spus că o fuziune poate exista între CS și FC Dinamo. Trebuia să o ia de la capăt de acum șase ani”, a spus Iftodi.

Cine să vină la nimic ? (n.r. – la Dinamo din Liga 2). Am înțeles, de fapt jucătorii au declarat că nu au nici bucătar, cred că nu au nici ghete.

Ei nu știu peste o secundă ce va fi, dar peste o lună sau un an. Așa cum s-a întâmplat și la alte cluburi, și din țară, dar și de afară, cei de acolo ar fi trebuit să o ia de la zero încă de acum șase ani”, a spus Daniel Iftodi, după promovare.

Ionuț Popa: „Mergem înainte cu proiectul, cu gândul la Liga 1!”

Președintele Clubului Sportiv Dinamo, Ionuț Popa, a anunțat răspicat că echipa promovată în Liga 3 își dorește să ajungă în Liga 1. Legislația nu permite însă cluburilor departamentale să evolueze în primul eșalon.

„Vom continua și din Liga a 3-a, să promovăm în Liga a 2-a. Cred că vom reuși din primul an. Mai departe nu ține de noi, atâta timp cât legislația nu ne permite. Nu văd de ce am investi în Liga a 2-a, dacă nu am continuitate. Nici nu știu dacă mi se permite să investesc în ceva fără continuitate.

Noi o să mergem înainte cu proiectul, cu gândul de a merge în Liga 1, dar nu ne permite legislația. Dacă se schimbă ceva, se formează o nouă asociere, din oameni de afaceri, suporteri, suntem deschiși. Nu am de ce să mă opun. Până la urmă vom avea o bază modernă, stadion, iar interesul meu este să am meciuri pe stadion, să creăm emulație și să ducem mai departe spiritul lui Dinamo”, a spus Ionuț Popa, după promovarea lui CS Dinamo în Liga 3.

Reclamă

CSA Steaua, aflată deja în Liga 2, nu a primit drept de promovare în sezonul trecut pentru că aparține Ministerului Apărării.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu