Închide meniul

Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 mai 2024, 9:02

Reclamă
Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!

Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica a dat un verdict cumplit pentru Dinamo, după remiza cu Universitatea Cluj. Oficialul de la FCSB e de părere că Dinamo are şanse mici de a scăpa de retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a ajuns la mâna rezultatelor după ce a fost egalată în prelungirile meciului cu Universitatea Cluj. Echipa lui Kopic poate ajuge ultima în plaoyut dacă Poli Iaşi şi FC U Craiova îşi vor câştiga meciurile.

Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo

„M-am uitat acum…. Dinamo a cam retrogradat! De ce? DInamo mai are o singură şansă. Trebuie ca Poli Iaşi să piardă la Sibiu, cu Hermannstadt, şi Botoşani să piardă cu Oțelul, la Galaţi. Asta pentru că Dinamo este la egalitate de puncte cu FCU Craiova 1948, care joacă la Arad, cu UTA, şi acasă cu Hermannstadt.

E greu de crezut că FCU Craiova 1948 nu va câştiga un meci din astea două. Trebuie ca Hermannstadt să bată Iaşi, iar Voluntari să piardă cu U Cluj.

Este o ultimă etapă a play-out-ului cum nimeni nu credea că se va ajunge. Botoşani, care are o serie incredibilă în play-out, nu a scăpat de retrogradarea directă, pentru că este dezavantajată la egalitate de puncte cu celelalte echipe”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică

Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică. Antrenorul dinamoviştilor speră într-o minune în ultima etapă, iar Dinamo să prindă măca un loc de baraj.

E aceeaşi poveste săptămână de săptămână. Cred că am juca un meci bun, da e greu să explic aces lucru. Nu cred că a fost vorba de teamă, s-a întîmplat de foarte multe ori acest scenariu. Gnahore a dat totul la mijloc, rămân la părerea că am făcut un joc bun. Am luat două goluri din greşelile noastre.

Cred că am arătat multe lucruri bune. Vom lupta până la capăt, am pierdut multe puncte în ultimele săptămâni. Am avut soarta în propriile mâini, acum depindem de alte echipe. Noi trebuie să luptăm pentru Dinamo, să luptăm până la final”, a spus Kopic după Universitatea Cluj – Dinamo 3-3.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” Vezi toate știrile
Citește și