Închide meniul

„O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a!

Bogdan Stănescu Publicat: 6 mai 2024, 22:10

Reclamă
„O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a!

Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a!

Florin Prunea, într-o conferinţă de presă / Hepta

Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! Fostul portar al „Generaţiei de Aur” a văzut meciul UTA – FCU Craiova 3-1 şi a criticat mai mulţi jucători ai echipei patronate de Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea consideră că e inadmisibil ca o echipă cu un buget de 7-8 milioane de euro să ajungă în această situaţie.

„O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a!

”A fost exact pe dos, parcă a fost un meci amical, parcă au tratat meciul ca pe un amical. O echipă atât de îngenuncheată rău mi-a fost dat să văd. Nu pot să înțeleg de ce. Îi au pe băieții aștia din zona centrală. Domnul Compagnucci, e centrare de 30 de metri și pierzi marcajul? Sunt faze simple, nu vine nimeni să strângă acolo!

Lacroix zici că are vagoane în spate când îl vezi cum aleargă. Domnul Chițu, fotbalist de la care ai pretenții, așa se joacă cu sabia deasupra capului, când joci pe viață și pe moarte. Ăsta e respectul pe care îl arăți clubului și suporterilor, să stai cu mâinile pe lângă tine și să mergi pe teren?

O echipă cu un buget de 7-8 milioane de euro, cu condiții de top, să te duci în divizia B? La un astfel de joc nu îți mai trebuie nici antrenor! E o echipă îngenuncheată, nu poate să alerge”, a declarat Florin Prunea la digisport.ro.

Reclamă

„Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor

Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Portarul echipei patronate de Adrian Mititelu nu s-a ferit de cuvinte după prestația coechipierilor, din partida de la Arad.

Oltenii au avut o nouă prestație modestă în Liga 1, chiar dacă sunt în pericol de retrogradare directă. Acum, potrarul Gurău a ținut să își apostrofeze coechipierii, după meciul cu echipa lui Mircea Rednic.

Gurău i-a atacat pe colegii săi după meci și a spus că aceștia nu au fost în stare să marcheze, chiar dacă au avut ocazii uriașe.

Reclamă 4 / 0/3

Portarul echipei lui Adrian Mititelu a mai menționat faptul că, în unele momente, și-ar dori să iasă din poartă pentru a finaliza singur acțiunile de atac.

”Fotbalul se joacă pe goluri, nu pe ocazii. Simțeam că în orice situație pot lua gol. Toți fundașii mei laterali erau în atac. Am fost jalnici. Mă apăram doar cu fundașii centrali. Noroc că am mai scos din mingi, altfel putea fi 4-0 până la pauză.

Eu nu mai pot să stau în poartă. Am tensiunea 200, 180. Îmi vine să ies pe teren, să dau eu cu capul. A fost o zi neagră pentru noi. Am considerat meciul acesta drept o finală, atât și meciul următor. Se pare că totuși nu am înțeles.

Atât cât mai sunt șanse matematice, am speranțe. Am speranțe, așa am câștigat și cu U Cluj acasă. Doamne ajută să se trezească cu toții și să facem un meci bun. Acum suntem la mâna rezultatelor.

Nu mai suntem la mâna noastră. Noi trebuie să ne câștigăm meciul și apoi vedem ce se va întâmpla”, a spus Gurău, la digisport.ro.

 

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:59 LIVE VIDEOCursa de Formula 2 de la Imola e ACUM, LIVE în AntenaPLAY! Continuă spectacolul de pe legendarul circuit din Italia 10:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului 9:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 9:50 VIDEOA început nebunia în Salonic, înainte de Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu (20:00, AntenaPLAY) 9:16 VIDEOInter Miami, victorie fabuloasă în MLS! Colegul lui Messi a intrat pe teren și a marcat imediat un gol de senzație, în prelungiri Vezi toate știrile
Citește și