Închide meniul

„Puteam paria două milioane de euro” Ioan Andone, şocat de meciul Rapid – CFR Cluj: „Nu puteam să cred”

Alex Masgras Publicat: 9 aprilie 2024, 20:49

Reclamă
„Puteam paria două milioane de euro Ioan Andone, şocat de meciul Rapid – CFR Cluj: „Nu puteam să cred

Ioan Andone, şocat de meciul Rapid - CFR Cluj: "Nu puteam să cred"

Ioan Andone, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Ioan Andone a fost şocat de meciul Rapid – CFR Cluj, încheiat cu victoria formaţiei din Gruia, scor 4-1. Clujenii veneau după rezultatul şocant de la Hunedoara, acolo unde Corvinul s-a impus cu 4-0 în sferturile Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După acest meci, Adrian Mutu şi-a dat demisia, dar echipa a reuşit să arate altă faţă la meciul din Giuleşti. Răspunsul formaţiei din Gruia a fost impecabil, deoarece conducea cu 4-0 la pauză.

„Puteam paria două milioane de euro” Ioan Andone, şocat de meciul Rapid – CFR Cluj: „Bergodi ar trebui să facă ceva”

Ioan Andone, fost antrenor al celor două echipe, a declarat că a fost şocat de ce a văzut în timpul partidei din Giuleşti. Acesta a recunoscut că nu se aştepta ca formaţia din Gruia să conducă cu 4-0 la pauză şi că aşteaptă ca Bergodi să ia măsuri, după ce Rapid a pierdut primele trei meciuri din play-off:

„Ce a putut să facă CFR-ul e incredibil, nu mă așteptam să câștige așa cu Rapid. La Hunedoara a jucat groaznic. Nu puteam crede că CFR conduce cu 4-0 la pauză la Rapid acasă. S-a transformat echipa, au avut altă atitudine.

Puteam paria două milioane de euro că nu va conduce CFR cu 4-0 la pauză la Rapid acasă. Cum să te bată Corvinul cu 4-0? Îți dă un gol la întâmplare, te bate la un gol, mai înțeleg, dar cum să mai dea 3 goluri în repriza a doua?

Reclamă

Rapidul e Rapid, dar nu mă așteptam chiar la asta. Credeam că e candidată la titlu. Uite ce transformare. Lot valoros, același antrenor, și a pierdut 3 meciuri la rând. Uite ce greșeli se fac și acolo. Iar jucătorii sunt buni. Bergodi ar trebui să facă ceva, nici măcar un egal nu a obținut în meciurile astea”, a declarat Ioan Andone, la digisport.ro.

Conducerea lui Rapid, ultimatum pentru Cristiano Bergodi: „Nu vom ţine cont de clauze”. Ce obiectiv i-a rămas italianului

La începutul sezonului, Rapid a anunţat că are ca obiectiv clasarea pe locurile 1-3 şi câştigarea Cupei României. În Cupa României, giuleştenii s-au oprit în grupe, iar în campionat se află pe locul 4, la 3 puncte de Universitatea Craiova şi CFR Cluj.

Victor Angelescu, acţionarul minoritar de la Rapid, a anunţat că nu clauzele îl ţin pe Cristiano Bergodi la echipă şi, în cazul în care conducerea va dori să îl demită, acest lucru se va întâmpla:

Reclamă 4 / 0/3

„Cu toții trebuie ne gândim la ce am făcut greșit, de la antrenor, la jucători și la noi. Nici Bergodi nu a înțeles ce s-a întâmplat cu CFR (n.r. – scor 1-4), nu a pregătit meciul să pierdem. El e antrenorul și trebuie să găsească soluția pentru a ieșit cât mai repede din situația asta.

Cristiano nu a pierdut controlul vestiarului, el poate să revitalizeze situația. Nu am avut de gând să-l demitem. Am avut o ședință în care am hotărât să îi mai dăm șanse, mergem pe mâna lui. Vom respecta contractul, nu va exista să nu demitem un antrenor din cauze financiare. Și antrenorii își negociază anumite clauze. Dacă vom decide să-l demitem, nu vom ține cont de clauze.

Există o clauză de reziliere. Noi am avut obiectiv locurile 1-3 și Cupa României. Am avut o discuție cu Cristiano, ne-a spus părerea lui. A făcut și el greșeli. Am avut niște discuții cu el. Sper să nu se întâmple să nu mai avem șanse matematice la podium înainte de ultimele etape.

Ar trebui să pierdem vreo 3 meciuri la rând. Dacă nu se va îndeplini obiectivul, ne gândim la schimbare, ar fi un an total ratat. Dacă obiectivul e ratat, normal că trebuie o schimbare”, a declarat Victor Angelescu, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și