Închide meniul

Neluţu Varga le-a declarat „război” rivalilor din Liga 1! Anunţul făcut chiar în ziua derby-ului cu FCSB: „Vom fi la înălţime!”

Viviana Moraru Publicat: 11 mai 2024, 18:00

Reclamă
Neluţu Varga le-a declarat „război rivalilor din Liga 1! Anunţul făcut chiar în ziua derby-ului cu FCSB: „Vom fi la înălţime!

Neluţu Varga le-a declarat "război" rivalilor din Liga 1, chiar în ziua derby-ului cu FCSB

Neluţu Varga, în timpul unui meci disputat de CFR Cluj/ Hepta

Neluţu Varga le-a declarat „război” rivalilor din Liga 1, chiar în ziua derby-ului dintre FCSB şi CFR Cluj. Patronul clujenilor a transmis că va face nu mai puţin de opt transferuri, pentru ca echipa sa să devină principala favorită la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va primi vizita celor de la CFR Cluj, în penultima etapă a play-off-ului. La finalul duelului de pe Arena Naţională, roş-albaştrii vor primi trofeul de campioni.

Neluţu Varga le-a declarat „război” rivalilor din Liga 1, chiar în ziua derby-ului cu FCSB

Neluţu Varga a declarat că acest sezon a fost unul de tranziţie pentru CFR Cluj, deoarece bugetul clubului trebuia echilibrat. Patronul clujenilor a transmis că strategia clubului se va schimba în sezonul viitor, dată fiind şi revenirea lui Dan Petrescu în Gruia.

De asemenea, Varga a transmis că vrea ca echipa lui să se bate din nou pentru titlu şi pentru cupele europene, astfel că va face transferuri pe bandă rulantă în vară.

„Din vară, CFR Cluj va deveni o echipă mult mai puternică alături de Dan Petrescu. Îmi doresc și cred că vom fi principala favorită la titlu în Superliga. Vă anunț că vom face opt transferuri pentru a domina campionatul și pentru cupele europene.

Reclamă
Reclamă 4

Vom fi iar la înălțime, așa cum v-ați obișnuit. Se va reface practic echipa în totalitate, pentru că la CFR Cluj se încheie un ciclu. Acesta a fost un sezon de tranziție pentru CFR Cluj, am fost nevoiți să echilibrăm și bugetul.

Vreau să câștigăm și azi cu FCSB! Este o luptă strânsă pentru locul al doilea. Sunt mulțumit de modul în care arată acum lucrurule.

Va fi un meci frumos pe Arena Națională, un spectacol. Normal că își doresc și ei să se impună pentru că va fi stadionul plin. Nu m-aș culca pe o ureche, chiar dacă ei sunt campioni”, a declarat Neluţu Varga, conform prosport.ro.

Reclamă

Dan Petrescu a spus lucrurilor pe nume înainte de FCSB – CFR Cluj: „Îmi dau cuvântul de onoare”

Dan Petrescu a spus lucrurilor pe nume înaintea meciului FCSB – CFR Cluj, de pe Arena Naţională. Revenit la formaţia din Gruia, „Bursucul” face tot posibilul să califice echipa în Conference League.

După revenirea sa în Gruia, în presa din România au apărut informaţii în legătură cu o posibilă primă de 50.000 de euro pentru Petrescu, dacă va reuşi să ducă echipa în Conference League.

Înaintea meciului cu FCSB, Dan Petrescu a negat vehement aceste informaţii şi susţine că nu se pune problema de prime, în condiţiile în care a ajuns la echipă în ultimele trei etape din acest sezon:

„E bine că mi-ai pus întrebarea asta. Mi-am dat cuvântul de onoare. Cum puteam să cer o primă eu, care am venit de trei zile aici? Să iau munca altora care au fost aici un an de zile? Doamne ferește! N-am nicio primă pentru acest campionat. Eu am semnat de la 1 iunie, acum doar am venit să ajut.

Indiferent ce se va întâmpla, nici merite, nici nemerite nu pot să-mi iau prea multe. Nu am nicio primă, niciun euro, niciun leu, indiferent pe ce loc voi termina”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu FCSB.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:41

Rafael van der Vaart, verdict sincer despre Olanda, înaintea duelului cu România: „Joc slab! Suntem norocoși”

15:54

Adrian Porumboiu nu are niciun dubiu, după penalty-ul primit de România în meciul cu Slovacia! Verdictul oferit

15:51

Reacția lui Marius Șumudică, când a aflat că Florin Niță negociază cu Dan Șucu: „Are ofertă de 700.000 de euro pe an!”

15:16

„Ne vor trata de sus şi o să-i bubuim” Ionel Ganea, reacţie savuroasă înaintea meciului României cu Olanda, din optimile EURO 202

15:10

„Îi arunc mănușa lui Edi!” Gigi Becali, provocare incredibilă pentru Edi Iordănescu: „Să vedem dacă ești mai tare antrenor!”

14:27

„Mie nunțile nu îmi plac. Care victorie?” Ladislau Boloni nu este impresionat de calificarea României în optimi la EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și