Închide meniul

„Olaru şi Coman sau Dică şi Rădoi?” Mihai Stoica a dat răspunsul! Pe cine ar alege la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 5 martie 2024, 21:07

Reclamă
„Olaru şi Coman sau Dică şi Rădoi? Mihai Stoica a dat răspunsul! Pe cine ar alege la FCSB

"Olaru şi Coman sau Dică şi Rădoi?" Mihai Stoica a dat răspunsul

Nicolae Dică, Mirel Rădoi, Florinel Coman şi Darius Olaru/ Colaj Hepta, Profimedia

„Olaru şi Coman sau Dică şi Rădoi?” este întrebarea la care Mihai Stoica a dat răspunsul. MM a fost pus să aleagă între actualele vedete ale FCSB-ului şi alţi doi foşti jucători care de asemenea au scris istorie în tricoul roş-albastru. Acesta a transmis că i-ar alege pe toţi patru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman şi Darius Olaru traversează o formă de vis la FCSB, în acest sezon. Ambii sunt golgheterii Ligii 1, având câte 14 goluri marcate în campionat.

„Olaru şi Coman sau Dică şi Rădoi?” Mihai Stoica a dat răspunsul

Mihai Stoica a declarat că i-ar vrea pe Nicolae Dică şi Mirel Rădoi împrumut la FCSB, pentru un an, pentru a evolua alături de Darius Olaru şi Florinel Coman. MM a transmis că nu poate face o alegere concretă, deoarece sunt posturi diferite. Acesta a declarat că s-ar fi putut pronunţa dacă ar fi fost pus să aleagă între Mihai Pintilii şi Adrian Şut.

De asemenea, Mihai Stoica a fost întrebat şi ce va face FCSB, după posibilele plecări ale lui Darius Olaru şi Florinel Coman. Managerul general al roş-albaştrilor a transmis că cei doi vor putea prinde transferuri de vis dacă România va avea meciuri solide la Campionatul European din vară.

„(N.r. Olaru şi Coman sau Dică şi Rădoi) Dică şi Rădoi…Olaru şi Coman…trebuie să jucăm mult mai defensiv. Aş face o altă înţelegere. Să vină Dică şi Rădoi împrumut un an de zile, să rămână până când pleacă Coman sau Olaru. Nu prea poţi să schimbi jucătorii dintr-o generaţie în alta- Măcar să păstrăm posturile. Dacă vorbeam de Chipciu cu Coman, sau Boştină. Sau Rădoi, Pintilii cu Şut. Aşa nu merge.

Reclamă

(N.r. Ce veţi face după ce vor pleca Olaru şi Coman) Ca ei să plece în vară trebuie să găsească cluburi cu care să se înţeleagă şi care să plătească într-o singură tranşă cinci milioane de euro, nu e o sumă mică, chiar dacă pentru unii e. Dacă faci comparaţie cu sumele pe care au plecat Man şi Stanciu, da, dar nu e o sumă mică.

Pentru a se vinde, trebuie să aibă un parcurs foarte bun la echipa naţională, la turneul final, oricare dintre ei. Ne va fi foarte greu să vinde după turneul final, vom aborda defensiv această fază, acest turneu”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Florinel Coman poate înlocui un jucător de 60 de milioane de euro la Stuttgart

Florinel Coman poate înlocui un jucător de 60 de milioane de euro la Stuttgart! Adrian Ilie a făcut anunţul şi a dezvăluit că extrema celor de la FCSB i-ar putea lua locul lui Silas, jucător care urmează să fie vândut de echipa germană.

Reclamă 4 / 0/3

„Am vorbit cu cei de acolo și l-au analizat. Extrema lor, Silas, are o ofertă foarte mare, de 60 de milioane de euro, din Arabia Saudită, și se gândesc că Florinel Coman ar putea fi omul care să ocupe banda stângă la Stuttgart, având în vedere și suma lui de transfer.

Sigur mai sunt 2-3 pe listă. Are aceleași calități ca Silas, are viteză, lovește mingea cu piciorul drept, intră în combinații… Clar îi mai trebuie puțină forță, dar are calitățile necesare să joace în campionatul Germaniei.

Nu știu dacă a venit cineva să discute cu el. E exploziv și marcheză. Poate să câștige fără probleme 100.000 de euro pe lună”, a declarat Adrian Ilie, conform fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-4. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Hagi! Safranko a reușit hattrick-ul, a marcat şi Matei 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și