Închide meniul

Ivaylo Petev și-a făcut praf jucătorii după meciul cu UTA: „Am primit două goluri precum copiii de grădiniță”

Alex Ioniță Publicat: 20 decembrie 2023, 21:43

Reclamă
Ivaylo Petev și-a făcut praf jucătorii după meciul cu UTA: Am primit două goluri precum copiii de grădiniță”

Bulgarii au ieşit la atac după ce Petev a fost dat afară de la Craiova

Ivaylo Petev, la debutul pe banca Universității Craiova / Universitatea Craiova

Ivaylo Petev și-a făcut praf jucătorii după meciul cu UTA. Tehnicianul bulgar al celor de la Universitatea Craiova s-a declarat nemulțumit de prestația fotbaliștilor pe care îi pregătește.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre UTA Arad și Universitatea Craiova s-a încheiat cu scorul de 2-2. Partida din etapa cu numărul 21 a acestui sezon de Liga 1 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Ivaylo Petev și-a făcut praf jucătorii după meciul cu UTA. Reacția tehnicianului

La finalul partidei care s-a disputat pe Cluj Arena, Ivaylo Petev s-a arătat dezamăgit de jocul echipei sale. Acesta a spus că, în opinia sa, oltenii s-au apărat ca niște copii de grădiniță și că le-au permis arădenilor să înscrie mult prea ușor.

Totodată, tehnicianul a dezvăluit și ce schimbări va face în această pauză competițională, pentru ca formația sa să joace mult mai bine la reluarea campionatului.

”Am început foarte prost, am primit două goluri precum copiii de grădiniţă. După 30 de minute, am reacţionat, am controlat a doua repriză, am avut multe ocazii, am ratat penalty, dar pierdem alte două puncte.

Reclamă

Nu este pentru prima dată când primim asemenea goluri. Ce voi schimba? Trebuie să schimb ceva, avem probleme în defensivă, dar echipa nu a reacţionat bine când am pierdut posesia. Subestimăm anumite situaţii, de aceea primim două goluri. Trebuie să schimbăm ceva.

Nu este uşor, putem încerca să aducem anumiţi jucători, dar vom vedea. Dacă ne dorim să obţinem ceva, trebuie să fim sută la sută concentraţi în defensivă. Nu am vorbit cu patronul. (n.r. Vei avea sprijinul patronului şi în următorul sezon?) (n.r. râde). Vom vedea”, a spus Ivaylo Petev, potrivit orangesport.ro.

Mircea Rednic schimbă tot la UTA, după egalul cu Universitatea Craiova

După ultimul meci al anului, Mircea Rednic s-a declarat dezamăgit de prestația jucătorilor săi, care nu au reușit să profite de avantajul de 2 goluri și au pierdut astfel 2 puncte importante.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, „Puriul” a dezvăluit faptul că își va băga jucătorii în ședință înainte de vacanță, pentru a vedea pe cine se va mai baza la reluarea campionatului.

„Au fost ceva discuții. Azi și-au primit banii. Era o întârziere de trei săptămâni. Eu am fost de acord cu punctul lor de vedere până într-un punct. Conducătorii le-au spus că până la meciul cu Universitatea Craiova vor fi la zi. Nu uitați că s-a refăcut o echipă. Putem spune că suntem pe plus. Mâine avem o ședință. Cei care nu s-au impus, e normal că nu are rost să îi țin. Vom lua în pozițiile unde am suferit”, a spus tehnicianul.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
19
mai
23:32
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League
19
mai
23:24
„Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0
19
mai
23:16
Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!”
19
mai
22:55
Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon
19
mai
22:34
Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit
Vezi toate știrile
Citește și