Închide meniul

„Nu e adevărat!” Andrea Compagno a explicat de ce Gigi Becali s-a ales cu o „gaură” financiară de 1.3 milioane de euro

Alex Ioniță Publicat: 10 februarie 2024, 20:22

Reclamă
„Nu e adevărat! Andrea Compagno a explicat de ce Gigi Becali s-a ales cu o „gaură financiară de 1.3 milioane de euro

Andrea Compagno a explicat de ce Gigi Becali s-a ales cu o "gaură" financiară de 1.3 milioane de euro.

Andrea Compagno / Captură Antena Sport

Andrea Compagno a explicat de ce Gigi Becali s-a ales cu o „gaură” financiară de 1.3 milioane de euro. Fostul atacant al vicecampioanei a oferit detalii despre motivele pentru care patronul nu a primit mai mulți bani, în schimbul transferului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italianul a plecat de la FCSB la Tianjin, în China. Chiar dacă este cotat la suma de 2,5 milioane de euro, Gigi Becali a încasat doar 120.000 de de euro pentru această mutare. Astfel, patronul este pe minus cu 1,3 milioane de euro, având în vedere că l-a achiziționat pe italian de la FCU Craiova, în schimbul sumei de 1,5 milioane.

Andrea Compagno a explicat de ce Gigi Becali s-a ales cu o „gaură” financiară de 1.3 milioane de euro

Gigi Becali a primit o sumă mică de transfer din cauza faptului că italianul era în ultimele 6 luni de contract cu FCSB. Totuși, Andrea Compagno a dezvăluit faptul că și-a dorit ca patronul vicecampioanei să încaseze mai mulți bani în schimbul său, doar că acest lucru nu a putut fi realizabil, în această perioadă de mercato.

Totodată, fostul golgheter a dezvăluit că a avut oferte mult mai bune în trecut.

„Din Turcia nu știu ce echipă a făcut oferta. S-a scris despre Konyaspor, dar asta a fost doar prima ofertă. Era o situație slabă în clasament, din punct de vedere financiar, la fel. Nimeni nu se ducea acolo! La final a rămas doar asta din China. Pe ultima sută de metri a mai apărut ceva din Turcia, dar eu nu știu nimic.

Reclamă

Pare că eu am vrut să plec în China doar ca FCSB să nu ia bani! Nu e adevărat! Eu o să le fiu mereu recunoscător celor de la FCSB! Mi-au dat o oportunitate mare, mai ales anul trecut. Pe suporteri o să îi am în inimă. Eu speram să ia 1,5 – 2 milioane pe mine. Am avut ofertă în Olanda, domnul Becali putea lua bani pentru mine.

Eu zic încă odată, e vorba de familia mea, de situația mea, dar din Turcia nu a fost o ofertă bună”, a spus Andrea Compagno, la plecarea din țară.

În vară, formația olandeză Heerenveen i-a făcut o ofertă de 1,5 milioane de euro lui Gigi Becali, pentru transferul lui Andrea Compagno. De asemenea, a mai existat interes și din Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

Totuși, negocierile nu s-au materializat din cauza faptului că Gigi Becali a cerut mai mulți bani pentru italian

”Eu l-am lăsat la două milioane. Prima dată am vrut 2,5 milioane, iar o echipă oferise 1,5. Deci, acum, cine vrea să-l ia, atât să dea! Pot eu să-l țin?”, spunea Gigi Becali, în vara anului trecut.

Mesajul lui Andrea Compagno pentru Gigi Becali, la plecarea în China

La plecarea din România, atacantul din Italia a spus că nu este supărat pe Gigi Becali, chiar dacă patronul de la FCSB a horărât ca acesta să nu mai joace la echipa pregătită de Elias Charalambous.

Italianul a spus că nu înțelege ce a dus la excluderea sa din echipă, având în vedere faptul că în sezonul trecut a avut prestații excelente în tricoul actualului lider din Liga 1.

„E puțin ciudat. România este o țară minutată, mi-a dat multe și pe plan personal și pe plan fotbalistic. O să rămân mereu recunoscător. S-a întâmplat totul foarte repede. E o schimbare importantă, e foarte departe. Din punct de vedere uman este doar un la revedere. Din punct de vedere fotbalistic nu se știe.

La FCSB au fost 6 luni foarte grele. Am încercat să fiu profesionist. Când nu te simți apreciat e greu. Simțteam că mă apreciază doar suporterii, lor vreau să le mulțumesc! A fost o onoare să joc la FCSB, vreau să le transmit mulțumiri.

Nu mă așteptam să se întâmple așa. Anul trecut a fost cel mai frumos din viața mea, îmi era imposibil să mă gândesc la asta. Momentele grele îl ajută pe om totuși. Am crescut mult în această perioadă, dar îmi doream să joc mai mult. Nu pot să știu ce s-a întâmplat.

Reclamă

După cum am zis, eu o să îi fiu recunoscător domnului Becali, m-a luat de la FCU, anul trecut, pe o sumă foarte mare. Anul trecut l-am răsplătit, dar nu a fost destul. A spus că vrea să joace cu un alt gen de vârf. Nu e nicio problemă. Eu zic încă odată, îi mulțumesc. Pasul pe care l-am făcut acum e și datorat lui”, a spus italianul.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! Vezi toate știrile
Citește și