Închide meniul

Octavian Popescu, distrus de Basarab Panduru după ce a ajuns rezervă la FCSB: „Să-și pună multe întrebări!”

Viviana Moraru Publicat: 1 aprilie 2024, 11:01

Reclamă
Octavian Popescu, distrus de Basarab Panduru după ce a ajuns rezervă la FCSB: Să-și pună multe întrebări!”

Octavian Popescu, distrus de Basarab Panduru după ce a ajuns rezervă la FCSB

Octavian Popescu, în timpul unui meci - Hepta

Octavian Popescu a fost distrus de către Basarab Panduru, după ce a ajuns rezervă la FCSB. Fostul internațional l-a sfătuit pe decarul roș-albaștrilor să-și pună semne de întrebare, după ce a ajuns rezerva lui Eduard Radaslavescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a început ca rezervă duelul cu Farul, din etapa a doua a play-off-ului. Mijlocașul a fost trimis în teren în minutul 28, atunci când a fost schimbat Eduard Radaslavescu.

Octavian Popescu, distrus de Basarab Panduru după ce a ajuns rezervă la FCSB

Basarab Panduru nu a avut milă de Octavian Popescu și a transmis un mesaj categoric. Fostul internațional nu înțelege cum decarul roș-albaștrilor a ajuns să fie rezerva lui Eduard Radaslavescu la FCSB.

De asemenea, Basarab Panduru a tras un semnal de alarmă și pentru faptul că Octavian Popescu nu a fost convocat nici la echipa națională U21, pentru acțiunea „tricolorilor mici” din luna martie.

„Altceva mă pune pe gânduri. Cum ajunge Tavi Popescu rezerva lui Radaslavescu. Tavi Popescu să-şi pună şi mai multe întrebări. Tavi nu-şi pune întrebări, că el nu învaţă nimic. Cum am ajuns eu care eram mare jucător acum un an, doi, să fiu rezerva lui Radaslavescu? Bă, cum am ajuns? Nu eşti convocat la U21”, a declarat Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

Reclamă

Octavian Popescu, în vârstă de 21 de ani, a intrat din nou în dizgrațiile lui Gigi Becali, acesta fiind motivul pentru care a fost lăsat pe bancă la duelul cu Farul. Mijlocașul a bifat 32 de meciuri la formația roș-albastră, în acest sezon, în toate competițiile, reușind să marcheze doar trei goluri.

Octavian Popescu i-a „stricat” golul lui Florinel Coman cu o simulare

Octavian Popescu i-a „stricat” golul lui Florinel Coman cu o simulare. „Perla” lui Gigi Becali a comis o eroare imensă, care a dus la anularea unei reușite a echipei sale.

În a doua repriză a duelului de la Ovidiu, Florinel Coman a reușit să trimită mingea în poartă, însă centralul Marcel Bârsan a sesizat o problemă în construcția fazei.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 71 al duelului, balonul a ajuns la Octavian Popescu, care a intrat în careu, fiind înconjurat de mai mulți adversari. „Perla” lui Gigi Becali s-a dus pe direcția jucătorilor adverși și a căzut ușor după un posibil contact.

Totuși, mingea a ajuns la Florinel Coman, care a preluat mingea și a trimis un șut de senzație, care s-a oprit în poarta lui Buzbuchi.

Arbitrul Marcel Bârsan a anulat însă golul și i-a dat cartonașul galben lui Octavian Popescu, care a protestat vehement după decizia acestuia. Mai apoi, jucătorii de la FCSB au fost nevoiți să se întoarcă la joc, dat fiind faptul că arbitrul nu și-a schimbat decizia.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și