Închide meniul

OFICIAL | Eugen Trică, noul antrenor de la FCU Craiova! Nicolo Napoli a rămas în club

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 aprilie 2024, 13:45

OFICIAL | Eugen Trică, noul antrenor de la FCU Craiova! Nicolo Napoli a rămas în club

OFICIAL | Eugen Trică, noul antrenor de la FCU Craiova

Eugen Trică, pe banca celor de la FC U Craiova/ Hepta

Eugen Trică este oficial noul antrenor de la FCU Craiova. Acesta revine pe banca oltenilor și va avea misiunea de a salva echipa de la retrogradare. Nicolo Napoli nu a plecat din club, și a fost numit director tehnic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCU Craiova traversează o perioadă extrem de dificilă, fiind pe locul 14 în Liga 1. Oltenii nu au obținut nicio victorie în play-out, și au fost eliminați și din Cupa României.

OFICIAL | Eugen Trică, noul antrenor de la FCU Craiova

FCU Craiova a anunțat noul staff al echipei. Eugen Trică va fi antrenorul principal, în timp ce secund va fi Florin Drăgan. Nicolo Napoli, revenit în Bănie la începutul lunii martie, nu a fost demis, ci a fost numit director tehnic.

De asemenea, Valentin David este și el tot antrenor secund la FCU Craiova, Gabriele Aldegani este antrenor cu portarii, iar Vlad Țăran este preparatorul fizic.

Eugen Trică este antrenorul alături de care FCU Craiova a promovat în Liga 1, fiind cel de-al șaptelea tehnician care îi antrenează pe olteni în acest sezon. Ultima sa aventură a fost la Alexandria, echipă care evoluează în playout-ul din Liga a 2-a.

Reclamă

FCU Craiova se va duela cu Poli Iași, în deplasare, în această rundă de play-out. Partida se va disputa luni, de la ora 17.30.

Adrian Mititelu Jr şi-a anunţat plecarea de la FCU Craiova, după scandalul cu tatăl lui

Adrian Mititelu Jr şi-a anunţat plecarea de la FCU Craiova, după scandalul cu tatăl lui. Fiul patronului din Bănie a avut un discurs dur şi a transmis că e gata să renunţe la acţiunile pe care le deţine la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

„Am ascultat declarația tatălui meu. Eu aseară după meci am vrut sa îi fac un bine, nu un rău. Am încercat să nu am remușcări în timp că nu am încercat și asta. De 19 ani niciodată nu ne-am atribuit și noi o vină, mereu am căutat vinovații în altă parte.

Eu nu îmi arog promovările în Liga a II-a și Liga I. Eu am afirmat că este și munca mea acolo și tot sufletul depus. Aici nu este o concurență între noi doi, asta trebuia să înțeleagă el. Eu sunt fiul lui, nu angajatul lui.

Pentru el echipa de fotbal înseamnă mai mult ca orice, mai mult ca soția, mai mult ca mine, mai mult ca viitorul nostru. Ca să nu stea cu grija că fac vreo ‘manevră’ cu Mihai Rotaru, o să cedez la cine vrea el acțiunile pe care le am în societate.

Să vină cu formula juridică și cedez tot ce am pe numele meu pe toate societățile, nu am nevoie de nimic. Averea el a făcut-o, iar de aici pleacă totul. Nu pretind nimic din ce susținea el public că ‘dețin’.

Este ultima mea declarație pe acest subiect. Puteți să considerați că deja nu mai am nicio calitate la echipa de fotbal, cum de fapt nu am avut niciodată. Problema nu este că eu mă trezesc la ora 12, problema este că el nu se trezește nici în ceasul al 12-lea”, a declarat Adrian Mititelu Jr, conform fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și