Închide meniul

Noul transfer al Rapidului a dat cărţile pe faţă! Cum a fost convins să semneze cu giuleştenii: „Mereu mi-au plăcut provocările!”

Viviana Moraru Publicat: 25 iulie 2024, 18:19

Reclamă
Noul transfer al Rapidului a dat cărţile pe faţă! Cum a fost convins să semneze cu giuleştenii: „Mereu mi-au plăcut provocările!

Noul transfer al Rapidului a dat cărţile pe faţă

Benjamin Siegrist/ Facebook

Noul transfer al Rapidului, Benjamin Siegrist, a dat cărţile pe faţă, la o zi după ce a fost prezentat oficial. Portarul a transmis că Neil Lennon l-a convins să semneze cu giuleştenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a mai efectuat un transfer, în această vară, şi şi-a asigurat serviciile unui portar adus de la Celtic. Acesta se va duela cu Marian Aioani, pentru postul de titular.

Noul transfer al Rapidului a dat cărţile pe faţă

Benjamin Siegrist a dezvăluit că a fost sunat de Neil Lennon, antrenor pe care îl cunoaşte din Scoţia. Portarul s-a declarat convins că o poate ajuta pe Rapid să-şi îndeplinească obiectivele.

De asemenea, Siegrist a transmis că este extrem de încântat că poate fi antrenat de o legendă a lui Celtic. Acesta nu se teme de concurenţa pe care o va avea la Rapid, mărturisind că e gata să înceapa o nouă provocare.

„Am primit un telefon de la ei și am discutat despre viziunea lui despre mine, despre club. Mi-a zis că are nevoie de mine să ajut și să ne îndeplinim obiectivele. Am jucat doar împotriva lui și știe ce pot face. Sunt sigur că pot ajuta.

Reclamă
Reclamă

Sunt foarte încântat că pot lucra cu o fostă legendă a lui Celtic. Ca jucător de fotbal, concurență este peste tot.

Pe postul de portar poate juca doar unul, iar celălalt nu are cum să fie bucuros. Concurența scoate ce e mai bun din tine. Mereu mi-au plăcut provocările”, a declarat Benjamin Siegrist, conform Rapid TV.

Cristi Săpunaru, mesaj cu subînţeles după ce a ajuns rezervă la Rapid

Cristi Săpunaru a transmis un mesaj cu subînţeles pe reţelele de socializare, după ce a ajus rezervă la Rapid în mandatul lui Neil Lennon.

Reclamă

Săpunaru a postat un filmuleţ motivaţional pe reţelele de socializare, iar mesajul este un puternic. Postarea lui Săpunaru vine în contextul în care căpitanul Rapidului a devenit rezervă în acest sezon.

“De ce să îmi cer scuze pentru monstrul care am devenit? Ei niciodată nu și-au cerut scuze pentru că m-au adus în situația asta. Am fost împins la autodistrugere, am fost trădat și rănit.

Nu au recunoscut niciodată durerea pe care mi-au provocat-o. Am fost eu cel care am suferit și care a trebuit să-mi culeg bucățile pentru a mă reconstrui. Ei au ales asta și acum trebuie să sufere consecințele pentru monstrul pe care l-au creat. Este problema lor care trebuie rezolvată”, este mesajul din filmulețul motivațional publicat de Cristi Săpunaru, conform fanatik.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:45

„Sunt supărat pe toţi!” Dan Petrescu nu a trecut peste eliminarea din Conference League! Discurs dur înaintea duelului cu Hagi

18:34

„Am auzit ce a spus patronul!” Elias Charalambous, verdict despre Vlad Chiricheş! Ce se va întâmpla cu fundaşul de la FCSB

18:29

Reacţia lui Lando Norris după ce a obţinut al doilea pole-position la rând: „E extraordinar”! Ce a spus de cursa de duminică

18:08

Reacţia lui Elias Charalambous după ce FCSB a picat cu PAOK în Europa League! Dezvăluirea cipriotului despre Răzvan Lucescu

18:00

VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45)

17:40

Lamia – Olympiacos, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (19:30)! Viitoarea adversară a FCSB-ului ţinteşte a treia victorie consecutivă

1 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 2 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic 3 Gigi Becali l-a văzut pe Marcel Ciolacu în Ghencea şi i-a cerut un singur lucru: „De ce să cheltuiţi 20 de milioane de euro?” 4 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 5 NEWS ALERTCarlos Alcaraz, OUT de la US Open. Eşec şocant în trei seturi, în faţa lui Botic Van De Zandschulp 6 NEWS ALERTAlexandru Cicâldău revine în Liga 1! Clubul la care l-a împrumutat Galatasaray. Mutarea oficială ar putea fi făcută azi
Citește și