Închide meniul

Ianis Hagi, reacție de senzație după ce tatăl său l-a vândut pe Enes Sali în MLS: „Nu mai surprinde pe nimeni”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 15 decembrie 2023, 17:53

Ianis Hagi, reacție de senzație după ce tatăl său l-a vândut pe Enes Sali în MLS: Nu mai surprinde pe nimeni”

Ianis Hagi, reacție de senzație după ce tatăl său l-a vândut pe Enes Sali în MLS

Ianis Hagi / Hepta

Ianis Hagi a avut o reacție de senzație după ce tatăl său l-a vândut pe Enes Sali în MLS. Fiul lui Gică Hagi a vorbit despre ultima lovitură dată de Farul Constanța, pe piața transferurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de perioada de transferuri din iarnă, Gică Hagi s-a înțeles cu formația americană FC Dallas, pentru transferul lui Enes Sali. Astfel, academia „Regelui” a mai vândut un jucător în străinătate, pe o sumă importantă.

Ianis Hagi, reacție de senzație după ce tatăl său l-a vândut pe Enes Sali în MLS. Mesajul „Prințului”

După ultima lovitură dată de Gică Hagi, „Prințul” a dezvăluit faptul că nu a fost surprins de plecarea lui Enes Sali. Ianis Hagi a spus faptul că tatăl său reușește să vândă jucători pe sume importante de mai mulți ani și că nu este deloc ușor ca Academia Hagi să producă, an de an, fotbaliști importanți.

„Pe voi v-a surprins? Sunt deja 15 ani de când tata face acest lucru, nu cred că mai surprinde pe nimeni. Cred că an de an se știe conceptul academiei, echipei Farul, mereu de a produce jucători pentru România, de a vinde la echipe mai bune.

Ăsta e conceptul, iar an de an iese câte un jucător, ceea ce nu este deloc ușor. Cum a zis-o și el public, are nevoie de susținere financiară să poată duce clubul și academia la următorul nivel și să nu mai fie nevoit să vândă an de an pentru a menține bugetul pentru anul următor.

Reclamă

Să aibă deja bugetul pentru următorii 5-6 ani, pentru a-și susține cei mai buni jucători și, de ce nu, să treacă clubul la următorul nivel. Sper ca acest investitor să vină, este un club care este pe profit de ani de zile. Timp de 15 ani, an de an s-au vândut cel puțin unul sau doi jucători. Deci este un business foarte profitabil”, a spus Ianis Hagi, potrivit sport.ro.

De asemenea, un alt transfer important reușit de Gică Hagi, în acest sezon, a fost cel al lui Adrian Mazilu. Tânărul a fost achiziționat de Brighton, în schimbul sumei de 3 milioane de euro și se va alătura echipei din Premier League în această iarnă.

Gigi Becali l-a sunat pe Gică Hagi pentru a-i propune un jucător

Becali l-a sunat pe naşul său, Gică Hagi, să îl întrebe dacă vrea să îl transfere pe Cristi Ganea, jucător care a evoluat în trecut la echipa „Regelui”.

Reclamă 4 / 0/3

”Pentru Ganea am înțeles că astăzi a fost o ofertă. Am vorbit cu impresarul, apoi și cu Iașko (n.r. Zoltan Iașko, directorul sportiv al Farului).

L-am sunat pe Gică (n.r. Hagi), să îl întreb dacă îl vrea (n.r. pe Cristi Ganea). Nu mi-a răspuns”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și