Închide meniul

Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali

Publicat: 16 mai 2024, 12:36

Reclamă
Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea! Cum a numit echipa lui Gigi Becali

Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase

Gigi Becali şi Florin Talpan / Colaj Hepta

Florin Talpan a lansat un atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase. Juristul clubului CSA Steaua a răspuns dur la anumite afirmaţii făcute în spaţiul public de fostul număr 1 ATP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase a fost prezent la sărbătoarea FCSB-ului de cucerire a titlului. El i-a înmânat trofeul lui Darius Olaru. La sosirea la Arena Naţională, Ilie Năstase l-a ironizat pe Florin Talpan.

Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”

Am venit să-l enervez pe tovarășul Talpan pentru că e subordonatul meu”, a spus Ilie Năstase, la sosirea pe Arena Națională.

Florin Talpan a reacţionat dur pe contul său de Facebook, după afirmaţia lui Ilie Năstase.

Având în vedere zecile de mesaje și de apeluri telefonice primite azi de la suporterii steliști și de la jurnaliști cu privire la motivarea hotărârii pronunțate în dosarul nr. 489513/2017*, având ca obiect acțiune în constatare palmares, vă aduc la cunoștință faptul că, până acum, motivarea hotărârii nu a fost comunicată Clubului Sportiv al Armatei Steaua București.

Reclamă
Reclamă 4

Sunt foarte curios în baza căror dispoziții legale, unii jurnaliști află înainte de părțile din dosar motivarea hotărârii!

Voi formula o adresă Președintelui Curții de Apel București să ni se spună cum este posibil acest lucru!

„Ilie Năstase nu e ofiţer de carieră! Nu am fost şi nu voi fi subordonatul lui”

Când voi primi hotărârea redactată, o voi analiza și vă voi prezenta pe larg hotărârea.

Reclamă

Am muncit foarte mult pentru câștigarea acestui dosar și sunt mândru de realizările mele! Așa cum am promis, voi apăra drepturile clubului până când această ‘căpușă’ numită fcsb nu va mai atenta la palmaresul, numele și marca Steaua București.

Pentru că am fost foarte ocupat cu alte dosare și nu numai, nu am putut răspunde întrebărilor jurnaliștilor cu privire la afirmațiile lui Ilie Năstase la adresa mea. Precizez acum că părerea acestuia despre mine nu are importanță, cu atât mai mult cu cât acesta nu este ofițer de carieră!

Eu nu am fost niciodată subordonatul lui și nu voi fi niciodată!

Toată lumea știe că acesta nu a respectat legea, fiind condamnat penal la pedeapsa de 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare și amânare a executării acesteia pentru că a condus băut, și din păcate continuă să nu o respecte atunci când, îmbrăcat în uniformă militară, susține că fcsb este Steaua, deși cunoaște foarte bine pronunțarea instanțelor române în legătură cu acest aspect!

Ar fi de preferat ca, de acum încolo, să ia taxiul după petreceri! Știe el de ce!

Seară bună tuturor!”, a scris Florin Talpan pe contul de Facebook.

„Îmi face toată ziua dosare!” Cum l-a numit Gigi Becali pe Florin Talpan: „Acum o să îmi ceară 50.000 de euro”

Cum l-a numit Gigi Becali pe Florin Talpan, după ce „războiul” dintre patronul FCSB şi juristul CSA Steaua este fără întrerupere în instanţă. Omul de afaceri şi-a pierdut răbdarea cu principalul său rival şi anunţă că nici măcar nu se mai duce să se apere în faţa judecătorilor.

Latifundiarul din Pipera a cedat nervos şi anunţă că nu mai rezistă. Milionarul român are mai multe procese pe rol, de care se ocupă avocaţii săi.

Gigi Becali a răbufnit şi l-a numit „tralatichi” pe Florin Talpan. Se aşteaptă să îi fie deschis un nou proces.

Toată ziua Talpan îmi face numai dosare, toată ziua dosare. Le arunc, nici nu mă mai uit pe ele. Toată ziua cere bani Talpan!

M-am săturat, toată ziua îmi face numai procese. Procese, procese, procese… 30.000, 40.000, 50.000. Lasă-mă, mă! Nici nu mă mai duc să mă apăr. O sa vadă judecătorii ca e tralatichi. Acum o să îmi ceară 50.000 (n.r. de euro) ca am zis tralatichi”, a spus Gigi Becali.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:59

LIVE VIDEOCursa de Formula 2 din Austria este ACUM în AntenaPLAY! Probleme pentru Dennis Hauger înainte de start

10:53

Andreea Dragoman, emoţii uriaşe înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Sperăm să ne întoarcem cu medalia acasă”

10:26

4 atleţi s-au calificat la Jocurile Olimpice 2024! Team România a ajuns la 99 de sportivi

10:20

VIDEOLuke Browning a câştigat cursa de Formula 3 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Final nebun la Spielberg

10:17

Ronald Koeman, luat la ţintă de presa din Olanda înaintea meciului cu România: „Nu va fi o prioritate pentru el. Stă ascuns”

9:39

Mihai Stoica a anunţat o schimbare importantă în staff-ul FCSB! Ce se va întâmpla cu Mihai Pintilii din acest sezon

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și