Închide meniul

„Nu știe!” Gică Hagi a auzit declarațiile lui Gabi Balint și i-a dat replica: „E ușor să vorbim la televizor”

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 februarie 2024, 13:43

Reclamă
„Nu știe! Gică Hagi a auzit declarațiile lui Gabi Balint și i-a dat replica: „E ușor să vorbim la televizor

Gică Hagi a auzit declarațiile lui Gabi Balint și i-a dat replica: "E ușor să vorbim la televizor"

Gică Hagi și Gabi Balint / Colaj Hepta

Gică Hagi a auzit declarațiile lui Gabi Balint și i-a dat replica. Totul după ce „Regelui” i s-a reproșat că și-a vândut prea ieftin portarul titular de la Farul. Marian Aioani a fost cedat la Rapid cu 400.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi știe să antreneze, dar nu știe să vândă. Asta e clar! Nu știe să negocieze„, spunea Gabi Balint. Hagi i-a răspuns fostului său coechipier de la Steaua și naționala României.

Gică Hagi a auzit declarațiile lui Gabi Balint și i-a dat replica

Patronul Farului a ținut să afirme că el nu poate plăti salarii mai mari de 7.000 de euro, spre deosebire de cele pe care le oferă Dan Șucu la Rapid.

Îmi pare rău pentru Gabi, care-i prietenul meu și care a spus că nu știu să vând. Farul n-a adus niciun ban de acasă! Asta înseamnă că mă pricep la ceea ce fac. Iau decizii bune pentru club pentru a plăti salariile. E ușor să vorbim la televizor!

Mă aflu într-o situație complicată pentru că sunt și pe partea tehnică și pe partea administrativă! Am 7.000 de euro cel mai mare salariu. Nu o să stau toată ziua să muncesc, am muncit 14 ani, doar acum în ultimii doi ani am luat bonusuri, dar am muncit 14 ani pe gratis sau pe 500 de euro salariu. Asta nu o să mai poată se întâmple, nu o să mai fie, nu poate să meargă înainte aşa.

Reclamă

Şi eu vreau să aduc pe altcineva şi eu vreau să fie altcineva în postul ăsta, că nu întotdeauna pot să dau randament, nu întotdeauna o să fiu eu perfect, că sunt şi eu om ca toţi oamenii, ca toţi ceilalţi”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă.

Marian Aioani a ajutat-o pe Farul să câștige titlul sezonul trecut. Constănțenii sunt acum pe locul 4 în Liga 1. Au derby în deplasare cu FCSB luni, de la ora 20:00, iar meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gabi Balint, verdict după transferul lui Marian Aioani la Rapid

Gabi Balint a dat un verdict după transferul lui Marian Aioani la Rapid. Fostul internațional s-a declarat surprins de faptul că Gică Hagi a primit o sumă mică în schimbul portarului titular al campioanei României.

Reclamă 4 / 0/3

Hagi știe să antreneze, dar nu știe să negocieze. Ține prea mult la jucători și, pentru că le dorește binele, renunță la bani. Va fi o pierdere pentru Farul, deși Buzbuchi a arătat că e capabil să facă lucruri bune.

Mi se pare că prea ușor a renunțat la Aioani. Rapid a făcut o afacere bună”, a spus Gabi Balint, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:12 „Mulțumesc!” Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu l-a „demis” de la Panathinaikos 12:05 LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 11:51 Aris – PAOK, meciul de titlu al lui Răzvan Lucescu în Grecia, live în AntenaPLAY 11:45 VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 11:44 VideoEnergia unei performanţe uriaşe! Filmul calificării României la EURO 2024 a stârnit emoţii: „Va inspira mulţi oameni” 11:34 Southampton – West Brom LIVE VIDEO (22:00). Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 11:19 FCSB cere să joace în Ghencea, dar CSA Steaua nu îi poate răspunde! Motivul incredibil care dă peste cap planurile lui Becali 10:43 Propunere-surpriză de preşedinte la Rapid: „Poate să fie compatibil cu Dan Şucu” 10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și