Închide meniul

OFICIAL | Gică Hagi l-a vândut pe Andrei Artean! Noua echipă a mijlocaşului român a anunţat transferul!

Bogdan Stănescu Publicat: 16 ianuarie 2024, 12:48

Reclamă
OFICIAL | Gică Hagi l-a vândut pe Andrei Artean! Noua echipă a mijlocaşului român a anunţat transferul!

Gică Hagi l-a vândut pe Andrei Artean

Andrei Artean / Hepta

Gică Hagi l-a vândut pe Andrei Artean la formaţia cipriotă Apollon Limassol. Artean, care a fost convocat în premieră la naţionala României în luna noiembrie a anului trecut, se desparte de echipa lui Gică Hagi după 5 ani şi jumătate petrecuţi la Constanţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Apollon Limassol a emis un comunicat în care a anunţat oficial transferul lui Andrei Artean. Artean va face zilele viitoare vizita medicală şi va fi prezentat oficial.

Gică Hagi l-a vândut pe Andrei Artean!

”Apollon anunță acordul preliminar cu fotbalistul Andrei Artean până în mai 2025. Andrei s-a născut în august 1993 și joacă pe poziția de mijlocaș defensiv. A început cariera la Poli Timișoara în sezonul 2012-2013, în care a jucat în nouă meciuri. În sezonul 2014-2015 a jucat ca împrumutat la Caransebeș, având 23 de apariții.

În sezonul următor, a jucat în tur cu Poli Timișoara, având șapte apariții, și în retur cu Râmnicu Vâlcea, unde a bifat 16 apariții. În perioada 2016-2018 s-a întors la Poli Timișoara, unde a jucat în total 74 de meciuri, marcând cinci goluri.

În vara anului 2018, s-a transferat la Viitorul, care în 2021 s-a unit cu Farul și a devenit Farul Constanţa, unde a rămas până în prezent, având înregistrate în total peste 200 de apariții în prima ligă din România. A câștigat trei titluri în cariera sa: campionatul în sezonul 2022-2023, Cupa în sezonul 2018-2019 și Supercupa în 2019-2020.

Reclamă

Andrei Artean este așteptat în Cipru în următoarele zile pentru a trece prin examenele medicale și pentru a finaliza acordul”, a transmis Apollon Limassol pe site-ul oficial.

Cum a aflat Andrei Artean că a fost convocat, în premieră, la naţionala României. Căpitanul Farului are 30 de ani!

Căpitanul lui Gică Hagi de la Farul a oferit un interviu pentru FRF şi a dezvăluit cât de mare a fost bucuria atunci când a aflat că a fost convocat pentru „dubla” cu Israel şi Elveţia.

Artean nu a apucat să debuteze pentru naţionala României, dar s-a aflat în lot la dubla care ne-a dus la EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Am aflat de la Mister, de la domnul Hagi. M-a chemat la hotel la dânsul şi mi-a transmis că l-a sunat domnul selecţioner şi m-a convocat. Am primit această veste cu foarte multă bucurie, cu foarte multă mândrie. Foarte emoţionat am fost. Sunt foarte fericit că sunt aici, e o încununare a muncii mele. Chiar dacă am 30 de ani, niciodată nu e prea târziu. Domnul selecţioner mă urmărea de mult timp şi chiar am aşteptat acest moment.

Prima dată vestea am împărtăşit-o cu familia mea, cum e normal, cred că toată lumea face lucrul acesta. Am aflat cu o zi înainte de meciul din campionat şi nu am spus la foarte multă lume. Doar după ce a fost anunţat lotul m-a felicitat toată lumea.

Cred că e o mândrie să fii la echipa naţională, orice jucător cred că vrea să îşi reprezinte ţara. Mândrie foarte multă. E prima mea convocare, nu m-am aşteptat, la selecţia asta chiar nu m-am aşteptat mai ales că e una foarte importantă. Dar cred că lucrul acesta trebuie să îmi arate că tot timpul trebuie să te aştepţi la lucruri măreţe”, a declarat Andrei Artean într-un interviu pentru frf.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și