Închide meniul

Ovidiu Burcă a ajuns la capătul răbdării după Dinamo – FCSB 0-1: „Sunt epuizat!” Reproşuri pentru jucători: „Nu înţeleg de ce”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 noiembrie 2023, 23:32

Ovidiu Burcă a ajuns la capătul răbdării după Dinamo – FCSB 0-1: „Sunt epuizat! Reproşuri pentru jucători: „Nu înţeleg de ce

Ovidiu Burcă a ajuns la capătul răbdării după Dinamo - FCSB 0-1. Antrenorul dinamoviştilor a spus că simte că este epuizat

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo / Profimedia

Ovidiu Burcă a ajuns la capătul răbdării după Dinamo – FCSB 0-1. Antrenorul dinamoviştilor a spus că simte că este epuizat de problemele cu care s-a confruntat la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Burcă a mai spus că se va face o analiză în iarnă, pentru a vedeam cum poate scoate echipa din criză. Dinamo se află pe penultimul loc, cu 10 puncte. Dinamoviştii au şi cel mai slab atac: 9 goluri marcate.

Ovidiu Burcă a ajuns la capătul răbdării după Dinamo – FCSB 0-1

Dezămăgit. În primul rând dezamăgit că unii jucători nu au avut curaj, şi nu înţeleg de ce. Apoi dezamăgit că nu am făcut un meci grozav, dar am avut ocazii de a marcat. Coman a făcut diferenţa, echipele care joacă împotriva noastră înscriu euro-goluri.

Din păcate am avut şi jucători accidentaţi, şi suspendaţi. Se întâmplă aceeaşi poveste. Odată cu schimbările… am iuţit puţin meciul, am avut mai multă claritate. Dar fără să concretizăm, deşi am avut ocazii importante.

E o problemă pe care o avem. Mă întrebaţi şi înainte de joc. Am încercat să aduc jucători cu calităţi ofensive, am jucat cu cei 3 în faţă, poate mă aşteptam la mai mult.

Reclamă

Întotdeauna când apar nişte probleme în atac, în apărare… nu poţi să pui degetul pe o problemă. Astăzi dacă mă întrebaţi, sunt destul de epuizat. Am avut aşteptări mari de la meciul acesta. Vedem pe viitor. Epuizat în sensul că e o serie neagră, e o situaţie deloc uşoară. Ştiam că e aşa, dar parcă e şi o energie negativă! Jucători suspendaţi, accidentaţi… e destul de greu să creezi omogenitate.

Situaţia e destul de îngrijorătoare, nu ne gândeam că va fi atât de greu. Din păcate, în momentul în care încerci să faci lucrurile din mers, se pierde foarte mult din încredere, din energie. Am pierdut şi foarte multe meciuri nemeritat.

(Aţi făcut pentru iarnă un plan?) Eu îmi respect foarte mult jucătorii, nu o să vin niciodată să vin public să spun că sunt nemulţumit. Aşteptăm pauza”, a declarat Ovidiu Burcă la digisport.

Reclamă 4 / 0/3

Patriche, căpitanul de la Dinamo, dărâmat după înfrângerea cu FCSB

Răzvan Patriche, căpitanul de la Dinamo, a fost dărâmat după înfrângerea cu FCSB. Căpitanul dinamoviştilor a spus că echipa trebuie să strângă rândurile şi să înceapă să strângă puncte.

Căpitanul dinamoviştilor a mai spus că meciul a fost decis de execuţia fabuloasă a lui Florinel Coman şi a mai spus că derby a fost mai mult în tribune decât pe teren.

„Este un moment dificil. Şi noi şi suporterii suntem nemulţumiţi. Nu ştiu ce să mai facem, dar trebuie să ieşim din acest moment greu. Ştiu, trecem prin momente grele. Nu reuşim să înscriem, primim goluri din faze fixe.

Toată lumea e foarte dezamăgită. Suntem cu toţii în capul în pământ, nu trebuie să ne plângem de milă, trebuie să mergem înainte. Nu ne iartă nimeni. Trebuie să strângem rândurile şi să luăm puncte. Poate jocul nu s-a ridicat, dar în tribună a fost derby”, a spus căpitanul celor de la Dinamo, Răzvan Patriche la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și