Închide meniul

Marius Şumudică a numit lucrul pe care îl are în comun cu Gică Hagi: „Noi suntem singurii antrenori care au făcut asta”

Alex Masgras Publicat: 19 octombrie 2024, 16:38

Reclamă
Marius Şumudică a numit lucrul pe care îl are în comun cu Gică Hagi: „Noi suntem singurii antrenori care au făcut asta

Marius Şumudică a numit lucrul pe care îl are în comun cu Gică Hagi: "Noi suntem singurii antrenori care am făcut asta"

Gică Hagi şi Marius Şumudică / Colaj Hepta

Marius Şumudică a numit lucrul pe care îl are în comun cu Gică Hagi la conferinţa de presă premergătoare meciului de luni dintre Rapid şi Farul Constanţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două echipe nu traversează o perioadă grozavă în acest debut de sezon, fiind vecine în a doua jumătate a clasamentului. Farul se află pe locul 11, în timp ce Rapid este pe locul 12, ambele cu câte 13 puncte.

Marius Şumudică a numit lucrul pe care îl are în comun cu Gică Hagi: „Noi suntem singurii antrenori care au făcut asta”

Marius Şumudică a susţinut sâmbătă conferinţa de presă premergătoare partidei care va avea loc în Giuleşti. Antrenorul celor de la Rapid se va duela şi cu Denis Alibec, un jucător foarte apropiat de el, alături de care a avut rezultate notabile la Astra Giurgiu.

Antrenorul giuleştenilor a subliniat faptul că el şi Gică Hagi sunt singurii antrenori care au reuşit să îl facă pe Denis Alibec să joace la cel mai înalt nivel al său:

„E un jucător care a lucrat cu mine 4-5 ani, cu Gică la fel. Suntem singurii antrenori care i-am găsit pinul, cred eu. Un jucător decisiv, percutant, care îți poate decide jocul. Trebuie să-i dai o maximă atenție, că îți decide jocul în orice moment”, a declarat Marius Şumudică, la conferinţa de presă premergătoare meciului Rapid – Farul Constanţa.

Reclamă
Reclamă

Cotat la 700.000 de euro în prezent pe transfermarkt.com, Denis Alibec a revenit la Farul Constanţa din postura de jucător liber de contract vara aceasta. În acest sezon, el a jucat 7 meciuri, marcând 3 goluri şi oferind o pasă de gol.

„Sperăm să facem față. Farul e o echipă frumoasă, care joacă fotbal. Au același număr de puncte ca și noi. Sunt jucători cu calitate, la care trebuie să fim foarte atenți, dacă nu, te taxează”, a mai spus Marius Şumudică despre meciul de luni seară.

Denis Alibec, mesaj ferm după ce nu a jucat niciun minut la naţională

Denis Alibec a avut un mesaj ferm după ce nu a jucat niciun minut la naţională în dubla cu Cipru şi Lituania. Atacantul Farului a admis că se aştepta să joace mai mult în cele două meciuri.

Reclamă

Denis Alibec a rămas dezamăgit că nu a prins niciun minut la naţională, dar a precizat că respectă decizia luată de Mircea Lucescu.

„Îmi pare rău că nu am avut minute la naţională. Chiar mă aşteptam să joc mai mult, dar este decizia lui Mister şi nu pot să comentez. Eu mereu am avut presiune când am jucat, mereu lumea se aştepta de la mine să decid meciul”, a spus Denis Alibec în conferinţa de presă.

Alibec a vorbit şi despre meciul cu Rapid din Giuleşti şi a spus că victoria este crucială. „Va fi un meci foarte greu, şi noi şi ei au nevoie de puncte. Cred că este crucială victoria aceasta. Trebuie să ne impunem jocul şi să controlăm meciul. Important e să câştigăm, nu contează cine marchează. Trebuie să ridicăm nivelul faţă de meciurile cu Buzău şi Dinamo. Nu se joacă ultima carte, dar este un meci important”, a mai spus Alibec.

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:04

Uriaşul Francis Ngannou luptă în gala PFL, de la 19:30, live în AntenaPLAY, în „Bătălia Giganţilor” cu Renan Ferreira

19:00

LIVE VIDEOSepsi – UTA Arad 1-0. Cosmin Matei a deschis scorul înainte de pauză

18:57

Rapid – Brest 31-34! A patra înfrângere la rând pentru vicecampioana României în Liga Campionilor

18:27

Reacţie halucinantă după ce Daniel Pancu şi-a ieşit din minţi în Giuleşti: „Sunt mândru de ce a făcut”

18:15

Ce note au primit Dennis Man şi Valentin Mihăilă, după Como – Parma 1-1. Mihăilă a avut o bară

18:10

Bernadette Szocs / Sofia Polcanova – Hana Matelova/Barbora Balazova LIVE VIDEO, în finala la dublu (duminică, 16:30, AntenaPLAY)

1 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint de la Marele Premiu al Statelor Unite (21:00, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY) 2 Suma uriaşă primită de David Popovici de la statul român. Este de 5 ori mai mare decât cadoul primit de la Ion Ţiriac 3 FotoVicecampioana olimpică a României a defilat la un eveniment de modă! A atras toate privirile: „Super model!” 4 Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după patru meciuri jucate la Tottenham în acest sezon! Ce notă i-au acordat fundaşului 5 „A fost o ruşine!” Ianis Hagi, apărat de o legendă de la Celtic! Discurs dur la adresa lui Rangers: „Trebuie să respecţi asta” 6 VIDEOBernie Szocs, Eliza Samara şi Dragoman, în optimi la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Rezultatele românilor
Citește și