Închide meniul

„Nici Pamela Anderson dacă venea…” Concluzia lui Giani Kiriţă, după ce l-a văzut pe Mircea Lucescu lângă jucătorii lui Dinamo

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 februarie 2024, 15:32

„Nici Pamela Anderson dacă venea… Concluzia lui Giani Kiriţă, după ce l-a văzut pe Mircea Lucescu lângă jucătorii lui Dinamo

Concluzia lui Giani Kiriţă, după ce l-a văzut pe Mircea Lucescu lângă jucătorii lui Dinamo

Giani Kiriță, în timpul unui interviu / AntenaSport

Concluzia „amară” a lui Giani Kiriţă, după ce l-a văzut pe Mircea Lucescu lângă jucătorii lui Dinamo. Fostul fundaş al echipei din Ştefan cel Mare a comentat imaginile cu vizita celui mai titrat antrenor româ în cantonamentul de la Săftica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Il Luce” a fost în vizită la antrenamentele lui Dinamo. Antrenorul român a fost prezent la o sesiune de pregătire a „câinilor”, acolo unde a fost fotografiat alături de antrenorul echipei, Zeljko Kopic, şi lângă administratorul special al alb-roşilor, Andrei Nicolescu.

Concluzia lui Giani Kiriţă, după ce l-a văzut pe Mircea Lucescu lângă jucătorii lui Dinamo

Campion cu Dinamo în 2000 şi 2002, Kiriţă e convins că nu antrenorul este principala problemă a alb-roşiilor.

Astea sunt cu dus și întors. Contează ca imagine, dar nea Mircea trebuie să fie acolo lângă jucători ca să facă ceva. Contează, doar că nu contează foarte tare în economia jocului. Contează pentru tine ca și suflet.

Nici Pamela Anderson dacă venea, nu se întâmpla nimic. Așa e când ai o pasă proastă. Poate să vină oricine. Degeaba dacă nu vine declicul ăla„, a declarat Giani Kiriţă la fanatik.ro.

Reclamă

Imaginile cu Mircea Lucescu în cantonamentul lui Dinamo au fost publicate înainte ca jucătorii lui Kopic să producă marea surpriză din Liga 1. Ultima clasată a răpus chiar campioana en-titre.

Mircea Lucescu alături de Dinamo!”, a fost mesajul care a însoţit imaginile postate de Dinamo, cu „Il Luce”, pe pagina oficială de Facebook a echipei.

Fanii au luat cu asalt secţiunea de comentarii, iar postarea a strâns peste 600 de aprecieri, în doar câteva minute. „Hai acasă, nea Mircea”, „Cea mai bună veste din ultimii 2-3 ani” şi „Aşa ar trebui să fie la Dinamo în fiecare zi”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fanii „câinilor”.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Ţiriac o refuză pe Dinamo, dar şi-a dezvăluit planul de milioane

Ion Ţiriac o refuză pe Dinamo, dar şi-a dezvăluit planul de milioane de euro. Omul de afaceri le-a spulberat visul fanilor clubului din Ştefan cel Mare şi a avut un mesaj direct: „Nu investesc în fotbal!„. Totuşi, fostul mare jucător de tenis ia în calcul să construiască un stadion.

Cu o avere de 2 miliarde de dolari, Ţiriac a spulberat definitiv zvonurile că va băga bani la Dinamo. În schimb, şi-ar dori să pună bazele unei şcoli de fotbal pentru copii şi să îl aibă alături pe Mircea Lucescu.

Nu investesc în fotbal. Eu aş investi cu Mircea Lucescu, şi vorbesc serios. Eu am promis ceva cu mult timp în urmă şi mă bat cu morile de vânt, cu aprobări, pentru că aici este foarte mare birocraţia. Dar eu fac la Otopeni ceea ce am promis că fac. Şi mă apropii foarte mult de sala polivalentă mai mare de 10.000 de locuri.

Foarte mult mă apropii, pentru că pare că am obţinut înălţimea care îmi trebuie şi merg mai departe. Acolo aş face şi un stadion, cu o şcoală de copii. Şi am luat exemplu de la Platini. Platini avea la centrul meu de tenis din Franţa, pentru că am avut unul şi l-am făcut cadou comunităţii în Sudul Franţei, 2.500 de copii, trei luni, în fiecare vară, cu nouă foşti colegi de-ai lui de echipă naţională. Aşa ceva aş face. Dacă am avea sute şi sute de centre din astea, poate că n-am avea 13 străini într-o echipă de fotbal, ci 13 români„, a afirmat Ţiriac, potrivit agerpres.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și